Izazovna plava djevojka 25 godina pruža ugodna druženja ( moj ili vas ) prostor uz strogo zajamčenu diskreciju bez…
www.oglasnik.hr
Evo izašao taman od ove... Neznam ni sam šta misliti. Preko tel kaže 50€ b2b, ostalo dogovor u prostoru. Nakon šta sam čekao nekih 20min jer se nije javljala, navodi me do stana(trnava), ušao. A plavušica, u 20im godinama, par nekih tetovaža. Lijepo tijelo, čak bi rekao i lijepi trbuščić, jedno 4 mjeseca sigurno, sise onak lijepe pune... Onda počinje šou, da ima b2b sa oralom i ručnim, 80, a odnos ne radi. Bar ne sad. Kako sam na knap sa vremenom da tražim dalje platim i tuš... Vratim se, stavlja mi komdom na polumlohavog, pa kaže okreni se da te izmasiram. Naravno nakon 3 min nekakvog kontakta rukama po leđima se okrečem, kondom spao. Na to ona vješto treži koja strana je vanjska, koja unutarnja, malo mozga i vrati ga na čunu... Rekoh daj gačice skini, malo ih je na 15 sekundi razmaknula, kaže neda da ju se dira dolje. Onda počela oral, nakon a jedno 40ak sekundi počelo kukanje kak nemože više tako, boli ju sve, aj se ustani. Mislim da sam se prisilio na neko polujadno žalosno svršavanje, još se čudi kak tak malo... al prošlo je i to, možda bih joj i rekao šta, al bojim se ječmenca... I tražio sam po forumu, naletio na ful pozitivna iskustva, ne direkt po njezinom oglasu nego oglasu prije, u kojem ju se poistovječuje sa niki. Ili sam uletio na najgori dan u mjesecu, ili sam jebeni baksuz... Eto ako ko ima kakva iskustva sa dotičnom, volio bi znati...