Slavonac18cm
New member
Pozdrav..vidim da imate mahom puno iskustva..pa imam jedno pitanje..uskoro sam na godišnjem pa me zanima dama koja radi anal..može neka preporuka? Zagreb. Inače tražim u Slavoniji ali put če me nanijeti i u Zagreb. Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prema istraživanju foruma, ove al sve su neaktivni oglasi, pa ne znam jel su još tuPozdrav..vidim da imate mahom puno iskustva..pa imam jedno pitanje..uskoro sam na godišnjem pa me zanima dama koja radi anal..može neka preporuka? Zagreb. Inače tražim u Slavoniji ali put če me nanijeti i u Zagreb. Hvala.
Hvalaprema istraživanju foruma, ove al sve su neaktivni oglasi, pa ne znam jel su još tu
Silvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
Vrlo atraktivna zelenooka ljepotica
Slike govore više od riječi. Uživo sam bolja nego na slikama. Navrati i uvjeri se, (stvarnih 27g). Higijena i…www.oglasnik.hr
Zgodna žena 45 g.
Njegovana crnka, visoka, vitka, 174/58, poziva Vas na ugodno druženje u svoj ugodan prostor. Samo za mlađe osobe i finu…www.oglasnik.hr
Anna
Djevojka 23 godine nudi masaže u svom prostoru, 170/55,grudi 3. Bez SMS-a,WhatsApp-a ne dopisujem se I ne citam…www.oglasnik.hr
Zgodna crnka
Crnka duge kose, 30 godina, 173 cm, komunikativna, zgodna, guza kao J.Lo, pruža razne vrste erotske masaže u ugodnom,…www.oglasnik.hr
Erotik djevojka ! !
36/68/5 vatrena sexy plavuša nadprosječnog izgleda. Jutarnje i popodnevno druženje sa situiranim gospodinom. Moj…www.oglasnik.hr
Loren - Sexy mačkica 25 g.
Loren - Sexy mačkica 25 g., 165 cm, ispunjava sve tvoje vruće snove u vlastitom prostoru. MOJE SLIKE 100%www.oglasnik.hr
Napiši ako ti se javi koja, i koju zbariš recenzija
DogovorenoNapiši ako ti se javi koja, i koju zbariš recenzija
Dal moze kod nje bez kondoma?
Puši bez, do kraja ?ja bio par puta na pušenju.... meni je ona najbolja na PO
prema istraživanju foruma, ove al sve su neaktivni oglasi, pa ne znam jel su još tu
Silvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
Slike govore više od riječi. Uživo sam bolja nego na slikama. Navrati i uvjeri se, (stvarnih 27g). Higijena i…www.oglasnik.hr
Zgodna žena 45 g.
Njegovana crnka, visoka, vitka, 174/58, poziva Vas na ugodno druženje u svoj ugodan prostor. Samo za mlađe osobe i finu…www.oglasnik.hr
Anna
Djevojka 23 godine nudi masaže u svom prostoru, 170/55,grudi 3. Bez SMS-a,WhatsApp-a ne dopisujem se I ne citam…www.oglasnik.hr
Zgodna crnka
Crnka duge kose, 30 godina, 173 cm, komunikativna, zgodna, guza kao J.Lo, pruža razne vrste erotske masaže u ugodnom,…www.oglasnik.hr
Erotik djevojka ! !
36/68/5 vatrena sexy plavuša nadprosječnog izgleda. Jutarnje i popodnevno druženje sa situiranim gospodinom. Moj…www.oglasnik.hr
zadLoren - Sexy mačkica 25 g.
Loren - Sexy mačkica 25 g., 165 cm, ispunjava sve tvoje vruće snove u vlastitom prostoru. MOJE SLIKE 100%www.oglasnik.hr
Silvia vrhunska milf ali vise ne radi analprema istraživanju foruma, ove al sve su neaktivni oglasi, pa ne znam jel su još tu
Silvia - milf 40
Zgodna žena 45 g.
Anna
Zgodna crnka
Erotik djevojka ! !
Loren - Sexy mačkica 25 g.
..do filtera?Puši bez, do kraja ?
I filter hehe..do filtera?
Kakve novosti trebaš, a da nije već napisato o njoj?Nisam bil ovdje jedno pol godine - ima li kakvih novosti s Elokventnom Ivom? Planiram otići kroz tjedan-dva da i ja jednom probijem led
Kolega, ovo je tema u kojoj se daju recenzije i diskutira nakon posjeta. Probaj je pretražiti pa možda ti nešto objavljeno i pomogne. Ne očekuješ valjda da sad netko za tebe napravi selekciju...Za vikend sam u Zg, ima netko preporuku za neku mlađu?
Ispričavam se,primjeno na znanje.Kolega, ovo je tema u kojoj se daju recenzije i diskutira nakon posjeta. Probaj je pretražiti pa možda ti nešto objavljeno i pomogne. Ne očekuješ valjda da sad netko za tebe napravi selekciju...
Je l bio netko nedavno kod nje... Je l usluga ostala na profi razini i sl.Kakve novosti trebaš, a da nije već napisato o njoj?
Ja planiram isto otići, čekam da se pojavi oglas i da mi se potrefi. Kažu da je usluga ostala dobra, a da je ona nabacila nešto kila... Ja sam bio pred preko godinu dana.Je l bio netko nedavno kod nje... Je l usluga ostala na profi razini i sl.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|