Škorpion82
Active member
To budeš teško našao, malo dublje u novčanik za oko 300 na dalje.Pozdrav svima, koja je najbolja masaza od 1h s rucnim na kraju do 250 kn?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To budeš teško našao, malo dublje u novčanik za oko 300 na dalje.Pozdrav svima, koja je najbolja masaza od 1h s rucnim na kraju do 250 kn?
Upiši u tražilicu broj oglasa i bude ti izbacio, jedan je napisao recenziju tipa da smrdi i ona i stan.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mlada-sexy-crnka-oglas-4862278 ; zna netko nesta o ovoj ?
NopeZovi između 10 i 14 i trebao bi ju dobiti. Sretno.
Drago mi je da si napokon uspio doći do nje.Nope
Ako ima uključenu sekretaricu, a imala je, onda da zoveš ne znam kad, nećeš ju dobit.
Zato joj ja poslao SMS pa kad je isključila sam je uspio dobiti.
Vidi se na Marini da ima dosta vise godina nego joj na oglasu piše,
Ali sve u svemu dobar komad žene, sise dobre, guza solidna.
Ono sto moram priznati - dosta dobra masaža!
Zenska ne da nije lijepa nego ne ni ne potrudi, mogla bi se bar nasminkat. Masira bezveze i jos se javlja na mobitel za vrijeme masaze. 300 kn za masazu i pusenje kod nje je fkt previse.![]()
Baš onako - kvalitetna masaža !
Kvalitetna opuštajuća masaža, ni prejaka, ni preslaba. baš profinjena, prilagođena potrebama Vašeg tijela, profi ugodna…www.oglasnik.hr
Bio sam maloprije. Starije zenska masaza plus oralno. Jako dobro masira a i dobro pusi. Nije bas najljepsa ali odradi posao jako dobro.![]()
Svakom svoje. Meni je radila u toplesu prstenjarionsam ju, ali ju nisam htio jebat. Moras ju malo nagovarat i stavit u svoj okvir. Meni je pocela sa nekim pricama o freddi mercuryu hahahaha.Zenska ne da nije lijepa nego ne ni ne potrudi, mogla bi se bar nasminkat. Masira bezveze i jos se javlja na mobitel za vrijeme masaze. 300 kn za masazu i pusenje kod nje je fkt previse.
Bio, 300 masaža sat vremena s he, 100 da se skine skroz + 100 da popuši, koliko onda za sex tražiSvakom svoje. Meni je radila u toplesu prstenjarionsam ju, ali ju nisam htio jebat. Moras ju malo nagovarat i stavit u svoj okvir. Meni je pocela sa nekim pricama o freddi mercuryu hahahaha.
Meni sve za 300. Toliko smo se dog i odmah sam rekao toliko imam. Valjda kako joj se tko svidiBio, 300 masaža sat vremena s he, 100 da se skine skroz + 100 da popuši, koliko onda za sex traži. Toliko ne vrijedi.
A i stara je zenska bucmasta ne dam 500 kn hahaha(sve osim seksa, to i ne buh)Bio, 300 masaža sat vremena s he, 100 da se skine skroz + 100 da popuši, koliko onda za sex traži. Toliko ne vrijedi.
A i stara je zenska bucmasta ne dam 500 kn hahaha(sve osim seksa, to i ne buh)
Drugi put bio kod nje jer se zajebo nisam znao da je to ona. Meni osobno ženska koja najbolje masira ( kod nje je samo he), ti je ona leloona ona starija kod kvatrića.Meni sve za 300. Toliko smo se dog i odmah sam rekao toliko imam. Valjda kako joj se tko svidi
Ova?Drugi put bio kod nje jer se zajebo nisam znao da je to ona. Meni osobno ženska koja najbolje masira ( kod nje je samo he), ti je ona leloona ona starija kod kvatrića.
Pitao si već, orestani spamat!
Evo prijatelju, zrtvovo sam se za tebe i na tvoju zalost sazno da trazi lovu unaprijed
Ova prva brineta 40Ova?
![]()
Brineta 40
Brineta 40 opustiti će vas kvalitetnom masažom u ugodnom ambijentu. Or. i sex isključenwww.oglasnik.hr
![]()
Happy end massage
brineta 27 opustit će vas masažom cijelog tijela u ugodnom i diskretnom prostoru. 12-21h svaki dan.www.oglasnik.hr
![]()
Happy end massage
Crvenokosa djevojka 22, opustit će Vas ugodnom masažom u urednom prostoru 13-21hwww.oglasnik.hr
Zna se kad je Freddi zavrsio, mozda ti je bacala neki znak.Svakom svoje. Meni je radila u toplesu prstenjarionsam ju, ali ju nisam htio jebat. Moras ju malo nagovarat i stavit u svoj okvir. Meni je pocela sa nekim pricama o freddi mercuryu hahahaha.
Da i pitao sam ju jel ima aids ali kaze nema. Valjda ne lazeZna se kad je Freddi zavrsio, mozda ti je bacala neki znak.
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|