ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U cijeloj državi nećeš naći onu koja radi nedjeljom, a ne samo u Novom Zg. Pomiri se s neradnim vikendima. I zaboravi na kvartove. Sam izaberi neku s pozitivnim recenzijama ovdje i opiči do nje gdje god bila. To je jedini način da umočiš u ovom sportu.

Vidio sam da ste pitali za ovu djevojku , ali nitko ništa nije napisao .

tel:+385976098163

Nalazi se u ulici Grge Novaka na Knežiji . Kaže vam odmah ulicu i kad dođete tamo onda dobijete broj ulaza jer ima nekoliko identičnih zgrada .

Slike su njezine , slikano u prostoru , ista plahta na krevetu . Prostor je star , ali uredno i čisto , kupaona je tuš kabina i čisti ručnik .

Djevojka je dosta starija , bliže 40 i još neka godina , ali izgled je kao na slikama , kraća plava kosa , simpatična u licu , nekoliko tetovaža i pirseva . E sad, puno to drugačije izgleda kad se skine , ali tada je već sve gotovo , grudi su manje 2-3 mekane , trbuh mlohav , guza čak dobra . Nema posebnih nježnosti , čista mehanika , sve radi s kondomom , oral čak i dosta dobar s kondomom . Dolje mi je bila dosta uska . Izmjena 1-2 poze i gotovo .

Inače je dosta komunikativna i pričljiva, ali nisam došao na komunikaciju kod nje već po akciju koja je po meni ispod prosjeka .

Naknada 400/600 .

Nalazi se u ulici Grge Novaka na Knežiji . Kaže vam odmah ulicu i kad dođete tamo onda dobijete broj ulaza jer ima nekoliko identičnih zgrada .

Slike su njezine , slikano u prostoru , ista plahta na krevetu . Prostor je star , ali uredno i čisto , kupaona je tuš kabina i čisti ručnik .

Djevojka je dosta starija , bliže 40 i još neka godina , ali izgled je kao na slikama , kraća plava kosa , simpatična u licu , nekoliko tetovaža i pirseva . E sad, puno to drugačije izgleda kad se skine , ali tada je već sve gotovo , grudi su manje 2-3 mekane , trbuh mlohav , guza čak dobra . Nema posebnih nježnosti , čista mehanika , sve radi s kondomom , oral čak i dosta dobar s kondomom . Dolje mi je bila dosta uska . Izmjena 1-2 poze i gotovo .

Inače je dosta komunikativna i pričljiva, ali nisam došao na komunikaciju kod nje već po akciju koja je po meni ispod prosjeka .

Naknada 400/600 .
jel obrijana dolje?

Naknada 400/600 .
Potvrdjujem recenziju u potpunosti uz dodatak da doticna neda da ju pljusnes po bulji ni malo i odmah dize borbenu uzbunu(totalni downer,bar meni!!) i moram reci da sam bil prilicno razocaran sa vidjenim a posebno dobijenim tak da nemam namjeru ponavljati ni u ludilu...

Vidio sam da vam je ova žena nepoznanica , ako griješim , nekoliko natuknica .
tel:+385955604964

Usluga je sve i svašta. Od klasike do anala i svakakvih fetiša . Ne navodim cijene , jer sve ovisi o vama , što želite i koliko ste spremni platiti . Žena izgleda približno slikama , slike nisu njezine .
Mijenjala je puno lokacija , zadnje sam bio u njezinom stanu u Španskom .

Krupna žena . ali jako to sve skupa čvrsto stoji . Od ponude, može klasika, anal , razni fetiši i mlaćenje , na što sam ostao zabezeknut jer žena pristaje na svakakve grubosti i uživa u tome .

Maja Špansko

Nikad nije na istom mjestu,ovisi kako uspije dobiti stan
Uvijek čist i uredan stan

Šteta:400/800

Hmm,ne znam odkud da krenem…😃
Znaci…Ovako…Meni je osobno sa Majom sex predobar…
Bio sam kod Maje vise puta,po par sati…
Uvijek dočeka sa kavom,popijemo kavicu i onda kreće tornado…
Kaj se tiče orala,Maja ga proguta cijeloga(nije bas mali 16-17)…Curi suze idu na oci,ali ne odustaje😃
Dočeka u samostojećim čarapama i crnom topu…
Jedan od boljih orala koje sam dobio…
Kaj se tiče sexa,e tu sad dolazimo do meni najbitnijeg dijela kad se radi o Maji…
Znaci…ta zena moze svršiti svakih 5 min.
Naravno,ako znate kaj radite…
Ona se voli dirati prilikom odnosa po maci…Odgovara joj tako…Ugodno s korisnim…
Ta zena se voli seviti,svaki put sam imao po dva sata brutalnog sexa sa njom…
Stvar je u tome,kaj mene jos vise pali kad ženska svrsi…
A ona to radi svakih 5 min…
Sise(2)…Ali je zato guza po meni vrhunska,ona slasna guza…
Neki su pisali ovdje da ih rijesi nabrzinu sa DT…
Ljudi,probajte uzeti vise od 30 min.
Iznenadit ćete se…

Oral: 9/10
Izgled: 8/10
Izvedba 10/10
Odnos prama mušteriji 10/10
Moze kontakt od Maje Špansko :) hvala

Vidio sam da ste pitali za ovu kod AMK Siget .

tel:+385958216252

Žena oko 40+ godina . Smeđa , poluduga kosa , visina oko 170 cm , veće grudi 4 , pristojna guza i nekoliko tetovaža . U licu izgleda kao prosječna žena , ništa posebno . Usluga je oral bez ili s gumom , ovisno o željama , sex može u svim pozama . Naknada je 400 za pola sata druženja , ne gleda nešto pretjerano na sat i ne požuruju . Slika u oglasu nije njezina .

Prostor je uredan apartman , djeluje čisto i uredno .

Drugi dio emisije "Kako skuriti lovu" Prvi dio je bio kod Gaby Brazilke u Zagrebu. Potražite, ako želite znati.

Ime: Sara
Ime na PO: Sara 44g.
Link: https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sara-44-g-oglas-4982504
Stvarnost slika: ne 50%, možda manje
Telefon: 091/567-3876
Šteta: 800kn

Dogovor lak, ugodan, simpatičam glas. Zvao Saru, jer je neko rekao ja je OK MILFica.

Dogovorili sat vremena, ljubljenje, oral bez i odnos sa.

Dobip sam adresu u blizini cibone, malo uranio. Ali uzela s humorom. Vuče te na suprotnu stranu ulice, pa ti da pravi broj. Klasika.

Uđem, i baš sam ono stajao na kip, jel da opet idem. Ali nekako sve opušteno, pristojno i "normalno" tako da sam ostao. Ipak sam trebao na njem pitanje, dali ostajem (stvarno je pitala to!!!) reči ne.

Prije nego što je lova promjenila vlasnika još jednom sve ispitao, sve bilo OK. Sve će biti opušteno.

Skine se Sara i mislim si "Zašto nisam otišao?" Trbuh mlohav, cice također. Jedino bradavice su bile slatke. To nije MILFica, to je po mome bakutaner. Jedina atraktivna stvar su joj teladi.

Ljubili smo se možda tokom čitavog ostanka osam sekundi.

Oralac hektičan, više drkanje. Makar ja nju zamolim da malo nježnije i više pušenja ona opet svoju turu. Nije mi odgovaralo.

Lizao sam ju, pasalo joj je. Navodno je svršila, ali koga šiša. Moguče, jer se dosta ovlažila i stenjala. Ne pretjerano, zatojako ugodno.

Seks nikakav spektakl, dosta široka. Ima djecu.

Kombinacija visoke temperature i ne baš izazovnog tjela i lica mi nije dopustila da svršim. Znači otišao sam isto toliko težak, kako sam došao. Možda kojih deci tekućine manje.

Zaključak: Nikad više MILFICE ovdje s foruma gdje vi kažete da je top! Nije top! Meni barem. Prošla su joj zlatna vremena, a niti kvaliteta usluge joj isto ne valja. Jedino kaj je komunikativna i normalna. Fino se da popričati s njom, ali zbog toga ne idem prostitutkama.

Dali ponavljam: NIKAKO. Imam kod sebe isto jednu GILFicu (živim vani), ali kaj ta s tobom napravi to je nenormalno. Ta te u čitavome poliže od glave do pete, strpa si kurac u grlo, pojebe te kao da neće biti sutra i pita još za desert (guzica). Sara izgleda bolje, da, ali ona druga je u čitavome pet klasa bolja od Sare. Nadoknadi lošiji izgled s izvrsnom uslugom.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh