Izuzetna djevojka veoma privlačnog izgleda i duhovitog karaktera pruža senzualne opuštajuće masaže u svom prostoru.…
www.oglasnik.hr
50€ b2b i ručni završetak. Ukratko, ne vrijedi te novce. Objektivno - utegnuto tijelo, ali ženska ima šira ramena od bokova i mišiće ko atletičarka... lice oku ugodno, ali nema ono nešto. Ili barem s moje strane nije bilo kemije. Masira ona tako dosta loše i skužim da ima 5cm umjetne nokte. DI ćeš takva masirat. Reko daj me ćeškaj- to ne radi. Okrenem se, krene drkat. Kontroliram se, da ne svršim odma, ona ubrzava ali radi to bez duše i čitava je uštogljena ko da ima metlu u guzici.
Jesi spreman? - na što? - Pa da svršiš.
Krenem da ću joj proć rukom pr prsima i kao - nema diranja! Ovo je masaža ne znam šta si ti očekivao. Drkaš mi kurac i ne znaš masirati, zbilja misliš da je ovo masaža? Izgubio sam volju. Digne se ona trudeći se pritom da to izgleda što gracioznije i krene pričat. I ton i glas i riječi sve je izvježbano i uštogljeno. Poput robota. Točno se osjeti koliko je neprirodna. Ako se mene pita-CRNA LISTA
Silom prilika otišao sam poslije do jedne divne žene koju ne bih upoznao da sam se zadovoljio kod stvora gore. O njoj ne želim pisati jer smatram da prave bisere treba zadržati za sebe a ne ih bacati pred svinje.