Sta je toAntin Gaj na branimirovoj. Probajte pa napišite kako vam se čine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je toAntin Gaj na branimirovoj. Probajte pa napišite kako vam se čine.
Čevapi Cvjetno...u Cvjetnom naseljuKoji ? Za par sati sam u zg pa da znam di otići
Stari Kotac je u Preckom, preporuka, nositi pancirku obzirom da ga trenutno vode krimosi pa su moguci obracuni kao neki dan.Ako hočeš restoran ona je moja preporuka Stari kotač na vrbanima,
Marina Ds nema oglas nit joj zvoni mobitelEvo da se još malo nadovežem, da ipak post bude vezan uz ovaj forum. Odi jedno dopodne/ poslijepodne kod Marine DS ( Dom sportova) ( meni osobno naj s PO-a) ili kod Tine Trešnjevka ( nekad Siget, nisam bio ali većina ovdje kaže da je dobra) i poslije toga na gore spomenute ćevape u Budweiser na Trešnjevku. Sve je to blizu i spojivo i imaš lijep provod.
Ovo.Marina Ds nema oglas nit joj zvoni mobitel
Ta ženska je prestala raditi dok su mobiteli još imali monokromatske ekrane, a korona je bila samo patent na nečijem kompjuteru. Ni Tea McDonald's Kruge (ex Borovje) već godinu i pol nema oglas. Stara garda se polako umirovljuje i dolaze neka nova lica. Nasreću, nitko nije nezamjenjiv...Marina Ds nema oglas nit joj zvoni mobitel
Imate birtiju ovo je spamanje temeHvala ekipa za preporuke cevapa,otišao sam u zdravljak sport na zapruđu, cevapi 50kn , porcija je kolicinski dobra ali cevapi nisu ništa posebno , ukusni jesu ali jeo sam dosta bolje u Osijeku odakle sam inače, u svakom slučaju hvala
Marina DS nema oglas ali radi sa stalnim klijentima.Ta ženska je prestala raditi dok su mobiteli još imali monokromatske ekrane, a korona je bila samo patent na nečijem kompjuteru. Ni Tea McDonald's Kruge (ex Borovje) već godinu i pol nema oglas. Stara garda se polako umirovljuje i dolaze neka nova lica. Nasreću, nitko nije nezamjenjiv...
Njeno vrijeme je odavno prošlo,prije 5,6 godina bila je ok kao milfica za riješiti ali danas je u najmanju ruku prosijek.Vidio je prije par mjeseci vani i stvarno se postarala i zapustila.Marina DS nema oglas ali radi sa stalnim klijentima.
Kak mislis nema?Marina DS nema oglas ali radi sa stalnim klijentima.
Nije to onaKak mislis nema?
To je Marina ZapruđeKak mislis nema?
svaka čast za preporuku!Odi kod Mirela Veslačka ulica
Milf…sise(5)
Velika guza
Najbolje pušenje
Stan ko apoteka
Ona uredna i čista
Jedino ako bas voliš mršave,onda ne idi
Usluga 10/10
350/600
Imaš kontakt od Mirele, hvala... PozdravOdi kod Mirela Veslačka ulica
Milf…sise(5)
Velika guza
Najbolje pušenje
Stan ko apoteka
Ona uredna i čista
Jedino ako bas voliš mršave,onda ne idi
Usluga 10/10
350/600
Od Mirele sam uvijek izašao sa osmijehom na licu…I ima dobru osobnostsvaka čast za preporuku!
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|