doug_heffernan
Well-known member
Dolazi za Zagreb ili ostaje u Splitu?Ona ti stavi oglas za vikend. Čekaj i zovi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dolazi za Zagreb ili ostaje u Splitu?Ona ti stavi oglas za vikend. Čekaj i zovi
Pozdrav ekipa, zna li neko nekom dobro mjesto u ZG da se moze iznajmit na kratko vrijeme? App, hotel ili slicno?
Hvala
Ja msm da je ona dogurala do najviseg nivoa elitne prostitucije gdje njene usluge koriste drzavnici,poznat sportasi,politicari s ozbiljnim kešom a mafija posreduje,ove njene price ne prilazi mi nitko ovo ono to moze onoj svojoj sestri glupavoj pricat hahaŠta mislite jel ova Marija Meglaj velika droljica![]()
Nemora znacit, cura je iz imucne obiteji nemora odma biti prostituka.. moje skromno misljenje. A sestra joj je radila u jednoj zubmoj ambulanti i cuo sam da je normalna skroz i da nije ko MarijaJa msm da je ona dogurala do najviseg nivoa elitne prostitucije gdje njene usluge koriste drzavnici,poznat sportasi,politicari s ozbiljnim kešom a mafija posreduje,ove njene price ne prilazi mi nitko ovo ono to moze onoj svojoj sestri glupavoj pricat haha
Sestra je normalna daa al bas da su iz imucne obitelji vjeruj mi nisu znam provjereno hahaNemora znacit, cura je iz imucne obiteji nemora odma biti prostituka.. moje skromno misljenje. A sestra joj je radila u jednoj zubmoj ambulanti i cuo sam da je normalna skroz i da nije ko Marija
Krivo znas ondaSestra je normalna daa al bas da su iz imucne obitelji vjeruj mi nisu znam provjereno haha
Moze link njen odakle jeEvo da .napišem
Bio sam na masažu kod naše Ruže iz lj na selu sve uredno jedino nema seksa ostalo skoro sat vremena malo trackanja po tijelu i 2 oralna prostor uredan cist malo premali i nema tuš samo lavabo pa ko voli nek izvoli sise dobre
Misliš da je svaki automehanicar imucan?Krivo znas onda
ako je dobar onda jeMisliš da je svaki automehanicar imucan?
Slažem se u potpunostiBonasice su napredovale malo, da ti je odmah rekla da trazi bon samo bi okrenuo oglasnik i trazio dalje, ovako kad si vec dosao na neku izmisljenu adresu i izgubio vrijeme i onda ti kaze uplati 100 bon a ostalo na ruke, veca je vjerojatnost da ce netko popusiti tih 100 jer u nama uvijek cuci onaj mali znatizeljni vrag koji misli pa mozda nije fejk, a kad si vec izgubio i vrijeme onda proba i sa tih sto i na kraju si izgubio i vrijeme i pare. Ali na svu srecu i za to postoji lijek, koji se zove dve sim kartice, nazoves dogovoris, pricekas pola sata, nazoves opet da si na adresi pa ako trazi bon nisi izgubio vrijeme na put ni pare za gorivo il sta ja znam vec, ukoliko ispadne da je zenska stvarna, nazoves s drugog broja i dogovoris opet,malo promjenis pristup i put pod noge. Jbg, stvarne fufice ce pizdit zbog toga, ali svaki pocetak je tezak.
Šta ih poznaješSestra je normalna daa al bas da su iz imucne obitelji vjeruj mi nisu znam provjereno haha
Od vas koji su uspjeli dobit elokventnu Ivu, koliko sada naplačuje pola sata, sat?!
Bila 300,400 pola sata, jel još uvijek ista cijena ili...To ti je kao da pitaš koliko troši neki skupi sportski auto - ne pitaš to.
Od vas koji su uspjeli dobit elokventnu Ivu, koliko sada naplačuje pola sata, sat?!
60 eurBila 300,400 pola sata, jel još uvijek ista cijena ili...
Ponudi…meni je njena usluga odličnaDal bi sto evra sam da dođem i da me obradi kako spada.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|