Jel dobra?
Lana 22
Raspoložena i ne govorim ne, dodi mi raditi sto god zelis ! Ako si ozbiljan i zelis se dobro zabaviti javi mi se na…
www.oglasnik.hr
Ciganica, izbjegavat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel dobra?
Niko nis?Jel ovo Lucija?Sexy trenerica ! ! !
Sexy plavuša opustiće Vas i uljepšati Vam dan u ugodnoj atmosferi. Klimatiziran prostor. Molim bez SMS-a i skrivenih…www.oglasnik.hr
Njezine slike?Lana 22
Raspoložena i ne govorim ne, dodi mi raditi sto god zelis ! Ako si ozbiljan i zelis se dobro zabaviti javi mi se na…www.oglasnik.hr
Ciganica, izbjegavat.
JeJel ovo Lucija?Sexy trenerica ! ! !
Sexy plavuša opustiće Vas i uljepšati Vam dan u ugodnoj atmosferi. Klimatiziran prostor. Molim bez SMS-a i skrivenih…www.oglasnik.hr
Ciganska posla, kaj mislis da je u prostoru sama?pa ako je zgodna i dobro odradi zašto bi bila za izbjegavati
Sta si bio kod te ciganke?Ciganska posla, kaj mislis da je u prostoru sama?
Ne... Ali bilo tko kod ide kod takvih, najebe. Ako ste sta citali za Madare, uglavnom izbjegavaju tamo ciganice jer ih dosta bude pokradeno.Sta si bio kod te ciganke?
Odes sa 500kn u dzepu i to je to, ostalo ostavisNe... Ali bilo tko kod ide kod takvih, najebe. Ako ste sta citali za Madare, uglavnom izbjegavaju tamo ciganice jer ih dosta bude pokradeno.
idi na ege i birajMoze li mi netko preporucit za prvi put, curu imam htio bi nesto novo, cijena nije problem samo da je danas ... citao sam par stranica i nisam uspio kvalitetno nac sve su starije 40+ ... htio bi se izivit na nekoj da je donekle normalna hvala pozz
Bio jucer…Moze li mi netko preporucit za prvi put, curu imam htio bi nesto novo, cijena nije problem samo da je danas ... citao sam par stranica i nisam uspio kvalitetno nac sve su starije 40+ ... htio bi se izivit na nekoj da je donekle normalna hvala pozz
Dobra, pozuruje ali dobro tijelo i facaJel dobra?
Kakva je frendica?Slike su njene,ima frendicu 18,19g 300/h
Ona radi sve, anal i sve, pola sata je 600kn, nisam isao kod nje al sam se raspitao. Radi tako da kupis A bon i posaljes joj sliku sa precrtanim kodom i time, vec samo da ona vidi da si kupio bon u toj vrijednosti, jer kolko sam skuzio ne zeli imat kontakt s novcima. Al me zanima dal je tko bio s njom i iskustva?Ciganska posla, kaj mislis da je u prostoru sama?
Nadam se da se sprdas dragiOna radi sve, anal i sve, pola sata je 600kn, nisam isao kod nje al sam se raspitao. Radi tako da kupis A bon i posaljes joj sliku sa precrtanim kodom i time, vec samo da ona vidi da si kupio bon u toj vrijednosti, jer kolko sam skuzio ne zeli imat kontakt s novcima. Al me zanima dal je tko bio s njom i iskustva?
Kao sto rekoh, ciganska posla hahaahahaha.Ona radi sve, anal i sve, pola sata je 600kn, nisam isao kod nje al sam se raspitao. Radi tako da kupis A bon i posaljes joj sliku sa precrtanim kodom i time, vec samo da ona vidi da si kupio bon u toj vrijednosti, jer kolko sam skuzio ne zeli imat kontakt s novcima. Al me zanima dal je tko bio s njom i iskustva?
Mislim da je ozbiljanNadam se da se sprdas dragi
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|