RusselAdler
Active member
Može ako si dedaMože, može..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može ako si dedaMože, može..
Jel to ona Sanja koja je godinama radila u zapruđu...u zgradi..zadnji ulaz....crnokosa...manji madež kod usne ili tako nekako....Nisam bio godinama pa pitam jel to ona...Ako nije...jel netko zna gdje je ta Sanja....Naša draga elokventna Iva
Ima tko kontakt od Dee,tu nemogu ništa pronaći o njojDa kod dee, krivo sam napisao. Sanjice nažalost i dalje nema. Idem sutra u Mađarsku na par dana. Ja i prijatelj uzeli apartman, bit ćemo do četvrtka. Da malo vidimo tamošnju ponudu.Poželite nam sreću
Ima tko kontakt od Dee,tu nemogu ništa pronaći o njoj
Ništa specijalnoBrineta teta u gradu 40g.
Dođi i opusti se uz bucku znaš to želiš nazovi 164 v 78 kg grudi 5 dođi da uživamo obostrano higijene i diskrecija…www.oglasnik.hr
Jeli bio tko?
Ja sam bio kod nje prije 4 godine i tad se oglašavala da ima 28 godina. Međutim u stvarnosti je tad imala barem deset godine više. Sad ima sigurno preko 40 godina. Ništa posebno, neutegnuta, kratka kosa.Pozdrav, jel tko bio?
Djevojka 28 godina
Djevojka 28 godina nudi opuštanje od svakodnevnog stresa . ( nije salon ) slika moja !www.oglasnik.hr
Jesi bio?Ništa specijalno
Ova ciji oglas pocinje sa "cao" ako si fin dopusta i bez kondoma ali ne daje da se svrsi u njuEvo da i ja napišem par kratkih recenzija.
Bio kod Pamele sa Kruga i kasnije Trešnjevke početkom godine. Nažalost je više nema u oglasniku. Imala je stvarne slike i godine. Baš mi nedostaje njeno dupe.
Nadalje bio kod Lore Blond. Mijenja lokacije, zadnji put kad sam bio bila je u Branimirovoj. Slike sa plavog oglasnika bi mogle biti njene. Ali godine nisu stvarne nema 25 nego sigurno preko 30 godina oko 35 g. rekao bih. Sitnija plavuša, osrednjeg izgleda i oblina. Usluga također osrednja. No barem je relativno povoljna pola sata 60 eu.
Bio kod vrckave plavuše kod hotela Antunović. U oglasu kaže da ima 24 godina, u stvarnosti preko trideset, Ona ne da je mršava i sitna nego je anoreksična. Usluga je također loša. Pola sata je 60 eu.
Bio kod brinete čiji oglas počinje sa "ćao". Nalazi se na Krugama. Malo krupnija, no ne i debela. Godine su stvarne, nepunih 27 godina. Slike mislim da nisu njene. Izgleda relativno dobro posebice za one koji vole malo popunjenije cure. Usluga je isto OK. Pola sata je 70 eu.
Meni rekla da je na BorovjuOva ciji oglas pocinje sa "cao" ako si fin dopusta i bez kondoma ali ne daje da se svrsi u nju
Ja sam prošli mjesec bio kod nje na Krugama u blizini Općinskog građanskog suda.Meni rekla da je na Borovju
nitko nije bio jer je fake. Vidiš po tome da ne skriva lice i whatsapp...Nema Mani sad kad imam para, jel bio netko kod ove?
Sexy djevojka u Zagrebu dosla se zabaviti
Hejj, Moje ime je Mia i trenutacno sam u Zagrebu radi zabave. Trazim dobre i pristojne momke koji bi se htijeli…www.oglasnik.hr
Lora blond ima samo masaza? Ili ima full service?Evo da i ja napišem par kratkih recenzija.
Bio kod Pamele sa Kruga i kasnije Trešnjevke početkom godine. Nažalost je više nema u oglasniku. Imala je stvarne slike i godine. Baš mi nedostaje njeno dupe.
Nadalje bio kod Lore Blond. Mijenja lokacije, zadnji put kad sam bio bila je u Branimirovoj. Slike sa plavog oglasnika bi mogle biti njene. Ali godine nisu stvarne nema 25 nego sigurno preko 30 godina oko 35 g. rekao bih. Sitnija plavuša, osrednjeg izgleda i oblina. Usluga također osrednja. No barem je relativno povoljna pola sata 60 eu.
Bio kod vrckave plavuše kod hotela Antunović. U oglasu kaže da ima 24 godina, u stvarnosti preko trideset, Ona ne da je mršava i sitna nego je anoreksična. Usluga je također loša. Pola sata je 60 eu.
Bio kod brinete čiji oglas počinje sa "ćao". Nalazi se na Krugama. Malo krupnija, no ne i debela. Godine su stvarne, nepunih 27 godina. Slike mislim da nisu njene. Izgleda relativno dobro posebice za one koji vole malo popunjenije cure. Usluga je isto OK. Pola sata je 70 eu.
A na telefonu veli da kod nje nema bezMeni rekla da je na Borovju
Nema kod nje masaže, ali ona brineta mi je bolja, ruskinjaLora blond ima samo masaza? Ili ima full service?
To se ne pita preko telefona, otiđi do nje i lijepo budi fin, pocni se ljubit s njom, pa ju malo lizi dolje i polako na finjaka probaj ga stavit bez i siguran sam da ce ti dati ali ce ti reci da ne svrsiis u njuA na telefonu veli da kod nje nema bez
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|