johnnyboy
Active member
poslao mail, pa traži kontakt na whatsapp, mislim da su bonovi
Pozdrav, može neki info o ovoj dami? Trazio po forumu ali nemogu nista naci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poslao mail, pa traži kontakt na whatsapp, mislim da su bonovi
150 za nju,dvije 300poslao mail, pa traži kontakt na whatsapp, mislim da su bonovi
Sat vremena ili? Imaju prostor?150 za nju,dvije 300
Ova desna mi je poznata,po tijelu
Ima prostor blizu posla na Črnomercu,veli da može izaći stalno of 9 - 17h, ne daje guzu, drugo nisam pitaoSat vremena ili? Imaju prostor?
Malo mi je to sve cudno, odlazenje s posla radi prostituiranja...Ima prostor blizu posla na Črnomercu,veli da može izaći stalno of 9 - 17h, ne daje guzu, drugo nisam pitao
Bila je svojedobno jedna frizerka, baš na Črnomercu, koja je tako funkcionirala, ali po izgledu to nije ta.Malo mi je to sve cudno, odlazenje s posla radi prostituiranja...
bonovi su uvijek prevara..Pqrdon ekipa, novi sam, samo da potvrdim, bonovi su prevara?
Ostavio sam dobru recenziju za Nicole, prije nekog vremena...ali sad kako je još digla cijene i više nema sloppy blowjob bez komandosa, ne vrijedi brate.E thanks sto si mi detaljno docarao sliku i priliku u tom salonu. Morati cu tjedno dolaziti u Zagreb pa pokusavam naci neku kvalitetnu curu. Ovo zvuci kao nesto za isprobati, pocastiti se. Pokusavam dobiti Plavusu, osim toga nemam nikakvih ideja za provjerenu curu koja radi komplet za razumnu cifru.
Toliko ti ode sva krv dolje da je teško uključiti mrvicu zdravog razuma?Pqrdon ekipa, novi sam, samo da potvrdim, bonovi su prevara?
Pa ajde napiši recenziju, opiši gospođu; kakve zube ima, kakvo lice, sisice, pic, kakva je akcija cijena, kakav je prostor itd...Da ima 47 , a ne 46 koliko pise
Jel pristaje na neki kompromis za seks da joj se ponudi više novaca? Koja joj je cijena za sat vremena?
Utrine.
Nudi masažu s puno ljubavi. <3
Uclanjen jucer i bas u godinu znas kolko ona ima? Lijepa samoobrana nema staDa ima 47 , a ne 46 koliko pise
Teško da bi pristala na sex.Jel pristaje na neki kompromis za seks da joj se ponudi više novaca? Koja joj je cijena za sat vremena?
E da su bar za onu stvar većina ih je poput naših ugostitelja i iznajmljivača koji bi volili da gosti i ne dolaze nego samo da pošalju euriće.Bolje dati latinosicama 150 eura one te bar obrade, ove naše su za onu stvar.
Možda čak i bi, no za to moraš otic do nje jednom na masažu pa će ona procijenit tebe. Ako joj se sviđaš dovoljno dat ce ti, no ne znam cijenu nisam se time bavio kod nje.Jel pristaje na neki kompromis za seks da joj se ponudi više novaca? Koja joj je cijena za sat vremena?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|