Ne sjecam se.Ali nije skupa.Prostor ti nije uredan,u licu je grozna s debelim naocalama.Guzu za svoje godine ima dobru i plus je sto je jedna od rijetkih koja daje anal.Koja je šteta kod nje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sjecam se.Ali nije skupa.Prostor ti nije uredan,u licu je grozna s debelim naocalama.Guzu za svoje godine ima dobru i plus je sto je jedna od rijetkih koja daje anal.Koja je šteta kod nje?
A da li ona drži do higijene jer mi je to bitno?Ne sjecam se.Ali nije skupa.Prostor ti nije uredan,u licu je grozna s debelim naocalama.Guzu za svoje godine ima dobru i plus je sto je jedna od rijetkih koja daje anal.
Oprosti nema veze sa onim o čemu pišeš ali bih te htio pitati da li možda znaš neku sa jako malim sisama?Ona je uredna i cista.
Neznam,trazi na POOprosti nema veze sa onim o čemu pišeš ali bih te htio pitati da li možda znaš neku sa jako malim sisama?
Jedni ne vole bucke i odma im ne valja, drugi ih vole i njima je top. Nemamo svi isti ukus, najbolje odi sam i vidi. Jbg svi smo popušili na početku, ako ti odgovara ostaneš, ako ne okreneš se i odeš van.Da ja sam pokrenio temu i nije mi nitko dao konkretan odgovor nego samo seru o njenom izgledu. I mene zanima ako je netko bio koja su iskustva?
Velika, ali ne samo materijalna. Neces se odusevitKoja je šteta kod nje?
Poskupila na 55.
Pa da je i srpski k'o ga jebe! Čini se ok. Za te godine ne možeš očekivat manekenku!Oral ide? Bez? Malo tvrđi naglasak ima? Bosanski?
ti si baš naivanPItanje! Zašto javno objavljujete lokacije? Vjerujem da i murija prati ovaj forum... U biti, siguran sam u to! Samo ženama možete zagorčat život... Barem, priivate message..to je ok!
Zbog PM il oćenito?ti si baš naivan
Ok, ima i naših "plavaca" koji idu...ti si baš naivan
Ne treba murija pratiti ovaj forum da oni žele uhvatiti prostitutku oni bi nju kontaktirali i dogovorili susret i tako bi je uhitili. Tako da nema veze što se objavi lokacija. Mada opet ne bi trebalo.PItanje! Zašto javno objavljujete lokacije? Vjerujem da i murija prati ovaj forum... U biti, siguran sam u to! Samo ženama možete zagorčat život... Barem, priivate message..to je ok!
Sine, murija to sve i drži, nebudi naivanPItanje! Zašto javno objavljujete lokacije? Vjerujem da i murija prati ovaj forum... U biti, siguran sam u to! Samo ženama možete zagorčat život... Barem, priivate message..to je ok!
Istina, bez njihovog "blagoslova" sve bi to odavno otišlo i kurac!Sine, murija to sve i drži, nebudi naivan
Upravo tak! Ne znam tko je tu admin, al takve nekakve stvari ne bi dao da se objave!Ma nije bitna murija, tako i tako oni odrade samo one koje smiju odraditi, ali nije red objavljivati adresu, ipak a neki objavljuju ne samo adresu nego i kat pa i osobne podatke...
Bio cini mi se pa zato pitam…Pa da je i srpski k'o ga jebe! Čini se ok. Za te godine ne možeš očekivat manekenku!
Valjda porasla potražnjaPoskupila na 55..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|