Pinklec
Member
Zašto bi bilo smisno ? Nisu sve te slobodne da s3 mogu kako se nama oče
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto bi bilo smisno ? Nisu sve te slobodne da s3 mogu kako se nama oče
Našao sam jednu... u faci nije nekaj, al je tijelo ok i uvijek je fer, ljubazna i "draga'. A i dostupna za razliku od mase drugih. Drugo mi i ne treba za tu i tamo otić..Pa to je takav “sport” da imaš odnose s nekim kog neznas osim ako ti se ne svidi bas jedna, pa ideš stalno kod nje kao sto je za neke bila ona Viki pa su stalno išli do nje Itd.
jel se da ona dirat?
Koliko sad cepa nikako da mi se javi?Pa da se dirati ako se ne ponašaš kao kramp. Ćak i sama uživa ako ju lijepo poližeš. Dobra i draga cura, uvijek fer. Mi se fino slažemo, tokom masaže poprićamo i našalimo se. Volim njen humor.
Super masaža, jako dobar opušteni BJ do korijena i lijep GFE (mi se ljubimo). Top bi bilo da mogu svršit u usta. Ali to neda. Value for money više nego izvrstan.
Pošalješ poruku i pitaš. Dea ne odgovara na pozive, to bi ti kao "active member" trebao znati. ;-) Nisi od jućer na forumu.Koliko sad cepa nikako da mi se javi?
Deica je bome digla cifru za kompletPošalješ poruku i pitaš. Dea ne odgovara na pozive, to bi ti kao "active member" trebao znati. ;-) Nisi od jućer na forumu.
Kad si baš toliko lijen i neznaš ju pitat: 40 masaža i 70 komplet. Odnosi se na 45 minuta.
Masaza je bila 250 komplet 350 ako se dobro sjecam.Nekad je bila medju jeftinijima,ustvari do kraja prosle godine onda je poskupila i ona,i prije je bilo oral i odnos 400kn,neznam koliko je sad jer nisam bio otkad su euri
Ne. 250/400Masaza je bila 250 komplet 350 ako se dobro sjecam.
Kraj prošle godine 300/500.Masaza je bila 250 komplet 350 ako se dobro sjecam.
I gorivo je nekd bilo 4 knKad je bila u Utrini masaža s oralom 200, komplet 300. Zlatna vremena.
Nisam lijen al ne dopisujem se putem poruka vec zovem.Sms mi neozbiljan.Pošalješ poruku i pitaš. Dea ne odgovara na pozive, to bi ti kao "active member" trebao znati. ;-) Nisi od jućer na forumu.
Kad si baš toliko lijen i neznaš ju pitat: 40 masaža i 70 komplet. Odnosi se na 45 minuta.
Ja sam bio kod nje dok bila u Zapresicu masaza je bila 200 kn.A sevu davala tek drugi put kad dodjes kad te upozna.Masaza je bila 250 komplet 350 ako se dobro sjecam.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|