Pitao si već, orestani spamat!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitao si već, orestani spamat!
Evo prijatelju, zrtvovo sam se za tebe i na tvoju zalost sazno da trazi lovu unaprijed
Ova prva brineta 40Ova?
![]()
Brineta 40
Brineta 40 opustiti će vas kvalitetnom masažom u ugodnom ambijentu. Or. i sex isključenwww.oglasnik.hr
![]()
Happy end massage
brineta 27 opustit će vas masažom cijelog tijela u ugodnom i diskretnom prostoru. 12-21h svaki dan.www.oglasnik.hr
![]()
Happy end massage
Crvenokosa djevojka 22, opustit će Vas ugodnom masažom u urednom prostoru 13-21hwww.oglasnik.hr
Zna se kad je Freddi zavrsio, mozda ti je bacala neki znak.Svakom svoje. Meni je radila u toplesu prstenjarionsam ju, ali ju nisam htio jebat. Moras ju malo nagovarat i stavit u svoj okvir. Meni je pocela sa nekim pricama o freddi mercuryu hahahaha.
Da i pitao sam ju jel ima aids ali kaze nema. Valjda ne lazeZna se kad je Freddi zavrsio, mozda ti je bacala neki znak.
300Koliko para
Daa... Prolaziš uz onu birtiji u i moliš se bogu da te neko ne snimi... Al dobro ga popuši...U pravu si bio sam i ja kod nje. Soba smrdi po vlagi
Hehe ak ga dobro posauga nek me snimeDaa... Prolaziš uz onu birtiji u i moliš se bogu da te neko ne snimi... Al dobro ga popuši...
Stavi si masku za koronuHehe ak ga dobro posauga nek me snime
Pa ja si još odem tam na pivu prijeDaa... Prolaziš uz onu birtiji u i moliš se bogu da te neko ne snimi... Al dobro ga popuši...
Da ali jedan od boljih orala u ZG![]()
evo bio sad kod sandre, babac nekih 60 god, 3 minute pješke od petrokova na maksimiru, 200kn pušenje +100 seks, al sam rekao da nemam pa je odradila sve za 250. uglavnom, prostor u nekom dvoristu, nije bas najurednije. mozes ju nabijat u usta kolko hoces, seks u pozama koje hoces, da sve dirat, aliiii.. pita dal hoces sa i bez gumice takodaaa.. nebum vise posjecivao. ustvari jedina dobra stvar je sta ju mozes nabijat u usta ko manijak. sveukupni dojam: nebih ponovio
ovo iz aviona vidiš da je lažnjak...
Finale u usta ili neda ?Svakom svoje. Meni je radila u toplesu prstenjarionsam ju, ali ju nisam htio jebat. Moras ju malo nagovarat i stavit u svoj okvir. Meni je pocela sa nekim pricama o freddi mercuryu hahahaha.
Ma ne da na zalost.Finale u usta ili neda ?
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaza-21-oglas-3821143 ona ti se ne javlja neg samo sms... Imaš kod mene recenziju....Ima tko kontakt od ove Dee iz Sigeta?
Jučer navećer učlanjen i odmah recenzija, i to odmah teški fetiši. Malo mi teško za povjerovat...bio kod ove jucer...
092/329-7751![]()
Masaža, fetiši - zgodna profesorica Novi ZG!
Želite se malo opustit i zabavit? MOLIM PROČITATI OGLAS! Zvati isključivo za konkretan dogovor onaj dan kada želite…www.oglasnik.hr
slike mi izgledale dobro al razgovor s njom na telefonu kompliciran, prvo mi poklopila, pa me opet zvala... dogovorili se za predvecer, sat vremena, s dogovorom da bude malo dominantna... kad sam bio blizu nje, trazila me da joj kupim na kiosku bonove... (???)
docekala me u nekim spicastim stiklama, spavacici i najlonkama, uzela lovu i bonove i poslala pod tus. cekala me na kaucu i pocela ispitivati totalne gluposti i onda mi rekla da joj lizem nozne prste, noge i picu. onda je isao 69 na kaucu gdje me prvo pitala jel okej piss u usta i zatim mi ga je i dala. poslala me da si isperem usta i onda me zvala u drugu sobu s krevetom gdje je opet isao 69, prvo me zajahala s kondomom pa kak nisam mogao svrsiti dosta dugo skinula je kondom... na kraju sam jos i dvaput svrsio u njoj pa ju i lizao poslije tog. :/
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|