Meni dok sam bio zvonila joj druga stranka na vrata tako da sam odustalo...Mehanika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni dok sam bio zvonila joj druga stranka na vrata tako da sam odustalo...Mehanika
Poskupila na 55..![]()
Vitka crnka 40g!
Crnka 40g 170/55/3 poziva te na nezaboravno druženje u svoj ugodan prostor. Higijena i diskrecija 100%.Bez sms-a!www.oglasnik.hr
Bio neki dan. Lokacija iza Arena centra zgrada. Msm da je adresa Jarušcica. Žena nije bas najljepša u faci. Ima ok noge i guzica je dobra. Tepao sam ju od iza i svrsio u nju(kondom). Šteta 50 evrica pola sata.
Nego ,kaj si je naručila za gablec??Bio danas, faca prosjek, sise lijepe kao i tijelo, prvo razočaranje pušenje s gumicom, drugo razočaranje usred pušenja netko zvoni, veli dostava hrane, prekine pušiti i čeka dostavljača da joj donese gablec, ode cijela atmosfera u kurac, gablec stigne, nastavi ona, ne osjećam ništa preko te gumetine, idemo u doggy, nekak ga uguram jer je fino uska, svršavanje u kondom. Čisto odrađivanje, cura dobro izgleda kakvih sve odrona ima al me nije privukla da ponovim posjetu. Jebiga.
Na obje rukeJel ima tetovaže ?
Koja razlika? Dobis adresu iz prve tocnu..uz SavuPuno si rekao... Utrine, Sopot, Zaprude, Buzin?
Meni ne…ali vidi se da radi od prije…I naravno poznata od prije .
Da ja sam pokrenio temu i nije mi nitko dao konkretan odgovor nego samo seru o njenom izgledu. I mene zanima ako je netko bio koja su iskustva?![]()
Djevojka 19 god.
Djevojka 19 god., korpulentne građe, družila bi se isključivo u Vašem prostoru. Bez SMS-a i skrivenih brojevawww.oglasnik.hr
da li je netko bio?
ima njena tema ali se samo sere po njenom izgledu..
Nista momci, jedino sta vam preostaje je da sjednete u auto i da se sami uvjeriteDa ja sam pokrenio temu i nije mi nitko dao konkretan odgovor nego samo seru o njenom izgledu. I mene zanima ako je netko bio koja su iskustva?
problem je sto ja nisam iz zg pa bi ipak volio znati barem nesto o njoj da ne gubim vrijeme..Nista momci, jedino sta vam preostaje je da sjednete u auto i da se sami uvjerite
Ne sjecam se.Ali nije skupa.Prostor ti nije uredan,u licu je grozna s debelim naocalama.Guzu za svoje godine ima dobru i plus je sto je jedna od rijetkih koja daje anal.Koja je šteta kod nje?
A da li ona drži do higijene jer mi je to bitno?Ne sjecam se.Ali nije skupa.Prostor ti nije uredan,u licu je grozna s debelim naocalama.Guzu za svoje godine ima dobru i plus je sto je jedna od rijetkih koja daje anal.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|