Jako je zanimljivo kako vi uopce ne kuzi te kada sam obucena a kad gola razliku 🤣. Slike su uvijek moje.…
www.oglasnik.hr
Ljudi moji završio kod ove jer me sjebale tri prije nje, bolje da sam ga doma izdrkao ova ubije svaku volju za seksom. Da počnem ispočetka, nazovem i kaže mi u toliko i toliko dođi i zvoni na ulazu, ja zaboravio pitati koje ime i zovem ju ispred ulaza, ovo je bitno jer je ona meni računala to vrijeme ko da smo se jebali jer sam kasnio kod nje. Ok dođem ja kod nje kaže tuširanje koje ide u vrijeme seksa. Pita me kak hoću ajde rekoh pušenje pa seks, puši nikako dvije minute i kaže dosta i navuče mi kondom i pita kako hoću, ja kažem ajde jaši, moram priznati da dobro jaše i kažem joj gledaj me, ali kaže da neće, za par minuta došao blizu da svršim rekoh daj odozada, ševim odozada umorim se i kaže ajd jaši još i ona neće kaže isteklo vrijeme. Pa jebem ti život ovo da je ona meni platila ne bi se ovako ponašala, na kraju izlazim i kaže mi izvini inače nisam takva, a ja ju prostrijelim pogledom. Više nemam volje ići ni kod jedne u Zagrebu bolje drkat doma.