megalodonccr83
Active member
Skriva ih...pogotovo gornji dio čeljusti...Nisam primjetil kakve ima zube, bil sam malo u žurbi... Kaj ima loše zube?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skriva ih...pogotovo gornji dio čeljusti...Nisam primjetil kakve ima zube, bil sam malo u žurbi... Kaj ima loše zube?
pozdrav ljudi, nikad nisam bio u ovom sportu ali bi stvarno volio probati.. preferiram mlade vitke cure (<25god) ako itko zna koju da me uputi![]()
Zvucis ko neki mladi lik koji bi nesto jer mu to zvuci jebeno, a zapravo nemas pojma u sta se upustas... daj pamet u glavu i bolje nemoj jer ces poslije samo zaliti pogotovo ako radis ovo zbog neiskustva, za preporuku ti nije nijedna... ja ti dobronamjerno preporucam da trazis zensku uzivo i potrudis se nego da ulazis u ovopozdrav ljudi, nikad nisam bio u ovom sportu ali bi stvarno volio probati.. preferiram mlade vitke cure (<25god) ako itko zna koju da me uputi![]()
Majku joj jebem bolesnu tolike pare tuče zube si nemre napravit a zna mi rec gle stikle kaj mislis kolko sam platila hahahaahSkriva ih...pogotovo gornji dio čeljusti...
A sta ako te potrefi da se emotivno povezes s kurvom? To je opasna pricanisam toliko mlad ali sam kolko tolko neiskusan i imam strah od ozbiljnih veza. Nikad se nisam mogao seksati bez emocija i zabaviti se kak spada jer mi previse bude stalo do cure a bez da budem siguran sta zelim od tog odnosa, trebam se ispucati jer nisam dugo i ne trebaju mi takve emotivne barijere..
Opasna za njega…A sta ako te potrefi da se emotivno povezes s kurvom? To je opasna prica
Ako si se vec odlučio upustiti u taj sport…pozdrav ljudi, nikad nisam bio u ovom sportu ali bi stvarno volio probati.. preferiram mlade vitke cure (<25god) ako itko zna koju da me uputi![]()
Ali sve u svemu, dobar omjer cijene i usluge...Majku joj jebem bolesnu tolike pare tuče zube si nemre napravit a zna mi rec gle stikle kaj mislis kolko sam platila hahahaah
I pusi s kondomom?tijelo ima dobro?Bio kod Minea/Vitka brazilska guza na Laništu.
Radi sve s kondomom, iskreno osim ugodna oku ostalo sve mi je bilo bzvz.
Oral tak tak, istina voli se nabijati, ali daleko je to od odlicnog.
500 vjeverica u vjetar, necu ponoviti.
Sara 44
Isti k...
Jel to pricate za Anu Kovac ili?Ali sve u svemu, dobar omjer cijene i usluge...
Emotivno nestabilan. Počupa i druge ali im se vrti ta ženska koju su platili tri dana u glavi. Ne daj joj svoj broj ako te bude pitala. Imaš overflow misli, zato ti se to događa.nisam toliko mlad ali sam kolko tolko neiskusan i imam strah od ozbiljnih veza. Nikad se nisam mogao seksati bez emocija i zabaviti se kak spada jer mi previse bude stalo do cure a bez da budem siguran sta zelim od tog odnosa, trebam se ispucati jer nisam dugo i ne trebaju mi takve emotivne barijere..
Čekaj,čekaj…40 godina?![]()
Najprovokativnija fit guza za maštovite igre - klimatizirano !
Dominantna profesorica za mlade dečke i sve koji se osjećaju mladi, 55g, vitka njegovana dama, svila čipka koža, igrice…www.oglasnik.hr
Bio nekidan. Krizanje selska zagorska. Prostor odvratan. Isao jer mi se samo ona javila a bas mi se islo. Zenska od nekih 40 godina, cak i nike tak losa. Duge noge ima i sisu, samo si joj oci svako na svoju stranu
Sve sa kondomom. Pušenje nije nešto, ali seks je ok. Na onom krevetu punom robe i pizdarija malo misionarski, malo doggy i malo od iza stojecki. Svrsio sam u kondom dok sam bio u njoj. Šteta 300 i fkt ne bi ponovio jer sam nakon seksa zbog nehigijenskih uvjeta odmah kupio vlazne maramice i dezinficijens za kurac za svaki slucaj. Šteta 300 pola sata klasika, ako hoces i anal 400. Barem je jeftino ako nista drugo.
Zar nema kupaonu i tuš?![]()
Najprovokativnija fit guza za maštovite igre - klimatizirano !
Dominantna profesorica za mlade dečke i sve koji se osjećaju mladi, 55g, vitka njegovana dama, svila čipka koža, igrice…www.oglasnik.hr
Bio nekidan. Krizanje selska zagorska. Prostor odvratan. Isao jer mi se samo ona javila a bas mi se islo. Zenska od nekih 40 godina, cak i nike tak losa. Duge noge ima i sisu, samo si joj oci svako na svoju stranu
Sve sa kondomom. Pušenje nije nešto, ali seks je ok. Na onom krevetu punom robe i pizdarija malo misionarski, malo doggy i malo od iza stojecki. Svrsio sam u kondom dok sam bio u njoj. Šteta 300 i fkt ne bi ponovio jer sam nakon seksa zbog nehigijenskih uvjeta odmah kupio vlazne maramice i dezinficijens za kurac za svaki slucaj. Šteta 300 pola sata klasika, ako hoces i anal 400. Barem je jeftino ako nista drugo.
Lol kupaona je odurna pa nemij ocekivati tusiranje. Ne radi ni wc ni tus. Ako ides pisat onda mora zaliti sa hamperom vode jer ne radi kotlicZar nema kupaonu i tuš?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|