Dr Zelenko
Active member
Kako puši, kolko naplaćuje...Samo po sisamakaze da bila na operaciju nešto u vezi trbuh i zamolila da je ne diram sise uuuh čvrste j guza isto tako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako puši, kolko naplaćuje...Samo po sisamakaze da bila na operaciju nešto u vezi trbuh i zamolila da je ne diram sise uuuh čvrste j guza isto tako
50 europskih 40 minutaKako puši, kolko naplaćuje...
Sobe i apartmani AltisPozdrav ekipa, zna li neko nekom dobro mjesto u ZG da se moze iznajmit na kratko vrijeme? App, hotel ili slicno?
Hvala
Od 10h do 15h ti radi najvise njih, od ponedjeljka do petka.Buduci da je u Rijeci vjecna suša (ironicno posto kisa pada zadnjih 20 dana) nekad odem do Zagreba bacit nesto pod jaja al sam prosli puta izvisio.
Zanimalo me dalli ivi iskusniji lokalci mozete savjetovati koje je nabolje vrijeme u danu za brzi i ispjesan dogovor? Ili mozda dan u tjednu vise igra ulogu?
Thx
Prije eura je bila 300 kn, ne placajte trackanje starim babama 50 eura u pm. Jos se nemas ni di oprat poslije50 europskih 40 minuta
Ima li Ruža kakav oglas,gdje se nalazi?Jel bilo skroz gola?kud si sve smio dirati?
Izvoli šefe…I ovo?Lara 22 god - 100% diskrecija😈
Zanosna crnka duge kose 22 god, mlada ali iskusna ispunjava sve tvoje vruće želje, družila bi se u svom prostoru. -…www.oglasnik.hr
jel stvarno tolko gadna?Lara 22 god - 100% diskrecija😈
Zanosna crnka duge kose 22 god, mlada ali iskusna ispunjava sve tvoje vruće želje, družila bi se u svom prostoru. -…www.oglasnik.hr
Palmoticeva, apartman u podrumu zgrade, 800 trazila za sat vremena, lak dogovor cak, ali i okret ma vratima, mlada ali gadna u faci, sto je pokusala sakriti ogromnim kolicinama sminke, rijetko se okrenem al mislim si za 800 zelim bar da je mogu gledati
I smrdijel stvarno tolko gadna?
Hvala puno i sori novi sam tu pa nisam znao da ima bas za to tema.Izvoli šefe…
Inace,ovo su iskustva i recenzije…
Pitanja postavljaš u temi “jel bio tko”
ZAGREB - Iskustva & recenzije
Gdje to NG, ne razumijem tu kraticu? Nova Galerija, crna zgradurina iza Antunovića. To ti je whore mansion :Dforum.ljubavni-oglasnik.net
Nazalost , Awa vise nije u Zg, Bila je dobra , masirala za pravo ali i i za dobri akciju , prava jebozovna milf-ara . StetaAva - nekada Ewa
Brina
Kineziologinja, ženama i muškarcima pružam sportsku, medicinsku i švedsku tj. klasicnu masažu. Parking osiguran.www.oglasnik.hr
092/406-3539
Ava je isto dugo na sceni , nekad se oglašavala kao Ewa .
Maserka:
- rane 40-te , tamnoputa , visina jedva 165cm , možda i niza , manja guza, cice 2
- talijanski tip žene
- mali stan sa stolom u kuhinji , iza prostor s madracom na podu za B2B i akciju
Ponuda :
- masaža na stolu s ručnim HE 200 , 30 min
- masaža na stolu s oralom 400
- B2B na madracu , oral i sex 400-600 (stvar dogovora)
- masira gola u B2B varijanti , klizi nauljenom tijelom potpuno gola
- oral bez kondoma
- sex traje dok nije gotovo , nema žurbe
Zaključak :
Preporuka za one koji žele solidnu masazu na stolu , žena fakat masira , a radi i sve ostalo isto kao i Sara na Sv. Duhu . Tko nije probao , vrijedi otići na opuštanje , žena definitivno zna sto radi .
Sve se da dogovoriti?O ovoj curi ti je sve napisano na forumu , mlada 25 godina , njezine slike . Ima dobre cice i guzicu , ali u licu je malo lošija . Nije pretjerano skupa , negdje 400/800 .
Spremao se otič kod nje,a onda nestala samo :-(Nazalost , Awa vise nije u Zg, Bila je dobra , masirala za pravo ali i i za dobri akciju , prava jebozovna milf-ara . Steta
Koji me vrag tjerao da idem na forum prije ruckaPonukan nečijom recenzijom da je Avi nakon prstenjačenja guze, dao da poliže prste... napravio sam isto... polizala ih je... iako je na njima bilo tragova njene kakice.... vjerujem da to više neću nikada doživjeti. Ava.... vrati se....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|