ddd2
Well-known member
Bio je moj prijatelj naručio ju je u hotelKaty je za preporuku? ..si bio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio je moj prijatelj naručio ju je u hotelKaty je za preporuku? ..si bio?
Pokušo ju konraktirat ali nema odgovora a na eurogirls ionako pokazuje da je u beograduOdi kod dominantne boginje pa ces vidjet sta je pravi seks
Dal moze kod nje bez kondoma?+385 99 839 3368, Babac je na Rudešu, kod Kauflanda. Ako misliš na njen dolazak k tebi, sve može za stare mušterije. Došla bu i u viksu na more, ak platiš.
zasto bi to radio? zassto bi itko tko nije retardiran isao kod kurvi bez zastite?Dal moze kod nje bez kondoma?
Odgovorio si si sam na pitanje, zato kaj je retardiran.zasto bi to radio? zassto bi itko tko nije retardiran isao kod kurvi bez zastite?
je, sorry, trebao sam skuzitOdgovorio si si sam na pitanje, zato kaj je retardiran.
Pitam zbog svog zdravlja, jer je netko napisao da se trosi bez kondoma, a sve koje znam da se trose bez kondoma, kod njih ne idemzasto bi to radio? zassto bi itko tko nije retardiran isao kod kurvi bez zastite?
Kakav lik, jednim klikom na tvoj profil, lijepo mogu vidjeti kako imas par upisa gdje pises kako si svrsavao u kurvu. HahaPitam zbog svog zdravlja, jer je netko napisao da se trosi bez kondoma, a sve koje znam da se trose bez kondoma, kod njih ne idem
To sam pisao zbog vas da ne idete kod njih, jer sam ja bio kod njih i kad sam se uvjerio da pristaju bez kondoma bjezao sam od njih kroz zatvorena vrataKakav lik, jednim klikom na tvoj profil, lijepo mogu vidjeti kako imas par upisa gdje pises kako si svrsavao u kurvu. Haha
Nisam lud da ih jebem ni s kondomom a pogotovo ne bez kondomaTo sam pisao zbog vas da ne idete kod njih, jer sam ja bio kod njih i kad sam se uvjerio da pristaju bez kondoma bjezao sam od njih kroz zatvorena vrata
Hvala kolega! Eh, samo još da je nekad dostupna, kad god zovem isključen joj telefon.+385 99 839 3368, Babac je na Rudešu, kod Kauflanda. Ako misliš na njen dolazak k tebi, sve može za stare mušterije. Došla bu i u viksu na more, ak platiš.
a kad sam ja rekao da sam jebao cigana u autu, na mene odma drvlje i kamenje lolPa to je njegova stvar zar ne? Čemu uopće potreba za komentiranjem?
Misliš ciganku?a kad sam ja rekao da sam jebao cigana u autu, na mene odma drvlje i kamenje lol
Ne...cigana(muško)...sjećam se tog posta.Misliš ciganku?
Imas o njoj napisane romaneLoren - Sexy mačkica 25 g.
Loren - Sexy mačkica 25 g., 165 cm, ispunjava sve tvoje vruće snove u vlastitom prostoru. MOJE SLIKE 100%www.oglasnik.hr
Nešto o dotičnoj, ali je ona na slikama, tjelo...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|