ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeli tko mozda u kontaktu sa Nives sa Vukovarske? Imao sam njen broj novi, nema je na oglasniku od pocetka godine a na zalost mobitel mi je usitnjen do neprepoznativosti bio tako da nemam kontakt...

bok ljudi, prekopavam ovu temu u nadi da cu naletit na neku s dobrim ocjenama posto dolazim iz rijeke na jedan dan i trebao bi biti spreman. Ako netko moze preporucit neku pouzdanu i talentiranu, bio bi zahvalan hrpu

Slični na Mineu, solidno tijelo, male sise. Doček u sexy kompletu, tuširanje i akcija. Oral ok, trudi se cijelog ga staviti u usta. Jahanje i misionarska ok i svrš u kondom.

Meni obzirom na ponudu ok, možda i ponovim. 65/30. Gajnice.
Bio i rado bi ponovio, zena korektna , pristojna i higijena na visini

Bio jučer na masaži kod sanjice. Žena otvara vrata potpuno gola. Visoka je,kratko ošišana i muškobanjasta. Kaže da je trenirala tekwando. Jake ruke i dobro izmasira, čak i dobro puši ali osobno mi nije privlačna

Prof. Dr. prostitutio
Najbolje potrosenih 90 € ikad, prelijepa, odlicno tijelo, ugodna i ljubazna, uredna, mirišljava i čista. Čudesan BJ sa, rijetko mi je bio toliko tvrd, gruba jebacina, iako mi nije bila prva akcija taj dan. Davljenje i griženje međusobno a nakon svega i maženje. Preporuke svima naravno iako ju je jako tesko dobiti.

Miramarska postaje centar za prostote, ona ruskinja maserka je samo par haustora dalje
Bio i ja, digla cijenu na 100 eur, 40 min u to ukljuceno i trckanje leđa 2min. Jako brije na higijenu ja pitam jel se mogu otusirat a ona na to, tusiranje je obavezno. Nisam pitao za 2x jer me nije napalila sa svim tim ne moze. Treba pitat, ja nisam. Sise silikoni al lijepi. Umjetne usne. Izgled jako dobar, vjerujem da u topicu i u vrucim hlacicama prođe pored vas zinulo bi i mlado i staro. Kad se skine sve je isto super jedino guza i noge pune strija, picic mali slatki. Oral sa. Sex moze u svim pozama. Ne ljubi se , bar sa mnom nije. Neda prstic u picic. Sve u svemu za 100 eur probat takvu mladu picku nikom nece biti zao. Mislim oce jer mi je uvijek zao iskusniji ce skuzit sta mislim 😂😂😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh