Onda nije radila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda nije radila.
Znaci zena je svjetska u pusenju i seksu?..jel pozuruje ili je opustenoRecenzija, bio sam kod Mirele/erotik djevojke....jebozovna milfara, jebene velike sise, tijelo dosta utegnto(neko je napisi da je debela-nije, taman je), pušenje svjetsko, rim, istovar u usta... Zadovoljan... pol sata400, ponoviti.? DA
Znaci zena je svjetska u pusenju i seksu?..jel pozuruje ili je opusteno
Imaš broj od frendice?Ova prva traži 900/h.,a frendica koja je s njom 300/h..
Jel ova tri puta bolja,ili je frendica totalna lopata?
Nemrem nac nikakve recenzije za njih..
Jel je nekome poznata baš playboy tip kurve, srednje duga svijetlije, smeđkasta kosa, tetovaža neka manja tipa vražićak mali, ne zna reći r, sise najbolje na kugli zemaljskoj, utegnuta, predivne puti jebo sam je bio na volovčici (doduše prije 10tak godina) i onda kasnije vidio u N. Zagrebu...dakle dao bih prst za broj od te pičke...specifična je još je nosila u stanu one prozirne štikle...pomažite
Znaci zena je svjetska u pusenju i seksu?..jel pozuruje ili je opusteno
Opušteno... Iskreno nisam ju stigao niti jebat jer sam svršio od pušenja nakon nekih petnaestak minuta...Znaci zena je svjetska u pusenju i seksu?..jel pozuruje ili je opusteno
ZapraJel je nekome poznata baš playboy tip kurve, srednje duga svijetlije, smeđkasta kosa, tetovaža neka manja tipa vražićak mali, ne zna reći r, sise najbolje na kugli zemaljskoj, utegnuta, predivne puti jebo sam je bio na volovčici (doduše prije 10tak godina) i onda kasnije vidio u N. Zagrebu...dakle dao bih prst za broj od te pičke...specifična je još je nosila u stanu one prozirne štikle...pomažite
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/erotik-djevojka-oglas-5018386Jel je nekome poznata baš playboy tip kurve, srednje duga svijetlije, smeđkasta kosa, tetovaža neka manja tipa vražićak mali, ne zna reći r, sise najbolje na kugli zemaljskoj, utegnuta, predivne puti jebo sam je bio na volovčici (doduše prije 10tak godina) i onda kasnije vidio u N. Zagrebu...dakle dao bih prst za broj od te pičke...specifična je još je nosila u stanu one prozirne štikle...pomažite
jel gutala?Opušteno... Iskreno nisam ju stigao niti jebat jer sam svršio od pušenja nakon nekih petnaestak minuta...
Spermu ili kurac... Kurac je, a bio je i throatpie... Onak ti ga još puši jedno vrijeme nakon..jel gutala?
e, to baš tražim.... tnxSpermu ili kurac... Kurac je, a bio je i throatpie... Onak ti ga još puši jedno vrijeme nakon..
ugl... mislio sam na spermu, jel guta...Spermu ili kurac... Kurac je, a bio je i throatpie... Onak ti ga još puši jedno vrijeme nakon..
To je skroz ok,opusteno sve..al vremenski tono gleda na sat?Opušteno... Iskreno nisam ju stigao niti jebat jer sam svršio od pušenja nakon nekih petnaestak minuta...
Koja je ovo na slici?
frende, i ti si jedna od tih musterija koja ju roka bez kondomaJa sam bio prvi put sve ok s gumicom,drugi put sama intistira bez i jos svrsim u nju i ona nista sve ok,nisam rekao da smrdi nego da ima previse musterija i rokaju je bez kondoma i to nemre na dobro izac,ja definitivno vise nejdem sve ok
Koja je ovo na slici?
Daleko je to od dobre guze, a kamoli najboljeNajbolja plavusa u gradu28g.
Nježna plavuša radi masažice, ugodno i duzenja će te opustiti u svom diskretnom prostoru, zovi, obavezno tusiranje kod…www.oglasnik.hr
Good point, ali ova je imala i normalne zube, a kod mirele sam ja puno puta bio, doduše do sada nisam kao komparaciju ubacio da mirela isto kao nemre reći r...sumnjam da bi se ženska tako promijenila u 10 god, ali who would know...zaista sada me to R jebe...a slične su građe bile, doduše ova je bila mršavija prije desetak godina...tako da si me sada potaknuo na razmišljanje...Zapra
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/erotik-djevojka-oglas-5018386
Ona nemre reć R... Upiši si broj i na vocapu imaš sliku....
Stari moj ovu picku znam,i nemrem vjerovat da se s tim baviNajbolja plavusa u gradu28g.
Nježna plavuša radi masažice, ugodno i duzenja će te opustiti u svom diskretnom prostoru, zovi, obavezno tusiranje kod…www.oglasnik.hr
Sve mi je jasno jednom jesam al vise nikad tak da ko voli nek izvoli al mora se znat da rizik postoji jbgfrende, i ti si jedna od tih musterija koja ju roka bez kondoma
Dug je red zovi dok se ne javi hahaKako dogovarate s mirelom?
Meni nikako da se javi kad zovem
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|