Crystalfan
Well-known member
Nema spricanja u usta koliko ja znamTo je ta znaci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema spricanja u usta koliko ja znamTo je ta znaci.
Ima koja da Središća za praznjenje
A nis, skinut cemo joj to s placeNe javlja se
A nis, skinut cemo joj to s place
Navodno se povukla i samo kontaktira stalne klijente, a i koliko sam razumio radilo se o GILF-ici...
Javila se. Rekla je dane radi viseNavodno se povukla i samo kontaktira stalne klijente, a i koliko sam razumio radilo se o GILF-ici...
Nemoj biti ljut <3Kao prvo , bili su neki kod ove i tvrdili su da je žensko , a sad mudrijasi raspravljaju na temu na osnovu nečijih zaključaka . Ne zelim se vise raspravljati . Poanta svega je da se slike lica na ovakvim forumima ne objavljuju . Čudi me da se to ovdje dozvoljava ili netko tko bi trebao napraviti malo reda spava ko medvjed . Uostalom pogledajte slike negdje drugdje gdje se ova oglašava . To nije tijelo muškarca , nisu ruke , nisu noge . To vam je ružnjikava anoreksicna baba s muškobanjastom facom.
Daj povisi budžet za 100-200kn i odi kod Tine Siget tj TrešnjevkaDa li ima jos koja za 200kn
Nisam ljut , ne brini . Stavio sam činjenice na stol . Uostalom , ovdje vidim toliko glupih komentara , da se bacim kroz prozor, a nisam siguran da je ovdje većina sugovornika mentalno sposobna za normalnu konverzaciju .Nemoj biti ljut <3
Daj povisi budžet za 100-200kn i odi kod Tine Siget tj Trešnjevka
Sigurno ima ali moraš imati jači želudac!!!Da li ima jos koja za 200kn
I dobar kurac da ti se digne na njih,Sigurno ima ali moraš imati jači želudac!!!
Zašto onda ideš kod nje ako ne valja?Pohotna vam ne valja. Razjebana je i faca joj je u kurcu. Jedino je dobro što joj možeš sve radit za 100 europskih, ali svjesna je sebe i da je bolja uzimala bi ona i 200 ak ne i 300. Ovak zna da je 100 najviše što može uzet.
Traži bonove. Treba izbjeći toJel bio ko?
jel to fejk ili?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
ok, hvala.Traži bonove. Treba izbjeći to
Neda Dea svršavanje u usta...dezinformacijaDaj link od Dea
Tel: 064/677-677
|
|
|
|