Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imate birtiju ovo je spamanje temeHvala ekipa za preporuke cevapa,otišao sam u zdravljak sport na zapruđu, cevapi 50kn , porcija je kolicinski dobra ali cevapi nisu ništa posebno , ukusni jesu ali jeo sam dosta bolje u Osijeku odakle sam inače, u svakom slučaju hvala![]()
Marina DS nema oglas ali radi sa stalnim klijentima.Ta ženska je prestala raditi dok su mobiteli još imali monokromatske ekrane, a korona je bila samo patent na nečijem kompjuteru. Ni Tea McDonald's Kruge (ex Borovje) već godinu i pol nema oglas. Stara garda se polako umirovljuje i dolaze neka nova lica. Nasreću, nitko nije nezamjenjiv...
Njeno vrijeme je odavno prošlo,prije 5,6 godina bila je ok kao milfica za riješiti ali danas je u najmanju ruku prosijek.Vidio je prije par mjeseci vani i stvarno se postarala i zapustila.Marina DS nema oglas ali radi sa stalnim klijentima.
Kak mislis nema?Marina DS nema oglas ali radi sa stalnim klijentima.
Nije to onaKak mislis nema?
![]()
To je Marina ZapruđeKak mislis nema?
![]()
svaka čast za preporuku!Odi kod Mirela Veslačka ulica
Milf…sise(5)
Velika guza
Najbolje pušenje
Stan ko apoteka
Ona uredna i čista
Jedino ako bas voliš mršave,onda ne idi
Usluga 10/10
350/600
Imaš kontakt od Mirele, hvala... PozdravOdi kod Mirela Veslačka ulica
Milf…sise(5)
Velika guza
Najbolje pušenje
Stan ko apoteka
Ona uredna i čista
Jedino ako bas voliš mršave,onda ne idi
Usluga 10/10
350/600
Od Mirele sam uvijek izašao sa osmijehom na licusvaka čast za preporuku!
Dubrava nula bodovaIma koja maserka da se nalazi u okolici Rebra, maksimir, dubrava...?
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/erotik-djevojka-oglas-4955851Imaš kontakt od Mirele, hvala... Pozdrav
Dal i masira, što sve mogu očekivati, hvala
Ne znam,moras pitati…mene osobno masaže ne zanimaju,za to se obratim profesionalcima…Dal i masira, što sve mogu očekivati, hvala
Hvala careNe znam,moras pitati…mene osobno masaže ne zanimaju,za to se obratim profesionalcima…
Mozes očekivati sličnu djevojku sa slike…
Mozes očekivati,to da kad ti ga posauga i iscijedi…zanijemis
Mozes očekivati normalnu osobu
Mozes očekivati čistoću i urednost
Mozes očekivati sex u svim pozama
Za uloženo,ne znam da li mozes dobiti bolju uslugu
Ma nema na čemu…samo pazi da te ne matira sa sauganjem u minutu-dvijeHvala care
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|