ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav. Molio bih vas ako mi netko može preporučiti neku curu/ženu koja dopušta sex u guzu. Kod koje god da sam bio nije mi dala u guzu. Hvala unaprijed

Bok. Novi sam na forumu. Htio bih vas pitati ako netko može preporučiti neku curu ili ženu koja ima jako male sise jer mene osobno jako pali kad cura ili žena ima jako male sise. Ako može u pp da mi pošaljete link ili neki kontakt od neke cure ili žene. Puno hvala.

Da ja sam pokrenio temu i nije mi nitko dao konkretan odgovor nego samo seru o njenom izgledu. I mene zanima ako je netko bio koja su iskustva?
Jedni ne vole bucke i odma im ne valja, drugi ih vole i njima je top. Nemamo svi isti ukus, najbolje odi sam i vidi. Jbg svi smo popušili na početku, ako ti odgovara ostaneš, ako ne okreneš se i odeš van.

PItanje! Zašto javno objavljujete lokacije? Vjerujem da i murija prati ovaj forum... U biti, siguran sam u to! Samo ženama možete zagorčat život... Barem, priivate message..to je ok!

PItanje! Zašto javno objavljujete lokacije? Vjerujem da i murija prati ovaj forum... U biti, siguran sam u to! Samo ženama možete zagorčat život... Barem, priivate message..to je ok!
Ne treba murija pratiti ovaj forum da oni žele uhvatiti prostitutku oni bi nju kontaktirali i dogovorili susret i tako bi je uhitili. Tako da nema veze što se objavi lokacija. Mada opet ne bi trebalo.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh