Jel ima ko oglas od pantere?
Zgodna žena 44 g.
Njegovana crnka, visoka, vitka, 174/58, poziva Vas na ugodno druženje u svoj ugodan prostor. Samo za mlađe osobe i finu…
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ima ko oglas od pantere?
Bio sam prije 10ak godina kod nje, i tad je imala 40g... mršava žena kratke kose, sise nema uopće, oral i sex je, koliko se sjećam bilo sve ok, jedino se akcija odvijala na malom krevetu. Bila je u Tratinskoj, nemam pojma gdje je sad.
jesil isao kod nje u skorije vrijeme i imas li neki drugi br ili neko drugi? HvalaBio sam prije 10ak godina kod nje, i tad je imala 40g... mršava žena kratke kose, sise nema uopće, oral i sex je, koliko se sjećam bilo sve ok, jedino se akcija odvijala na malom krevetu. Bila je u Tratinskoj, nemam pojma gdje je sad. Sve u svemu ništa posebno.
Nisam bio već godinama... ne znam kakva je sad.jesil isao kod nje u skorije vrijeme i imas li neki drugi br ili neko drugi? Hvala
Sexy sexy 25 g. slike prave
Dođite i uživajte u nježnoj maserki 25g. Slike prave. Blizina centra, parking, masažni stol, higijena, diskrecija.www.oglasnik.hr
Ima li kod pantere anala?Zgodna žena 44 g.
Njegovana crnka, visoka, vitka, 174/58, poziva Vas na ugodno druženje u svoj ugodan prostor. Samo za mlađe osobe i finu…www.oglasnik.hr
jel obrijana dolje?Vidio sam da ste pitali za ovu djevojku , ali nitko ništa nije napisao .
tel:+385976098163Nova djevojka ! ! !
170/62/3, 35g., poziva te da zajedno uživate ! ! ! Higijena i diskrecija 100%. NA SMS NE ODGOVARAM.www.oglasnik.hr
Nalazi se u ulici Grge Novaka na Knežiji . Kaže vam odmah ulicu i kad dođete tamo onda dobijete broj ulaza jer ima nekoliko identičnih zgrada .
Slike su njezine , slikano u prostoru , ista plahta na krevetu . Prostor je star , ali uredno i čisto , kupaona je tuš kabina i čisti ručnik .
Djevojka je dosta starija , bliže 40 i još neka godina , ali izgled je kao na slikama , kraća plava kosa , simpatična u licu , nekoliko tetovaža i pirseva . E sad, puno to drugačije izgleda kad se skine , ali tada je već sve gotovo , grudi su manje 2-3 mekane , trbuh mlohav , guza čak dobra . Nema posebnih nježnosti , čista mehanika , sve radi s kondomom , oral čak i dosta dobar s kondomom . Dolje mi je bila dosta uska . Izmjena 1-2 poze i gotovo .
Inače je dosta komunikativna i pričljiva, ali nisam došao na komunikaciju kod nje već po akciju koja je po meni ispod prosjeka .
Naknada 400/600 .
Mala plava ti radi nedjeljeJel ima netko od vas neku preporuku za neku koja radi i nedjeljom, tipa da je iz novo zg
Obrijana , glatka i dosta uska .jel obrijana dolje?
Potvrdjujem recenziju u potpunosti uz dodatak da doticna neda da ju pljusnes po bulji ni malo i odmah dize borbenu uzbunu(totalni downer,bar meni!!) i moram reci da sam bil prilicno razocaran sa vidjenim a posebno dobijenim tak da nemam namjeru ponavljati ni u ludilu...Vidio sam da ste pitali za ovu djevojku , ali nitko ništa nije napisao .
tel:+385976098163Nova djevojka ! ! !
170/62/3, 35g., poziva te da zajedno uživate ! ! ! Higijena i diskrecija 100%. NA SMS NE ODGOVARAM.www.oglasnik.hr
Nalazi se u ulici Grge Novaka na Knežiji . Kaže vam odmah ulicu i kad dođete tamo onda dobijete broj ulaza jer ima nekoliko identičnih zgrada .
Slike su njezine , slikano u prostoru , ista plahta na krevetu . Prostor je star , ali uredno i čisto , kupaona je tuš kabina i čisti ručnik .
Djevojka je dosta starija , bliže 40 i još neka godina , ali izgled je kao na slikama , kraća plava kosa , simpatična u licu , nekoliko tetovaža i pirseva . E sad, puno to drugačije izgleda kad se skine , ali tada je već sve gotovo , grudi su manje 2-3 mekane , trbuh mlohav , guza čak dobra . Nema posebnih nježnosti , čista mehanika , sve radi s kondomom , oral čak i dosta dobar s kondomom . Dolje mi je bila dosta uska . Izmjena 1-2 poze i gotovo .
Inače je dosta komunikativna i pričljiva, ali nisam došao na komunikaciju kod nje već po akciju koja je po meni ispod prosjeka .
Naknada 400/600 .
Prava steta sto ne da da se bije , bas je neka kucka .Potvrdjujem recenziju u potpunosti uz dodatak da doticna neda da ju pljusnes po bulji ni malo i odmah dize borbenu uzbunu(totalni downer,bar meni!!) i moram reci da sam bil prilicno razocaran sa vidjenim a posebno dobijenim tak da nemam namjeru ponavljati ni u ludilu...
90% zenski koje sam potrošio u pay sexu,sam zveketao po guzi…Cuj saljivdjija,jesi cul kad za spanking?Pretpostavljam da nisi jer si 'saljivi' panglu...
Naravno , zato čovjeka kojeg ne poznaješ trebas nazvati glupanom , a to ti dozvoljava ovaj forum .Cuj saljivdjija,jesi cul kad za spanking?Pretpostavljam da nisi jer si 'saljivi' panglu...
Moze kontakt od Maje Špansko hvalaMaja ŠpanskoPlavuša
Mala plava, 171/66/3 30 godina, pruža opuštajuće trenutke u svom prostoru, slike mojewww.oglasnik.hr
Nikad nije na istom mjestu,ovisi kako uspije dobiti stan
Uvijek čist i uredan stan
Šteta:400/800
Hmm,ne znam odkud da krenem…
Znaci…Ovako…Meni je osobno sa Majom sex predobar…
Bio sam kod Maje vise puta,po par sati…
Uvijek dočeka sa kavom,popijemo kavicu i onda kreće tornado…
Kaj se tiče orala,Maja ga proguta cijeloga(nije bas mali 16-17)…Curi suze idu na oci,ali ne odustaje…
Dočeka u samostojećim čarapama i crnom topu…
Jedan od boljih orala koje sam dobio…
Kaj se tiče sexa,e tu sad dolazimo do meni najbitnijeg dijela kad se radi o Maji…
Znaci…ta zena moze svršiti svakih 5 min.
Naravno,ako znate kaj radite…
Ona se voli dirati prilikom odnosa po maci…Odgovara joj tako…Ugodno s korisnim…
Ta zena se voli seviti,svaki put sam imao po dva sata brutalnog sexa sa njom…
Stvar je u tome,kaj mene jos vise pali kad ženska svrsi…
A ona to radi svakih 5 min…
Sise(2)…Ali je zato guza po meni vrhunska,ona slasna guza…
Neki su pisali ovdje da ih rijesi nabrzinu sa DT…
Ljudi,probajte uzeti vise od 30 min.
Iznenadit ćete se…
Oral: 9/10
Izgled: 8/10
Izvedba 10/10
Odnos prama mušteriji 10/10
istina, žena ima solidno tijelo ali u glavi je nešto čudno, usluga 0 bodovaVec sam pisao o toj osobi, uzas je slaba rijec, bolje baci novce u zahod nego njoj dati
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|