Mozart
Well-known member
Ako volis da ti lize paksu, gura prste unutra i ostale divljine onda da. Al ako nisi fan toga onda ne basJel vrijedi kod ove Silvije ići?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako volis da ti lize paksu, gura prste unutra i ostale divljine onda da. Al ako nisi fan toga onda ne basJel vrijedi kod ove Silvije ići?
Za ovu se pisalo sto puta da nije dobra, i dalje ljudi idu kod nje. Koju posluku porati?Ljudi moji završio kod ove jer me sjebale tri prije nje, bolje da sam ga doma izdrkao ova ubije svaku volju za seksom. Da počnem ispočetka, nazovem i kaže mi u toliko i toliko dođi i zvoni na ulazu, ja zaboravio pitati koje ime i zovem ju ispred ulaza, ovo je bitno jer je ona meni računala to vrijeme ko da smo se jebali jer sam kasnio kod nje. Ok dođem ja kod nje kaže tuširanje koje ide u vrijeme seksa. Pita me kak hoću ajde rekoh pušenje pa seks, puši nikako dvije minute i kaže dosta i navuče mi kondom i pita kako hoću, ja kažem ajde jaši, moram priznati da dobro jaše i kažem joj gledaj me, ali kaže da neće, za par minuta došao blizu da svršim rekoh daj odozada, ševim odozada umorim se i kaže ajd jaši još i ona neće kaže isteklo vrijeme. Pa jebem ti život ovo da je ona meni platila ne bi se ovako ponašala, na kraju izlazim i kaže mi izvini inače nisam takva, a ja ju prostrijelim pogledom. Više nemam volje ići ni kod jedne u Zagrebu bolje drkat doma.Kim
Ovo sam ja 👆163/70/rađena4/33, 💰atraktivna, trenirano skladno tijelo i lice. Dogovori uvijek pozivom ili pozivom na…www.oglasnik.hr
Sto se tice izgleda i tjelo je dobra,ali je ipak preskupa.Za ovu se pisalo sto puta da nije dobra, i dalje ljudi idu kod nje. Koju posluku porati?
Bez ljutnje, ali za nju su na forumu sve same negativne recenzije . Baci oko malo na ono što se piše na forumu prije nego odeš.Ljudi moji završio kod ove jer me sjebale tri prije nje, bolje da sam ga doma izdrkao ova ubije svaku volju za seksom. Da počnem ispočetka, nazovem i kaže mi u toliko i toliko dođi i zvoni na ulazu, ja zaboravio pitati koje ime i zovem ju ispred ulaza, ovo je bitno jer je ona meni računala to vrijeme ko da smo se jebali jer sam kasnio kod nje. Ok dođem ja kod nje kaže tuširanje koje ide u vrijeme seksa. Pita me kak hoću ajde rekoh pušenje pa seks, puši nikako dvije minute i kaže dosta i navuče mi kondom i pita kako hoću, ja kažem ajde jaši, moram priznati da dobro jaše i kažem joj gledaj me, ali kaže da neće, za par minuta došao blizu da svršim rekoh daj odozada, ševim odozada umorim se i kaže ajd jaši još i ona neće kaže isteklo vrijeme. Pa jebem ti život ovo da je ona meni platila ne bi se ovako ponašala, na kraju izlazim i kaže mi izvini inače nisam takva, a ja ju prostrijelim pogledom. Više nemam volje ići ni kod jedne u Zagrebu bolje drkat doma.Kim
Ovo sam ja 👆163/70/rađena4/33, 💰atraktivna, trenirano skladno tijelo i lice. Dogovori uvijek pozivom ili pozivom na…www.oglasnik.hr
Da ne vrijeđam radnice Konzuma, nek ide nekaj drugo delat. To htjedoh reći.Bez ljutnje, ali za nju su na forumu sve same negativne recenzije . Baci oko malo na ono što se piše na forumu prije nego odeš.
A vidiš i prema svemu što si napisao da ženska nije centrirana baš najbolje. Nešto u toj glavi ne štima.
Isteklo vrijeme?? Izvini .. ? koji k.??? Luda je ko šiba.
Pa tko njoj uopće dvaput dođe? Takvih nema garant.
I šta će kada iscrpi sve ove što se jednom zajebu i naravno nikad više ne dođu?
Opet u Konzumu radit. Glupača.
Pozz...prijatelju malo procitaj imas more recenzija za navedenu...super da si probao...Ljudi moji završio kod ove jer me sjebale tri prije nje, bolje da sam ga doma izdrkao ova ubije svaku volju za seksom. Da počnem ispočetka, nazovem i kaže mi u toliko i toliko dođi i zvoni na ulazu, ja zaboravio pitati koje ime i zovem ju ispred ulaza, ovo je bitno jer je ona meni računala to vrijeme ko da smo se jebali jer sam kasnio kod nje. Ok dođem ja kod nje kaže tuširanje koje ide u vrijeme seksa. Pita me kak hoću ajde rekoh pušenje pa seks, puši nikako dvije minute i kaže dosta i navuče mi kondom i pita kako hoću, ja kažem ajde jaši, moram priznati da dobro jaše i kažem joj gledaj me, ali kaže da neće, za par minuta došao blizu da svršim rekoh daj odozada, ševim odozada umorim se i kaže ajd jaši još i ona neće kaže isteklo vrijeme. Pa jebem ti život ovo da je ona meni platila ne bi se ovako ponašala, na kraju izlazim i kaže mi izvini inače nisam takva, a ja ju prostrijelim pogledom. Više nemam volje ići ni kod jedne u Zagrebu bolje drkat doma.Kim
Ak ona tebi dobro izgleda, ne znam onda sta smatras losom...Sto se tice izgleda i tjelo je dobra,ali je ipak preskupa.
Za nju ti na forumu ne postoji nijedna dobra recenzija ja mislim. Zao mi je da se nisi informiro prije i procito sta vecina kaze.Hot massage
Nazovite ukoliko ste zainteresirani za erotsku ručnu masažu tijela s GRIJANIM ULJEM kokosa bez mirisa i ručnim…www.oglasnik.hr
Zaobilazit u širokom luku. Cura sve super preko telefona i kad sam došo kod nje, al masaža je bože sačuvaj.
Prvo, masira u jebenim rukavicama. Drugo, masira brzo i grubo, ni malo senzualno. Požuruje i totalno robotski sve odrađuje, baš sam se osjećao iskorišteno nakon što sam otišao. 1/10
Jebiga da.Za nju ti na forumu ne postoji nijedna dobra recenzija ja mislim. Zao mi je da se nisi informiro prije i procito sta vecina kaze.
Ako ti je bas do masaze, odi na popravni kod dee.Jebiga da.
Znači još jedna koja masira u rukavicama.Hot massage
Nazovite ukoliko ste zainteresirani za erotsku ručnu masažu tijela s GRIJANIM ULJEM kokosa bez mirisa i ručnim…www.oglasnik.hr
Zaobilazit u širokom luku. Cura sve super preko telefona i kad sam došo kod nje, al masaža je bože sačuvaj.
Prvo, masira u jebenim rukavicama. Drugo, masira brzo i grubo, ni malo senzualno. Požuruje i totalno robotski sve odrađuje, baš sam se osjećao iskorišteno nakon što sam otišao. 1/10
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|