Vruća djevojka lijepog i skladnog tijela, pruža vam nezaboravno iskustvo erotske masaže u svom prekrasnom prostoru, uz…
www.oglasnik.hr
Zvao, ugodna preko telefona. 60 b2bostalo dogovor u prostoru. Lokacija Trešnjevka.
Kod ulaska, mlada cura, zgodnička u haljinici. Odmah ponudi cijenik, 100 je komplet, 120 sa masažom. Uzeo bez masaže, ode na tuš. Vračam se i legnem, kad se skinula, eh tu nastaje negativnije. Cura je očito bila dosta jača, te ima viška kože dosta, sise 0.5, ali ispuhane skroz, samo 2 komada kože sa bradavicama. Računajući na slike iz oglasa koje tvrdi da su njezine, dosta sam se razočarao. Navlači gumicu, 25 sekundi orala i kaže ajde sad sex. Reko može orala još, ma daj , dosta je... Jbg, kak sam labilan istresao se dosta brzo i put putujem dalje... Po meni, prevelika razlika u slikama. I podosta napuhana cijena, nebi smjela više 60 uzimati. Nadam se da ce nekom pomoći. Iako nekako sumnjam da sam baš prvi sa ovog foruma kod nje, pošto nema recenzije nikakve do sad... Nekako je ekipa lijena napisati osvrt...