Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da,a ovdje ni nema opcije da se može obrisati nešto..,ni ovdje ni na tom novom oglasnikuMene zanima od kud moji oglasi na tom novom oglasniku, a nikad ih nisam tamo predavao. I traži me plaćanje da ih obrišem.
kome je to napeto hahahaha, sami text od kojega je 101% lažPredajte oglas na novom SEX oglasniku i pronađite partner/icu/a www.sexsmsoglasi.hr
Koliko je kolacica ta oil masaza? I sto dobis sa tim sve. Hvala na odgovoruBok ljudi, pitali ste vise puta koji Thai Salin judi nesto vise, salon je Super Thai Centar u Palmoticevoj. Curke su mlade Thai cca izmedju 30 i 40 god.. zgodne mrsave i rade pravu Thai masazu ALI. uzmete OIL massage i na kraju vas cura pita za drkicu 30€ i ja uzeo. onda me par min kasnije pita da ako hocu mozemo se dogovoriti za nesto nakon posla i to sam dogovorio.
znaci 150€ seva kod mene doma.. curka dosla uberom. oral bez kondoma.. polizala me cijelog. za sada jedno od boljih iskustava za te pare.. eto tko voli Thai curke
Bio sam tamo na masaži i ništa više nisam dobioKoliko je kolacica ta oil masaza? I sto dobis sa tim sve. Hvala na odgovoru
Oil masaza je ona klasicna normalna masaza aroma uljem. Dobis masazu i kosta 35€ 1h.. ovo je najnormalniji Thai salon za masazu.Koliko je kolacica ta oil masaza? I sto dobis sa tim sve. Hvala na odgovoru
nema one thai mazase di ona klizi po tebi? Kak ste dosli na temu HJ? I da li se da dirati. Mislim tesko sa bi mene napalila samo sa hj mora biti nes vise. Sorry kaj smaram al bas me zanima tak nes.Oil masaza je ona klasicna normalna masaza aroma uljem. Dobis masazu i kosta 35€ 1h.. ovo je najnormalniji Thai salon za masazu.
To je normalan studio za masazu.. nema diranja nema da klizi po tebi. normalan studio. skuzila je da me napalila i pitala dal zelim drkicu ( pitala je na nacin: sir tou want massage down ) i to je to.nema one thai mazase di ona klizi po tebi? Kak ste dosli na temu HJ? I da li se da dirati. Mislim tesko sa bi mene napalila samo sa hj mora biti nes vise. Sorry kaj smaram al bas me zanima tak nes.
svaka častKoliko je kolacica ta oil masaza? I sto dobis sa tim sve. Hvala na odgovoru
bio sam prošle godine tamo ali se nije niš nudilo ..mislim da je to do maserke individualnoBok ljudi, pitali ste vise puta koji Thai Salin judi nesto vise, salon je Super Thai Centar u Palmoticevoj. Curke su mlade Thai cca izmedju 30 i 40 god.. zgodne mrsave i rade pravu Thai masazu ALI. uzmete OIL massage i na kraju vas cura pita za drkicu 30€ i ja uzeo. onda me par min kasnije pita da ako hocu mozemo se dogovoriti za nesto nakon posla i to sam dogovorio.
znaci 150€ seva kod mene doma.. curka dosla uberom. oral bez kondoma.. polizala me cijelog. za sada jedno od boljih iskustava za te pare.. eto tko voli Thai curke
bio sam tamo 6-7 puta i doslovno nikad nista.Nije netko pricao da je na Malesnici nesto konkretno u thai salonu?![]()
potvrđujem .ništabio sam tamo 6-7 puta i doslovno nikad nista.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|