Onda si ti jos bolesniji kad tu citas sta mi bolesnici pisemo...Pak znam al to nisu recenzije nego bolesnici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda si ti jos bolesniji kad tu citas sta mi bolesnici pisemo...Pak znam al to nisu recenzije nego bolesnici
U pravuu siOnda si ti jos bolesniji kad tu citas sta mi bolesnici pisemo...
Bar si sacuvo pareMaja 33 godine!
Djevojka zanosnih oblina 170/70/5 poziva te na druženje u svoj klimatizirani prostor!www.oglasnik.hr
0998362626
Znači, glatko ulazi u crnu listu.
Zovem, dogovorim, komplet 60/30. Uredno dogovorimo vrijeme i adresu, ja dolazim adresu i onda kreće show. Nazvao sam kad sam došao pred adresu i onda kreće priča "E super, sad kreni tu i tu, skreni desno pa lijevo, pa kad dođeš tu i tu, nazovi me da ti dam UPUTE ZA DALJE."
Naravno da nisam više zvao, nego sjeo u auto i pokupio se. Da sam se htio osjećati kao Indiana Jones otišao bih u Disneyland, a ne u kurve, i sigurno ne bih trošio vrijeme na istraživanje kvarta s telefonom u ruci pred čitavim susjedstvom.
Hvala dotičnoj na propalom danu i što sam potrošio jednu jedinu izliku od kuće za iduća dva tjedna na pitoresknu vožnju po Zagrebu.
Tako loša?Bar si sacuvo pare
Moga si staviti jos 40e i otici kod Ane na Horvacanskoj..Maja 33 godine!
Djevojka zanosnih oblina 170/70/5 poziva te na druženje u svoj klimatizirani prostor!www.oglasnik.hr
0998362626
Znači, glatko ulazi u crnu listu.
Zovem, dogovorim, komplet 60/30. Uredno dogovorimo vrijeme i adresu, ja dolazim adresu i onda kreće show. Nazvao sam kad sam došao pred adresu i onda kreće priča "E super, sad kreni tu i tu, skreni desno pa lijevo, pa kad dođeš tu i tu, nazovi me da ti dam UPUTE ZA DALJE."
Naravno da nisam više zvao, nego sjeo u auto i pokupio se. Da sam se htio osjećati kao Indiana Jones otišao bih u Disneyland, a ne u kurve, i sigurno ne bih trošio vrijeme na istraživanje kvarta s telefonom u ruci pred čitavim susjedstvom.
Hvala dotičnoj na propalom danu i što sam potrošio jednu jedinu izliku od kuće za iduća dva tjedna na pitoresknu vožnju po Zagrebu.
Ma napravio bi isto ko ti, kad bi vidio da me ide setat ko debila, ma ajd zdravo idem popit pivu hahaTako loša?
Misliš na Vruću Anu? Bez brige, družimo se mi često (ima i moja recenzija tu), ali stvar s Anom je da se trebaš najaviti dan ranije.Moga si staviti jos 40e i otici kod Ane na Horvacanskoj..
Ne bi te otpilila a i dobro bi se proveo..
Tesko da je nesto mlade a da je dobro..
I jos se reklamira na oglasniku.
Svaka dobra kurva vise nema oglas...osim onih koje su povremeno ,pa tim putem samo jave da stalni mogu zvati
Da na vruću ..Misliš na Vruću Anu? Bez brige, družimo se mi često (ima i moja recenzija tu), ali stvar s Anom je da se trebaš najaviti dan ranije.
Ili si mislio na neku drugu Anu?
Ima netko link ?Misliš na Vruću Anu? Bez brige, družimo se mi često (ima i moja recenzija tu), ali stvar s Anom je da se trebaš najaviti dan ranije.
Ili si mislio na neku drugu Anu?
Vruca AnaIma netko link ?
Upisi Ana Rudes i citajKoja je ta vruca ana
Ak bude citao ..onda i nema potrebe da ide ..sve sam doma odradi..Upisi Ana Rudes i citaj
KojeJel tko bio kod one male Marije?
Ja idem danas ako budu radile poslepodne, ne stizem prije, i mene zanima jbg ako uspijem stici javim kakvo je stanje.Dvije cure pružaju masažu
Opusti body to body masažu cijelog tijela. Foot fetish. Strap on. SEX STROGO ISKLJUČEN! Diskretan i ugodan prostor u…www.oglasnik.hr
Pozdrav, dali je bio netko kod ovih i sto se sve može očekivati ako je. Hvala.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|