Mark41zg
Well-known member
Kako dižu cijene...prošle godine je bila 400 bivših, pola sata.....Jucer posjetio damu, btb malo cicama kruzi po ledima nakon 5 minuta okret, malo opet kruzi cicama...oral kaze moze sa ili bez, ja uzeo sa....vise drkanje nego oral..kaze ne radi duboko grlo....alo...glacic jedva da stavi...odnos malo gore ne moze dugo stalno govori da je uska...trn off...okret u doggy udaraj dok ne odapnes...![]()
Kim, riba de lux
Oduvijek je dogovor bio pozivom 163/65/rađena 5/33 slike su moje svaki dan Druzenje, odnos, masazice sa zavrsecima,…www.oglasnik.hr
tusiranje prije i poslije...prostor zadimljen pusi kao turcin...haha mislim da je mala ciganske rase... nema diranja po licu...cice ok tvrde oko 3 (4 nije sigurno)
Otisao kod nje samo zbog tetovaza, ostao razocaran..steta 80 novih...jedva ceka da te se rijesi, zato bio jednom i nikada vise, u svakom pogledu sto se mene tice izbjegavati...slike njene obukla se nakon svega u rozi komplet kao na slikama....
Jel se mi možemo žaliti nekom ministarstvu, zbog pretjeranog dizanja cijena...to više nije normalno....