Odlicno iskustvo i super recenzijaSta se nudi dobro mlado nerazvalito
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicno iskustvo i super recenzijaSta se nudi dobro mlado nerazvalito
A gle, ja sam sad ove dve marno koje su verificirane, ova Olga nije verificirana i nije preko agencije, pa me jebala.Inače za nas koji nismo pokemon majstori, s EGE preporučaš independent, verified, with reviews?
Kak ćeš joj adresu nać kad ju nazoveš? Kako se inače snalaziš u životu?Mogao si biti toliko ljubazan i napisat link od posta, jer sam trazio i nemogu naci
PouLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Bio tko?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Jel zna tko za Natali radila je u Španskom prije 1 i pol.. broj joj nije vise aktivan pa ako netko zna njen kontakt pisite..
Tak nekak,samo je potrebno upisati Tea Kruge i izbaci ti sveKak ćeš joj adresu nać kad ju nazoveš? Kako se inače snalaziš u životu?
Tema je doslovce par tema ispod ove https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/tea-kruge.
Kako nju dobit u zadnje vrijeme? Na whatsapp ne odgovara, telefon ugašen ili samo zvoni. Zovem na ove brojeveLeona od danas u zg pa tko zeli
Kako nju dobit u zadnje vrijeme? Na whatsapp ne odgovara, telefon ugašen ili samo zvoni. Zovem na ove brojeve
0955191742
0955786040
0955793
Meni se javila na ovaj zadnjiKako nju dobit u zadnje vrijeme? Na whatsapp ne odgovara, telefon ugašen ili samo zvoni. Zovem na ove brojeve
0955191742
0955786040
0955793648
Tnx. Znaš li do kad je u Zg? Dugo nisam bio s njom trebo bi je opet malo sprčitMeni se javila na ovaj zadnji
DajEkipo,
Ima tko neki kontakt od dobre striptizete?
Hitno za ovu subotu, momacko....
Čini ti se? Hajde, kad se tebi čini, onda to već nešto znači u kozmosu. Ženska je inicijalno kao tražila grupnjak, bilo bi lijepo da netko iskreno napiše je li se to ikada dogodilo. Meni je pričala bajke da slaže ekipe po godinama, a kad je došla noć da bude grupnjak, ili ga je ona otkazala ili se nije dovoljno frajera pojavilo. Sad kao ide na solo, ali mislim da curka ima jako bujnu maštu...iako na telefon zvuči jako prijateljski, barem u početkuLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Pozdrav, zna li netko nešto o ovoj? Čini mi se nova
Kako do nje? Neki kontakt, oglas...?Pohotna kučka vam je u Zg
Tel: 064/677-677
|
|
|
|