ZAGREB - Iskustva & recenzije

Ima li neko iskustva sa ovom? Slike obecavaju

 
Ima li neko iskustva sa ovom? Slike obecavaju

Nemam iskustva ali siguran sam da traži bon ili uplatu na neku aplikaciju. U 99 posto slučajeva kad sam kontaktirao preko whatsapp tražile mi uplatu na aplikaciju ili bon. Tako da mislim da je prevara. A opet probaj ju kontaktirati pa ćeš znati jeli prevara ili nije.
 



Ima kakvih iskustva za njih?
 



Ima kakvih iskustva za njih?
ova crnka ak je prava ja joj dam 2 soma za karanje
 
Stari moj ja kad god sam bio mobitel stalno zvoni ona uvijek kulturna kaj god da ju pitaju po tome znas da je poslovna hrpu puta sam čuo da je rekla da ne radi mentwlne bolesnike djecu ispod 3o i ako nisi funkcionalan nspusena itd.znsvi moze sve u globalu tehnici normalne stvari a kad sam ju i pitao za lose recenzije rekla je nemoras uvijek rec covjeku da ga ne zelis raditi ako ti se krivo obrati ili napravi nesto mozes mu to i pokazati pa nek prica koliko oce tak da stari moj daj vitak malo bolje budes vise znao
Pročitao sam cetri puta,opet pola ne razumijem…
Nemoj ovo shvatiti kao provokaciju,ali molim te…
Daj stavi neku točku tu i tamo,zarez Itd.
Da se moze i procitati kaj si napisao…
Teško se čitaš!
 
Pa narvno da nisam tolko lud da zovem americki br.. ugl culi se na WhatsApp,ali cijene su mi nerealne,pogotovo ako je cura sa slike... I placa se kod nje... Tako da misli da je fake,a mozda i nije.. pa ako ko ima kakav info neka pise..
Na kraju je ipak komunikacija završila sa tim da kupiš bon. Provjereno jer sam dogovarao preko dva broja.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh