Mrtvo puhalo
Active member
Pozz. Kad radi? Kad ju se može dobiti?kakva masaža,pusti dezinformacije…
Radi ona bas sve…
Zvao sam je nekoliko puta, ali je nikad nisam uspio dobiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz. Kad radi? Kad ju se može dobiti?kakva masaža,pusti dezinformacije…
Radi ona bas sve…
kakva perika?Svejedno na prvom mjestu je onaj lik kaj jebo "brazilca" sa perikom. Tebi evo srebrna medalja.
Hvala,onda ju posjetim idući tjedan i napišem recenzijukakva masaža,pusti dezinformacije…
Radi ona bas sve…
Jel si ju karoBio kod nje, ne da su lažne fotke nego uopće nema sličnosti.Brineta 23 ! !
Družimo se u Tvojem ili mojem prostoru. Moje slike. Diskrecija 100%. Javi se za dogovor.www.oglasnik.hr
Malo deblja, sise obješene i nikakve, faca nula bodova
Kad vidiš oglas ju samo možeš dobit a to ti je subota. Čim vidiš oglas zovi inače zaboraviPozz. Kad radi? Kad ju se može dobiti?
Zvao sam je nekoliko puta, ali je nikad nisam uspio dobiti.
Draksi, a sada ponovno pogledaj naziv teme!Trazim curu preko 185 cm Zg i okolica za erotsko druzenje. Placam za provjeren kontakt.
Čovjek jučer pitao za ove dvije, ima li neko provjerene informacije, jesu slike njihove, cijene itd?Moze preporuka cura s oglasnika koje dolaze u vlastiti prostor?
Netko je preporucio prije vec "mazna umiljata" medjutim nema tog oglasa vec neko vrijeme.
Nasao sam 2 oglasa:
Tamnoputa crna slatka vitka ceka tebe za dobar provod
Prekraasna tamnoputa crnokosa slatkica te poziva na nezaboravan provod . Pružam odličnu body to body masažu i…www.oglasnik.hr
plus Atraktivna Lana
Atraktivna Lana, nudi ugodno druženje u dvoje, isključivo u Vašem prostoru.www.oglasnik.hr
Nemam povjerenje da su legit.
Prva narkomanka pisalo se o njoj sva ispikana od igle po rukama NE ICIČovjek jučer pitao za ove dvije, ima li neko provjerene informacije, jesu slike njihove, cijene itd?
Ne moras ni pitatOvak inače izgleda oglas na "bonove", školski primjer, a možda je zbilja , tek iznimka koja potvrđuje pravilo... Zvao ko ?
"Vitka fit cura 23g nudi uživo druženje i slike i video po želji" https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...uzenje-i-slike-i-video-po-zelji-oglas-5328568
Ne može baba vrijedit 150 pa taman da je od platine vaginaLjudi, napokon sam bio kod pohotne.
Tj. kod njezine kolegice, ali je usluga prema opisima.
Jedna od boljih karačina u životu.
Jebeno puši, skače, nabija se, anal, u pravilu možeš raditi što hoćeš.
Svaka čast kolegama forumašima na nagovor.
Doduše cijena je 150 europskih, ali vrijedi svakog centa
Molim te poštedi nas, ok?Ne može baba vrijedit 150 pa taman da je od platine vagina
Naša draga elokventna IvaUspio konačno dohovorit...
Modra laguna Nova Zgodna
Istinit opis i fotografije! Djevojka brineta 28g/170/67/3+ U ugodnom, diskretnom i čistom prostoru. Isključivo za…www.oglasnik.hr
Sve točno u oglasu: njene slike i mjere tak da cura ne mulja i ne sktiva, tj nema iznenađenja:.
U faci nije top ljepotica, meni je OK . cura je normalna, dosta priča reko bih sa željom da te opusti prijd akcije, a akcji može sve po dogovoru, surađuje i zna posao. Nisam pitao za anal.
Prostor: 10- uređeni apartman
Oral: 9- liže jaja, balavi, stavlja ga cijelog, mijenja tehnike
Sex: 8 3 poze probali, kad je gore vrhunski miješa
Izgled:7 -lijepo tijelo, sportašica, malo šlaufa po trbuhu i bokovkma, guza čvrsta
Šteta 70 za pol sata.
Lokacija Zapruđe kod pumpe
Može, može..Ne može baba vrijedit 150 pa taman da je od platine vagina
Tel: 064/677-677
|
|
|
|