90 % ti je takvih na PO...Jel moze netko dati broj od neke bas starije tete izgled mi nije bitan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
90 % ti je takvih na PO...Jel moze netko dati broj od neke bas starije tete izgled mi nije bitan
Zvati ćemo plenkija da zamrzne cijenePrije:800kn/h-106€
Sad:900kn/h—120€
Niko te ne teraZenska digla cijenu sat vremena sa 600kn na 120€ pri zaokruzivanju, jebeno.
Neko ju je izudaro fino po bulji hahahsh![]()
Brineta teta u gradu 40g.
Dođi i opusti se uz bucku znaš to želiš nazovi 164 v 78 kg grudi 5 dođi da uživamo obostrano higijene i diskrecija…www.oglasnik.hr
Bio netko?
Ne čini mi se baš kao 40.god![]()
Tako je..Kod Ive je sat bio 800 kn
Kokoš se ne javlja vecini...onda odjebi s javnim oglasima.Elokventna iva kazete… valjalo bi se tu zaletit
Iva radi do 15h.. I kada je u akciji negleda tel.. Zato se teze dobiva... A ovi koji su bili kod nje porukama dogovaraju termin...Kokoš se ne javlja vecini...onda odjebi s javnim oglasima.
I to na one 1.12. 2022, Plenki pomažiZvati ćemo plenkija da zamrzne cijene
Tako je..Iva radi do 15h.. I kada je u akciji negleda tel.. Zato se teze dobiva... A ovi koji su bili kod nje porukama dogovaraju termin...
Onda se stanca non stop od jutraIva radi do 15h.. I kada je u akciji negleda tel.. Zato se teze dobiva... A ovi koji su bili kod nje porukama dogovaraju termin...
Ako ti u oglasu dolje piše Pišite na WhatsApp to su ti bonovi sigurno.![]()
Valentina 2003 god.
Dođite kod mene na nezaboravan provod ❤️ - klimatizirano - diskrecija zajamčena Tuš obavezan! 167/58/3 Pišite mi na…www.oglasnik.hr
Jel bio netko i iskustva?
Nemam iskustva ali siguran sam da traži bon ili uplatu na neku aplikaciju. U 99 posto slučajeva kad sam kontaktirao preko whatsapp tražile mi uplatu na aplikaciju ili bon. Tako da mislim da je prevara. A opet probaj ju kontaktirati pa ćeš znati jeli prevara ili nije.Ima li neko iskustva sa ovom? Slike obecavaju
![]()
Laura
Zovem se Laura imam 24 godine i trenutno živim malo iznad Črnomerca. Razmjene slika i posjete te upoznavanja uživo.…www.oglasnik.hr
Stari,teško te za citati…E ja sam jako dobrih tu stvsri o toj curi procitao zasto ju pljujes jer je mehanika j pitanju kaj se morala zaljubiti ili glumiti da di ju pitao rekla bi ti da neglumi
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|