Bila je ona plava ciganka sta je svako malo bila trudna. Ta nikad nije spavala.Nisu one samaritanke. Gledaju samo na sebe. Nije korektno s njihove strane ali takav je zivot. Ne znam,mozda postoji neki interventni vod koji je aktivan oo-24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila je ona plava ciganka sta je svako malo bila trudna. Ta nikad nije spavala.Nisu one samaritanke. Gledaju samo na sebe. Nije korektno s njihove strane ali takav je zivot. Ne znam,mozda postoji neki interventni vod koji je aktivan oo-24
Oral radi bez odnos saSamo masaze radi?
Kako zelis tiOral radi sa ili bez kabanice ?
Sta se dogovorisSamo masaze radi?
Nisam otisao, nisam ih uspio dobiti posle podne.Obvezno javi
Stvarno si se potrudio naći partnericu, suprugu, djevojku što već......Jebat će svoje debele, smrdljive odrone doma ili će drkati na slikice i resenzije kao 90% ovog foruma.
Udarni termin je u principu između 10 ujutro i 1 popodne, odnosno u vremenu kad se pojavi oglas na oglasniku pa do sat vremena nakon. Dotična u tom vremenu prima gomilu poziva i brzo bude bukirana za taj dan. Odradi par mušterija i to je to.Danas od x objavljenih oglasa s PO iz Zg koji mi se donekle svidjaju, javio sam se na njih 5, i to vise puta dnevno u periodu 16-21h, ali jedna velika nula
Jesam fulao doba dana ili je potraznja prevelika, ali najvise zelim misliti da su cure otišle na zasluzeni godisnji
Udarni termin je u principu između 10 ujutro i 1 popodne, odnosno u vremenu kad se pojavi oglas na oglasniku pa do sat vremena nakon. Dotična u tom vremenu prima gomilu poziva i brzo bude bukirana za taj dan. Odradi par mušterija i to je to.
a šta će onda ljudi koji rade do 16h?
Može i do 27Ima li u Zagrebu blizu Gl kolodvora neka mlađa i zgodna cura do 22 godine?
samo ove tri slike stoje tamo vec 5 godina, jeli i dalje tijelo ocuvano donekle? nije debela? thanks![]()
Opuštajuća i sportska masaza :)
Oglas je za moje klijente koji su me vec posjetili. Isprike svima koji nisu nikad bili kod mene ali ne masiram nove…www.oglasnik.hr
Lindac ili Dea svejedno
Ugl neces se pokajat, sms posalji i to je to.
Ljubazna kulturna uredna
do kud ide s njima? jel se moze dogovorit da su skupa?Ja idem danas ako budu radile poslepodne, ne stizem prije, i mene zanima jbg ako uspijem stici javim kakvo je stanje.
Mada je ovo barbara i nicol sigurno al vidicemo
znaci ti si ovdje da ugrabis tude bisere a svoje zadrzis za sebe? ti se sve sta ne valja s ovim forumom.Svaka čast na recenziji, ali onda ovu drugu nisi trebao spominjati.
Svaka čast na recenziji, ali ovu drugu nisi trebao ni spominjati, ako ne želiš reći koja. 90 %, nas na forumu je sigurno bilo kod te.
Nije zgodna jei dalje, mozda nekom malo jaca ali zgodna sigurno dasamo ove tri slike stoje tamo vec 5 godina, jeli i dalje tijelo ocuvano donekle? nije debela? thanks
A jel radi sve ili samo masaze?Nije zgodna jei dalje, mozda nekom malo jaca ali zgodna sigurno da
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|