Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako dižu cijene...prošle godine je bila 400 bivših, pola sata.....Jucer posjetio damu, btb malo cicama kruzi po ledima nakon 5 minuta okret, malo opet kruzi cicama...oral kaze moze sa ili bez, ja uzeo sa....vise drkanje nego oral..kaze ne radi duboko grlo....alo...glacic jedva da stavi...odnos malo gore ne moze dugo stalno govori da je uska...trn off...okret u doggy udaraj dok ne odapnes...Kim 🌬️: Savica dok ne nadem drugi prostor
Nisam zauzeta! Morate me zvat! Ovo sam ja 👆💶163/65/rađena4/33, atraktivna, trenirano skladno tijelo i lice. Neradim sa…www.oglasnik.hr
tusiranje prije i poslije...prostor zadimljen pusi kao turcin...haha mislim da je mala ciganske rase... nema diranja po licu...cice ok tvrde oko 3 (4 nije sigurno)
Otisao kod nje samo zbog tetovaza, ostao razocaran..steta 80 novih...jedva ceka da te se rijesi, zato bio jednom i nikada vise, u svakom pogledu sto se mene tice izbjegavati...slike njene obukla se nakon svega u rozi komplet kao na slikama....
Neko bio?
Pozdrav svima. Evo da da vama podijel. Dogovorim. Termin u 18hMasaza je bila 250 komplet 350 ako se dobro sjecam.
O njoj ti nazalost nema nijedna pozitivna recenzija. Iduci put dobro provjeri di idesPozdrav svima. Evo da da vama podijel. Dogovorim. Termin u 18h
.kad sam dosao. Zovem a doticne isključila broj. Adresa Gustava Krkleca 3.!neznan da li je jos nekog iz igrala
Mlada & sexi maserka 💋
Erotske masaže za gospodu sa grijanim uljem badema & rucnim završetkom Na privatne pozive i SMS poruke NE odgovaram. NO…www.oglasnik.hr
Napravila ti je uslugu sta ti se nije javila...Pozdrav svima. Evo da da vama podijel. Dogovorim. Termin u 18h
.kad sam dosao. Zovem a doticne isključila broj. Adresa Gustava Krkleca 3.!neznan da li je jos nekog iz igrala
Mlada & sexi maserka 💋
Erotske masaže za gospodu sa grijanim uljem badema & rucnim završetkom Na privatne pozive i SMS poruke NE odgovaram. NO…www.oglasnik.hr
I ti si kao pametan sad,kad si se zadnji put testirao liku na bolestine?Ako ces iskreno ja ih 90% jebem bez kondoma i nista. Od Zagreba, Mostara, Banja Luke do Beograda, sve daju za malo vece pare. Davao sam i po 900€ za sex bez ali sve pristaju. Tako da to sto daje bez pa nemoj da te cudi. Ako koja ne da prvi put opet poslije da.
ima li aktivni oglas? Ne mogu joj naci brojPošalješ poruku i pitaš. Dea ne odgovara na pozive, to bi ti kao "active member" trebao znati. ;-) Nisi od jućer na forumu.
Kad si baš toliko lijen i neznaš ju pitat: 40 masaža i 70 komplet. Odnosi se na 45 minuta.
Isprika, stavio ssm krivi link. Ova se recenzija odnosi na ovi oglas Loraa Blond:Malo zabave 😉
Sexy plavušica, čista uredna, erotična, raspoložena 30 godina, diskrecija max.druženje i senzualne masaže Grudi 4…www.oglasnik.hr
Eto, bio ja.
Plava simpatična i plaha Bosančica, lijepo tijelo, faca tak tak. Da se dirat i mazit, sve radi s kondomom, oral i sex, ne znam za anal. Surađuje u pozama, kolko trdba, ali nema strasti. Higijena super, prostor uredan app blizu Gl. kolodvora. Nagrada 60 teslića za 30 min, nisam zapamtio za sat kolko je...Nije loše za odradit u krizi.
Čini mi se da se na ovom oglasu smjenjuje par cura, u tjednim šihtama, jer kad sam zval pred par tjedana mislim da se javila druga cura, druga tarifa i anal, Utrine, al nisam bio tad...
eto pa možda kome pomogne
Marica s dubraveMože li ijedna duboko grlo?
Samo takvi i karaju bez ičega! Meni je to žalosno zato kaj ima cura koje nemaju baš sve boleštine..I ti si kao pametan sad,kad si se zadnji put testirao liku na bolestine?
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|