Tako je..Kod Ive je sat bio 800 kn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je..Kod Ive je sat bio 800 kn
Kokoš se ne javlja vecini...onda odjebi s javnim oglasima.Elokventna iva kazete… valjalo bi se tu zaletit
Iva radi do 15h.. I kada je u akciji negleda tel.. Zato se teze dobiva... A ovi koji su bili kod nje porukama dogovaraju termin...Kokoš se ne javlja vecini...onda odjebi s javnim oglasima.
I to na one 1.12. 2022, Plenki pomažiZvati ćemo plenkija da zamrzne cijene
Tako je..Iva radi do 15h.. I kada je u akciji negleda tel.. Zato se teze dobiva... A ovi koji su bili kod nje porukama dogovaraju termin...
Onda se stanca non stop od jutraIva radi do 15h.. I kada je u akciji negleda tel.. Zato se teze dobiva... A ovi koji su bili kod nje porukama dogovaraju termin...
Ako ti u oglasu dolje piše Pišite na WhatsApp to su ti bonovi sigurno.Valentina 2003 god.
Dođite kod mene na nezaboravan provod ❤️ - klimatizirano - diskrecija zajamčena Tuš obavezan! 167/58/3 Pišite mi na…www.oglasnik.hr
Jel bio netko i iskustva?
Nemam iskustva ali siguran sam da traži bon ili uplatu na neku aplikaciju. U 99 posto slučajeva kad sam kontaktirao preko whatsapp tražile mi uplatu na aplikaciju ili bon. Tako da mislim da je prevara. A opet probaj ju kontaktirati pa ćeš znati jeli prevara ili nije.Ima li neko iskustva sa ovom? Slike obecavaju
Laura
Zovem se Laura imam 24 godine i trenutno živim malo iznad Črnomerca. Razmjene slika i posjete te upoznavanja uživo.…www.oglasnik.hr
Stari,teško te za citati…E ja sam jako dobrih tu stvsri o toj curi procitao zasto ju pljujes jer je mehanika j pitanju kaj se morala zaljubiti ili glumiti da di ju pitao rekla bi ti da neglumi
ova crnka ak je prava ja joj dam 2 soma za karanjeKim 🌬️: Savica dok ne nadem drugi prostor
Nisam zauzeta! Morate me zvat! Ovo sam ja 👆💶163/65/rađena4/33, atraktivna, trenirano skladno tijelo i lice. Neradim sa…www.oglasnik.hr
Relax
Opustite se i uljepšajte si dan ugodnom masažom cijelog vašeg tijela. Zgodna i simpatična maserka 31god. Blizina…www.oglasnik.hr
Ima kakvih iskustva za njih?
Pročitao sam cetri puta,opet pola ne razumijem…Stari moj ja kad god sam bio mobitel stalno zvoni ona uvijek kulturna kaj god da ju pitaju po tome znas da je poslovna hrpu puta sam čuo da je rekla da ne radi mentwlne bolesnike djecu ispod 3o i ako nisi funkcionalan nspusena itd.znsvi moze sve u globalu tehnici normalne stvari a kad sam ju i pitao za lose recenzije rekla je nemoras uvijek rec covjeku da ga ne zelis raditi ako ti se krivo obrati ili napravi nesto mozes mu to i pokazati pa nek prica koliko oce tak da stari moj daj vitak malo bolje budes vise znao
Pazi koliki ćeš dobiti račun ako nazoveš broj iz oglasaJel netko zna nesto vise o ovoj...Pružam masaže i diskretna druženja
Nova u Splitu Imam 24 godine. Pružam erotične masaže cijelog tijela sa sretnim završetkom 😊 nudim FETISHE (Foot) nudim…www.oglasnik.hr
Pa narvno da nisam tolko lud da zovem americki br.. ugl culi se na WhatsApp,ali cijene su mi nerealne,pogotovo ako je cura sa slike... I placa se kod nje... Tako da misli da je fake,a mozda i nije.. pa ako ko ima kakav info neka pise..Pazi koliki ćeš dobiti račun ako nazoveš broj iz oglasa
Na kraju je ipak komunikacija završila sa tim da kupiš bon. Provjereno jer sam dogovarao preko dva broja.Pa narvno da nisam tolko lud da zovem americki br.. ugl culi se na WhatsApp,ali cijene su mi nerealne,pogotovo ako je cura sa slike... I placa se kod nje... Tako da misli da je fake,a mozda i nije.. pa ako ko ima kakav info neka pise..
Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|