Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lijepa je bila nekad...al mislim da je ipak prestara sad...blizu 90 godina,...Vas iskustva tko je bio kod SofiaLoren tu ili privat pp?
A živa je još?Lijepa je bila nekad...al mislim da je ipak prestara sad...blizu 90 godina,...
A živa je još?
Whatsapp = 99% prevaraJel bio ko?
💖 Valentina 2004 💖
Ja sam Valentina, imam 19 godina 💝 Dođi kod mene za nezaboravan provod 💕 - Moj prostor, klimatizirano - Higijena i…www.oglasnik.hr
Dala mi je adresu u Miramarskoj i sve, pa ne znam dal da idem ili ne. Da nije na kraju neki crnjo ili nes ??Whatsapp = 99% prevara
hahahahahahahahahahaha jebote koja dobra fora ahahahahahahaLijepa je bila nekad...al mislim da je ipak prestara sad...blizu 90 godina,...
Zajebi to sinko, kad čuješ glas od kurve onda odi...kakve poruke, kakvi bonovi?Dala mi je adresu u Miramarskoj i sve, pa ne znam dal da idem ili ne. Da nije na kraju neki crnjo ili nes ??
Odi, pa javi kako je prošlo. Meni je Miramarska blizu pa bi mi odgovaralo otići kod nje ako je legitimni oglas.Dala mi je adresu u Miramarskoj i sve, pa ne znam dal da idem ili ne. Da nije na kraju neki crnjo ili nes ??
Sto vrijedi nesto tesko je dobiti. Ono sto dobijes bolje da nisi ni dobio. Za body ti je dobra Zgodna plavusa 30,MiramarskaIma li ište više normalno za naći? Za preporučiti?
Ja sam bia vrlo zgodna cura slike njezine 50 eura pol sata oralno tako tako seks isto sve u svemu neki prosjek nije bahata i ne požurdist
Girl next door ti da po faciEvo moj osvrt gdje sam bio..
Crna pantera- 3 puta bio ma oralu,odlican oral,voli mladje decke,prostor uredan,istovar u usta
Neyla masaza- kod arene,solidna masaza,trudi se,rucna zavrsnica,izgled nije nesto.
Sandra Petrokov- 2 puta bio na oralu,1 na odnosu,oral dobar,istovar u usta,ona starija,deblja,odnos onako
Ivana Hercegovka- oral odlican bez,odnos dobar,s guza sam ju rokao,malo ju za kosu vuko,popio 3 pive,sve u svemu dobro
Utrine sisata baba- nemojte bacat novce
Bucka ona sa bananom na slikama,bio dva puta na oralu,istovar u usta
Sarmantna dama- tresnjevka,bio dva puta,puno je ljudi pisalo lose o njoj.meni bilo odlicno,oral bez dobar,odnos sa isto solidan.
E sad mene zanima,zna neko koju da daje istovar po faci?
haha , pa niko tu nije prisilnoKakvi ste vi bolesnici, nezz ko vam dozvoli da pisete i drzite ovakav forum...
Pak znam al to nisu recenzije nego bolesnicihaha , pa niko tu nije prisilno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|