Sexiplina Mia 30 god crnokosa poziva te u svoj prostor ili tvoj 😘
MIA JAKO DOBROG IZGLEDA, LIJEPA ZGODNA,POZIVA TE U SVOJ PROSTOR ILI TVOJ. JAVITE SE NA 095-5623-126
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ivane, Ivane, nadam se da se šališ u vezi ljubljenja, lizanja pice i guze....ekipa, pozdrav evo i moje prve recenzije.
brineta 37, koliko sam shvatio vec dugo na sceni. Prostor utrina, dogovor lagan, ZVATI UJUTRO! Slike njene, mada je na ovoj slico plava, a uzivo brineta, po svojem priznanju 44 godine. Izgled jako jako dobar, sise vrhunske blago visece, samostojece carape tangice, lijepo nasminkana, jednostavna zena i jako uredna. Da se ljubiti, lizati picu i guzu, oral bez seks sa gumom. Mjenja poze, uziva u seksu. Cijena 300 pola 600 sat. Sve u svemu jako dobro potrosen novac i u toj kategoriji cete tesko naci ista bolje u zagrebu, a mozda i u kategoriji iznad.
Bojim se da se ne šaliIvane, Ivane, nadam se da se šališ u vezi ljubljenja, lizanja pice i guze....
Hahahha, gle..mozda i nije najpametnija ideja, ali donja glava je ucinila svojes druge strane sanse za pokupit nesto oralnim seksom ili ljubljenjem su enormno male..tako da opustenoIvane, Ivane, nadam se da se šališ u vezi ljubljenja, lizanja pice i guze....
Šanse za pokupit nešto oralnim seksom ili ljubljenjem s promiskuitetnim osobama , a pogotovo prostitutkama je skoro pa ista kao i da ju sevis u picu ili guzicu bez kondoma . Vidjet ćeš posljedice nakon nekoliko mjeseci kad ti se pocnu zubi klimat .Hahahha, gle..mozda i nije najpametnija ideja, ali donja glava je ucinila svojes druge strane sanse za pokupit nesto oralnim seksom ili ljubljenjem su enormno male..tako da opusteno
Ovo nije bas u redu da se stavljaju slike gdje se vidi lice osobe , barem ne ovako javno . Da si to poslao nekome u pp , sve ok , ali ovo fakat nema smisla . Ne znam sto ovaj administrator radi .
Ali da je je s PO a ne EGEJel ima mozda neka koja radi tamo iza 22?
Kakva grda baba bog te mazo.
Bas je lepaKakva grda baba bog te mazo.
Dobar dan
U subotu 29.1 pa dva tri dana sam u zg-u zanima me dali postoji dobra picka
(smatran zategnuta da ne visi nista i da je u faci bar slatka ako ne i lijepa) da dode u sheratona ili hiltona gdje cu vec biti neznam tocno al negdi od to dvoje hotela..
I da smenom provede dogovoreno vrijeme ?
Od 19 do 45 godina sve mi je isto samo da ispunjvama uvjete..
Cijena nije bitna !!!
Lako se dog...
Hvala vam momci unaprijed
Mineu je malo vrijeme načelo, ali je OK.Jako dobra MILF-ara. Faca, guza i super linija najjači aduti.Vitka brazilska guza !
Plavuša 32.g., 170/55/3, duge kose, lijepog lica i tijela, poziva Vas da provedete ugodne trenutke. Moj, Vaš prostor…www.oglasnik.hr
Marina DS i Minea su mi dvije najbolje MILF-are s PO.Mineu je malo vrijeme načelo, ali je OK.
To je deda, a ne babaKakva grda baba bog te mazo.
Ali da je je s PO a ne EGE
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|