ryzen100
Well-known member
opet krivo, prvo idu minute, znaci 65 min, 30 euraKrivo, to znači 65 eura pola sata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet krivo, prvo idu minute, znaci 65 min, 30 euraKrivo, to znači 65 eura pola sata.
Ima smisla, voli petit kekse toliko da je natukla lijepu kilazu. Ili ponudi petit kekse prije seanse, ko silva milf bajadericu.mislila je na petit kekse
Definitivno Laura , Sveticebok ljudi, prekopavam ovu temu u nadi da cu naletit na neku s dobrim ocjenama posto dolazim iz rijeke na jedan dan i trebao bi biti spreman. Ako netko moze preporucit neku pouzdanu i talentiranu, bio bi zahvalan hrpu
Koji je njezin oglas?Definitivno Laura , Svetice
To nije ona .Kaj je ovo, počele i slike lica stavljati. Valjda pao promet![]()
💋Novoooo! Nježna djevojka 22 god💋
Nježna i njegovna djevojka 22 god visoka grudi 4 visoka Nova u gradu 😘 Parking iza zgrade Moj ambijent. Klimatizirano…www.oglasnik.hr
![]()
Koji je njezin oglas?
Bio i rado bi ponovio, zena korektna , pristojna i higijena na visini![]()
Vitka brazilska guza !
Plavuša 36.g., 170/55/3, duge kose, lijepog lica i tijela, poziva Vas da provedete ugodne trenutke. Vaš prostor - Moj…www.oglasnik.hr
Slični na Mineu, solidno tijelo, male sise. Doček u sexy kompletu, tuširanje i akcija. Oral ok, trudi se cijelog ga staviti u usta. Jahanje i misionarska ok i svrš u kondom.
Meni obzirom na ponudu ok, možda i ponovim. 65/30. Gajnice.
Puši s kondomom , čista konfekcija . Sise su joj dvije viseće žlundre , mekana guzica , puna celulita . Izborana faca . Moja procjena , max 50 EURBio i rado bi ponovio, zena korektna , pristojna i higijena na visini
Ima jedna "Djevojka za druženje" ili tako mešto.bok ljudi, prekopavam ovu temu u nadi da cu naletit na neku s dobrim ocjenama posto dolazim iz rijeke na jedan dan i trebao bi biti spreman. Ako netko moze preporucit neku pouzdanu i talentiranu, bio bi zahvalan hrpu
može link pls?Bio jučer na masaži kod sanjice. Žena otvara vrata potpuno gola. Visoka je,kratko ošišana i muškobanjasta. Kaže da je trenirala tekwando. Jake ruke i dobro izmasira, čak i dobro puši ali osobno mi nije privlačna
Ak je netko bio i ak je voljan podjelit iskustvo može i u PP![]()
Extra dama
Samo za ozbiljnu gospodu 165/58/5 Moj klimatizirana prostor Moje slike Poziv whatsappwww.oglasnik.hr
Jel ima tko iskustva sa ovom novom?
Bio i ja, digla cijenu na 100 eur, 40 min u to ukljuceno i trckanje leđa 2min. Jako brije na higijenu ja pitam jel se mogu otusirat a ona na to, tusiranje je obavezno. Nisam pitao za 2x jer me nije napalila sa svim tim ne moze. Treba pitat, ja nisam. Sise silikoni al lijepi. Umjetne usne. Izgled jako dobar, vjerujem da u topicu i u vrucim hlacicama prođe pored vas zinulo bi i mlado i staro. Kad se skine sve je isto super jedino guza i noge pune strija, picic mali slatki. Oral sa. Sex moze u svim pozama. Ne ljubi se , bar sa mnom nije. Neda prstic u picic. Sve u svemu za 100 eur probat takvu mladu picku nikom nece biti zao. Mislim oce jer mi je uvijek zao iskusniji ce skuzit sta mislim![]()
Jedinstvena 🔥🔥🔥
Uredna, pedantna, nasmijana djevojka te čeka u svom lux smještaju. Samo galantna gospoda do 45 godina. Vitka 55 kg,…www.oglasnik.hr
Prof. Dr. prostitutio
Najbolje potrosenih 90 € ikad, prelijepa, odlicno tijelo, ugodna i ljubazna, uredna, mirišljava i čista. Čudesan BJ sa, rijetko mi je bio toliko tvrd, gruba jebacina, iako mi nije bila prva akcija taj dan. Davljenje i griženje međusobno a nakon svega i maženje. Preporuke svima naravno iako ju je jako tesko dobiti.
Miramarska postaje centar za prostote, ona ruskinja maserka je samo par haustora dalje
O kojoj Sanjici se radi?!može link pls?
Misliš kod Deee ?!Bio jučer na masaži kod sanjice. Žena otvara vrata potpuno gola. Visoka je,kratko ošišana i muškobanjasta. Kaže da je trenirala tekwando. Jake ruke i dobro izmasira, čak i dobro puši ali osobno mi nije privlačna
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|