Škorpion82
Active member
Trudi se književni, pa da bio ja ima par mjeseciJel ju razumijes kad govori?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trudi se književni, pa da bio ja ima par mjeseciJel ju razumijes kad govori?![]()
Moj savjet onda ne idi..Stari moj ovu picku znam,i nemrem vjerovat da se s tim bavi
Skriva ih...pogotovo gornji dio čeljusti...Nisam primjetil kakve ima zube, bil sam malo u žurbi... Kaj ima loše zube?
pozdrav ljudi, nikad nisam bio u ovom sportu ali bi stvarno volio probati.. preferiram mlade vitke cure (<25god) ako itko zna koju da me uputi![]()
Zvucis ko neki mladi lik koji bi nesto jer mu to zvuci jebeno, a zapravo nemas pojma u sta se upustas... daj pamet u glavu i bolje nemoj jer ces poslije samo zaliti pogotovo ako radis ovo zbog neiskustva, za preporuku ti nije nijedna... ja ti dobronamjerno preporucam da trazis zensku uzivo i potrudis se nego da ulazis u ovopozdrav ljudi, nikad nisam bio u ovom sportu ali bi stvarno volio probati.. preferiram mlade vitke cure (<25god) ako itko zna koju da me uputi![]()
Majku joj jebem bolesnu tolike pare tuče zube si nemre napravit a zna mi rec gle stikle kaj mislis kolko sam platila hahahaahSkriva ih...pogotovo gornji dio čeljusti...
A sta ako te potrefi da se emotivno povezes s kurvom? To je opasna pricanisam toliko mlad ali sam kolko tolko neiskusan i imam strah od ozbiljnih veza. Nikad se nisam mogao seksati bez emocija i zabaviti se kak spada jer mi previse bude stalo do cure a bez da budem siguran sta zelim od tog odnosa, trebam se ispucati jer nisam dugo i ne trebaju mi takve emotivne barijere..
Opasna za njega…A sta ako te potrefi da se emotivno povezes s kurvom? To je opasna prica
Ako si se vec odlučio upustiti u taj sport…pozdrav ljudi, nikad nisam bio u ovom sportu ali bi stvarno volio probati.. preferiram mlade vitke cure (<25god) ako itko zna koju da me uputi![]()
Ali sve u svemu, dobar omjer cijene i usluge...Majku joj jebem bolesnu tolike pare tuče zube si nemre napravit a zna mi rec gle stikle kaj mislis kolko sam platila hahahaah
I pusi s kondomom?tijelo ima dobro?Bio kod Minea/Vitka brazilska guza na Laništu.
Radi sve s kondomom, iskreno osim ugodna oku ostalo sve mi je bilo bzvz.
Oral tak tak, istina voli se nabijati, ali daleko je to od odlicnog.
500 vjeverica u vjetar, necu ponoviti.
Sara 44
Isti k...
Jel to pricate za Anu Kovac ili?Ali sve u svemu, dobar omjer cijene i usluge...
Emotivno nestabilan. Počupa i druge ali im se vrti ta ženska koju su platili tri dana u glavi. Ne daj joj svoj broj ako te bude pitala. Imaš overflow misli, zato ti se to događa.nisam toliko mlad ali sam kolko tolko neiskusan i imam strah od ozbiljnih veza. Nikad se nisam mogao seksati bez emocija i zabaviti se kak spada jer mi previse bude stalo do cure a bez da budem siguran sta zelim od tog odnosa, trebam se ispucati jer nisam dugo i ne trebaju mi takve emotivne barijere..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|