ZAGREB - Iskustva & recenzije


Prof. Dr. prostitutio
Najbolje potrosenih 90 € ikad, prelijepa, odlicno tijelo, ugodna i ljubazna, uredna, mirišljava i čista. Čudesan BJ sa, rijetko mi je bio toliko tvrd, gruba jebacina, iako mi nije bila prva akcija taj dan. Davljenje i griženje međusobno a nakon svega i maženje. Preporuke svima naravno iako ju je jako tesko dobiti.

Miramarska postaje centar za prostote, ona ruskinja maserka je samo par haustora dalje
Bio i ja, digla cijenu na 100 eur, 40 min u to ukljuceno i trckanje leđa 2min. Jako brije na higijenu ja pitam jel se mogu otusirat a ona na to, tusiranje je obavezno. Nisam pitao za 2x jer me nije napalila sa svim tim ne moze. Treba pitat, ja nisam. Sise silikoni al lijepi. Umjetne usne. Izgled jako dobar, vjerujem da u topicu i u vrucim hlacicama prođe pored vas zinulo bi i mlado i staro. Kad se skine sve je isto super jedino guza i noge pune strija, picic mali slatki. Oral sa. Sex moze u svim pozama. Ne ljubi se , bar sa mnom nije. Neda prstic u picic. Sve u svemu za 100 eur probat takvu mladu picku nikom nece biti zao. Mislim oce jer mi je uvijek zao iskusniji ce skuzit sta mislim 😂😂😂
 

Nemogu nista naci u trazilici, pa eto ako netko bio da samo napise dojam.. Hvala pozz
 
Gospođa 41 g.
Slike iz oglasa jesu njene i dolazi na druženje isključivo u vaš prostor i nema druge opcije.
Cijene buba bezveze ali ubrzo se prilagodi vašoj ponudi i uvjetima. radi doslovno sve i dogovor je vrlo jednostavan, konkretan i ništa ne komplicira jedino je malo nezgodno što ima naviku zivkati ali u tom slučaju samo odjeb...!
Bio sam u prostoru gdje je 'gostovala' tako da znam da RADI SVE, trpa u sve rupe i može svršavanje u usta. Radi i grupna druženja i sa parovima, uglavnom sve joj odgovara. Voli povući crtu tako da nakon toga padaju sva pravila i onda radi bez kočnice. 🤣
Izgled neću komentirati jer se vidi na slikama a ne znam kako dolazi obučena jer kad sam ja stigao već je bila u radnoj odjeći samostojećima i štiklama.

Za sve upite obratite se njoj jer to je sve što znam a za više nisam zainteresiran. 😄

https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/gospoda-41-g-oglas-5238764
Vidim oglas nije aktivan jel neko zna jel jos radi hvala?
 
Pozdrav svima .
Prvi put pišem na forumu dosta sam pratio do sada.
Ovako dolazim u zg na nekoliko sati i onda moram dalje zanima me od svih oglasa koji postoje sa kojom damom se mogu najlakše dogovoriti za termin prije podne jer još neznam kad vi biti free u zg .
Negdje okolica rebra Maksimir ....
Fakat nemam vremena nečekivat da se javi ne javi pa nemogu sad pa bi kasnije itd...
Znaci cisto ono zovnem dogovor i to je to..
Da i samo da nije neka stara rugoba milfare može nisam baš izbirljiv .
Pozz i hvala
 

Sa njom se mozes dogovoriti i par sati unaprijed,neće zaje…
Naravno,ako je u ZG-u trenutno…
Imas i dosta recenzija o njoj,pročitaj malo pa vidi jel ti odgovara…
 

Bio kod ove danas, masaza 40, B2B 50, sa "oralom" 70.

Od kud poceti lokacija na Vrbanima, apartman za dnevni najam. 2 kafica pored ulaza + balkon od apartmana iznad kafica. Unutra radi babac kratke kose sa sjevera RH oko 160cm visoka cca 75kg sise relativno solidna 4. Izabrao sam B2B, iako sam se trebao okrenut na vratima, i u prostoru saznao da se oral nadoolacuje 20, i ok aj nike strasno. Masaza je na krevetu na kojem je neka plahta i jastuci koji se ne mijenjaju, a ni ona se ne tusira. Tijekom "masaze" zove kolegicu i svađa se s njom koja je trebala radit danas, dogovara 2 druga lika u isto vrijeme. Masaza ko masaza bezvezno trackanje i tu mi je vec moral pao do kraja i reko ajde okret i oral. Oral se sveo na to da ga je 2 put stavila u usta i samo drkala, kad sam trebao svrsit okrenula je glavu. Smrde joj noge i picka koje ti stavi kraj glave dok te matira.

Ocjena svega 2/10

Sve u svemu, bolje uzet jos 30 eura i otic na euroescort nesto jebat kako treba jer od plavog nista, ili su WA prevare ili babe koje nas pljacaku.

Zivili!
 
Nazvo sam ih jedno 8, neke sam zvao oko podneva, neke prijemalo, pola ih je iskljucilo telefon, pola se ne javlja, a jedna oce placanje unaprijed. Ovakva je inace situacija? Do kad je najbolje zvati..?
 
Nisam nista ubo, ali evo mojih prvih iskustava s nalazenjem..

Nakon vise poziva, napokon dogovorim sa:
Slike nisu njene, ali se cini zgodna (poslala par slika, mlada plavusa), ugodna u whapp komunikaciji.
Napisem joj kad sam krenuo, malo prije dolaska mi napise da uplatim manji dio iznosa i da cim uplatim dolazi po mene. Nista od toga.. Cijena je inace 70/120.

Btw. ova isto trazi uplatu unaprijed, ima vecu tarifu 100/150, sumnjive slike..

Kad sam kod cijena, ova trazi 150 za sat, a ispod toga ne radi..

Da nastavim, trazim oglase koje jos nisam zvao na parkingu ko budala, dobijem na telefon:
Kaze 55/80 tarifa. Meni kak je dopizdilo vec sve lagano, pitam ako mi se slucajno ne svidja mogu li otic.. Ona me pita u cudu koliko imam godina. Ja reko pitam jer nema nijedne slike, ona kaze nije budala da stavlja svoje slike i da je bolje da si ne tratimo vrijeme.. Sad mi se cini da sam trebao probat s njom..

Za kraj sam mislio zavrsit noc sa:
Cini se legit, tarifa 100/150/250, ali ne znam kolko bi izdrzao s njom, bilo kasno vec.
Vise volim petite zenske i ako moram dat 100 eura, mozda bi prvo dao na onu jedinstvenu.

Inace pocetkom godine sam bio u Svicarskoj kad sam prvi puta probao ovaj sport. Tamo je u jednoj javnoj kuci bilo 20 min 100 eura, dobis na izbor 3 zenske, sve 3 zgodne, a kompletan izbor se moze vidit online. Ako ti se ne svidi moze se odmah otici. Tamo se ispod 20 eura tesko najest, tako da ne kuzim HR cijene..

Lekcija naucena, nedjeljom nista dogovarat, osim ako ne bole jaja i rijesit nacin placanja odmah.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh