Kakva je mina može li kontakt?Ima li još koja dobra u blizini arene osim Minee?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je mina može li kontakt?Ima li još koja dobra u blizini arene osim Minee?
Moze li kontaktsvaka čast za preporuku!
Pozdrav svim clanovima novi sam i imam upit..
Moze preporuka neke dame samo za oral...kod koje se ispalti otici?
HvalaPozdrav, moja preporuka ti je Maja evo ti kontakt +385 91 754 7191.
Kratka recenzija:
Plavusa radi anal i fetise…sve
Uziva u sexu
gradena je sportski
Ima 29 godina
kad sam se dogovarao za susret trazila me je da joj pola novaca posaljem na paypal i ostatak uzivo . To mi se nije svidalo ali sam bio ocajan i poslo. Odmah mi je poslala adresu otisao sam i ostatak novaca joj dao na ruke . Ima svoj prostor i dobro je ureden.
Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha....Pozdrav, moja preporuka ti je Maja evo ti kontakt +385 91 754 7191.
Kratka recenzija:
Plavusa radi anal i fetise…sve
Uziva u sexu
gradena je sportski
Ima 29 godina
kad sam se dogovarao za susret trazila me je da joj pola novaca posaljem na paypal i ostatak uzivo . To mi se nije svidalo ali sam bio ocajan i poslo. Odmah mi je poslala adresu otisao sam i ostatak novaca joj dao na ruke . Ima svoj prostor i dobro je ureden.
Ja bih na tvome mjestu malo pripazio od koga uzimaš preporuke,ovo je skroz novi profil…To ti govorim zato kaj se i meni jednom javio jedan kad sam otvorio profil ovdje…Kao javi se ovoj na mail,dobra mala ovo ono…Cim me tražila bon blokirao ju…Obično su ti Bonovi i plaćanje unaprijed prevara…
Pa ona je još uvijek Milfica kada je u otprilike srednjim 40-ima. Očito je da nam se ukusi razlikuju. Ne reklamiram ju, ali od Marine DS uvijek odlazim jako zadovoljan.Njeno vrijeme je odavno prošlo,prije 5,6 godina bila je ok kao milfica za riješiti ali danas je u najmanju ruku prosijek.Vidio je prije par mjeseci vani i stvarno se postarala i zapustila.
Stvarno jadno ako netko nasjedne na ovakve objave nakon što je 100 puta pisano da svako plaćanje unaprijed ili bona je PREVARA!Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha....
Pa neče valjda netko nasjesti na ovu priču...ha, ha,ha,ha,..
Aha ...znaci zato se Silvia ne javlja ..Daria_35. Kratko u Zagrebu
Daria_35 godina. Ugodno druženje u mom diskretnom i lijepo uredenom prostoru. Slike moje. 0919073185www.oglasnik.hr
Evo da se osvrnem na ovo iskustvo od prije
nekih mjesec dana
Stan uredan i čist
Šteta:
500/900
Ovako,cura je iz Srbije…Uredna i čista
Kaze da se ne bavi ovim dugo,nekih 6-7 mj.
Cura ima veliku guzu…(meni veća guza odgovara)
Kaj se tiče vremena,stvarno ima živce…
A mislim i da joj je odgovaralo,jer to je stvarno potrajalo…Ne buni se,kaze da ako ja poštujem njezino vrijeme,da ona onda poštuje i moje(s tim se ne mogu ne složiti)
Oral je bez,e sad tu dolazimo do stvari koje meni ne odgovaraju…
Dakle,prvo ne volim da mi stavlja lubrikant
na kitu prilikom orala(dobro ga natracka)
Sto se tiče samog orala…dobio bolje…a dobio i gore(neka sredina)
Sve u svemu,kaj se mene tiče malo je cijena previsoka…
Ali to je nadoknadila sa time sto je stvarno
Izdržala sat vremena brutalnog sexa da nije
Nista prigovorila
Oral 5/10
Izgled 6/10
Izvedba 10/10
Odnos prema mušteriji 10/10
Vidim da je sad u oglasu Maksimir naveden kao lokacija…znaci promijenila jeAha ...znaci zato se Silvia ne javlja ..
Kada je ova tu.
Mislim da to nije ta SilviaVidim da je sad u oglasu Maksimir naveden kao lokacija…znaci promijenila je
Ne znam kako si uopce povezao da je to SilviaMislim da to nije ta Silvia
Izbjegavaj,živi u nekoj šupi…nema 30…nego 50 godina…Ima 40 kg…
taman ima novi aktivan oglas, ali je i dalje na telefon ne možeš dobitiAtraktivna maserka
Djevojka 34 godina, pruža opuštajuću masažu u svom ugodnom ambijentu. Sex isključen.www.oglasnik.hr
Evo vam DS.
Potvrđeno, sve je 100% istina, bio po n-ti put prije dva dana, fala bogu da je imamo...Ne znam,moras pitati…mene osobno masaže ne zanimaju,za to se obratim profesionalcima…
Mozes očekivati sličnu djevojku sa slike…
Mozes očekivati,to da kad ti ga posauga i iscijedi…zanijemis
Mozes očekivati normalnu osobu
Mozes očekivati čistoću i urednost
Mozes očekivati sex u svim pozama
Za uloženo,ne znam da li mozes dobiti bolju uslugu
Mirelica je zakon…Potvrđeno, sve je 100% istina, bio po n-ti put prije dva dana, fala bogu da je imamo...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|