Nisam nista ubo, ali evo mojih prvih iskustava s nalazenjem..
Nakon vise poziva, napokon dogovorim sa:
Diskretno druženje u mom ili tvom prostoru, elitna dama po dogovoru dolazak Velika guza, srednje grudi lijepa…
www.oglasnik.hr
Slike nisu njene, ali se cini zgodna (poslala par slika, mlada plavusa), ugodna u whapp komunikaciji.
Napisem joj kad sam krenuo, malo prije dolaska mi napise da uplatim manji dio iznosa i da cim uplatim dolazi po mene. Nista od toga.. Cijena je inace 70/120.
Btw. ova isto trazi uplatu unaprijed, ima vecu tarifu 100/150, sumnjive slike..
Plava, 20 godina, stan u Gajnicama, moguć dolazak u prostore. Proporcije vidljive na slikama, ako ne odgovorim na…
www.oglasnik.hr
Kad sam kod cijena, ova trazi 150 za sat, a ispod toga ne radi..
Javi se da razbijemo monotoniju, diskrecija zajamčena. Isključivo vaš prostor 😛
www.oglasnik.hr
Da nastavim, trazim oglase koje jos nisam zvao na parkingu ko budala, dobijem na telefon:
Senzualna plavuša u erotskom rublju + visoke potpetice. Diskrecija 100%. zabavimo se zajedno. Bez SMS-a (ne čitam ih)
www.oglasnik.hr
Kaze 55/80 tarifa. Meni kak je dopizdilo vec sve lagano, pitam ako mi se slucajno ne svidja mogu li otic.. Ona me pita u cudu koliko imam godina. Ja reko pitam jer nema nijedne slike, ona kaze nije budala da stavlja svoje slike i da je bolje da si ne tratimo vrijeme.. Sad mi se cini da sam trebao probat s njom..
Za kraj sam mislio zavrsit noc sa:
Kiara u gradu javljajte se za dogovore na whatsapp 0957324514
www.oglasnik.hr
Cini se legit, tarifa 100/150/250, ali ne znam kolko bi izdrzao s njom, bilo kasno vec.
Vise volim petite zenske i ako moram dat 100 eura, mozda bi prvo dao na onu jedinstvenu.
Inace pocetkom godine sam bio u Svicarskoj kad sam prvi puta probao ovaj sport. Tamo je u jednoj javnoj kuci bilo 20 min 100 eura, dobis na izbor 3 zenske, sve 3 zgodne, a kompletan izbor se moze vidit online. Ako ti se ne svidi moze se odmah otici. Tamo se ispod 20 eura tesko najest, tako da ne kuzim HR cijene..
Lekcija naucena, nedjeljom nista dogovarat, osim ako ne bole jaja i rijesit nacin placanja odmah.