Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slatka Studentica 23
Vitka mlada profinjena studentica 165/52/3 Ponovno sam ovdje samo jako kratko Tko želi osjetit magiju strasti dodira i…www.oglasnik.hr
Ovo je ugodno iznenadenje. Preporucujem.
500kn pola sata, ne gleda na sat, ne pozuruje. Lokacija blizu nove galerije.
Ugodno iznenadenje sa FAKE SLIKAMASlatka Studentica 23
Vitka mlada profinjena studentica 165/52/3 Ponovno sam ovdje samo jako kratko Tko želi osjetit magiju strasti dodira i…www.oglasnik.hr
Ovo je ugodno iznenadenje. Preporucujem.
500kn pola sata, ne gleda na sat, ne pozuruje. Lokacija blizu nove galerije.
Znam ja tko je ona ,samo nemok rec da je to na na slikama i nema 23 godine vec 40@MalaMaza evo ja sam bio kod nje prije pola sata, ti ocito nisi, ali na neku foru znas bolje od mene dali su slike prave ili ne.
Pa nema veze,jel valja ili ne,dajte malo opisa?Znam ja tko je ona ,samo nemok rec da je to na na slikama i nema 23 godine vec 40
Nema veze sa slikama ,ni opisom u oglasu .Pa nema veze,jel valja ili ne,dajte malo opisa?
Nema veze sa slikama ,ni opisom u oglasu .
A tvrdi ona je na slikama ,a slike njemice jedne .
Odes i okrenes se na vratima,ili ako si full napaljen ocajnicki ostanes
Odgovori mi na pitanje ako iza ovog nicka nije ona.Slusaj me. Nisi bio kod nje. Prestani srat i spamat grupu.
Odgovori mi na pitanje ako iza ovog nicka nije ona.Slusaj me. Nisi bio kod nje. Prestani srat i spamat grupu.
Vrati par stranica unazad pa ces vidjeti cije slike koristi *studentina * 40 gorinaNa pitanje o broju godina ti necu odgovoriti iz dva razloga 1. Nisam nigdje ni komentirao koliko ima godina, tako da nema potrebe da branim navod iz oglasa da ima 23 god. 2. Na ovom forumu vise ne komentiram broj godina kurvi zato sto bilo kakav komentar na broj godine privlaci pacjente poput tebe koki imaju 150 pametnih komentara.
Sto se tice slika ne mogu ti potvrditi da su 100% njene, ali mi se cini su 80% blizu stvarne situacije. Zenska se dosta dobro drzi.
Da odgovorim Banditu na pitanje. Jedino cime nisam bio zadovoljan je sto je pusenje lose. Sve ostalo je bilo super (ljubaznost, trud).
Ovo je definitivno zadnja recenzija koju pisem na ovom forumu jer se svaki puta nađe neki pacjent koji ima 150 lametnih komentara.
A ti prije nego krenes pisati komentare da kurva stoji iza mog profila prvo klikni na moj profil pa procitaj povijest poruka.Odgovori mi na pitanje ako iza ovog nicka nije ona.
Da li su to
Vrati par stranica unazad pa ces vidjeti cije slike koristi *studentina * 40 godina
Vec se ona komentirala
Jesu. Bio jućer kod nje i mogu potvrditi. Napisat ću još recenziju.Stvarno su to njezine slike,od pohotne?
Imala je fake slike jedne Njemice, koju osobno znam. To je bilo prošli tjedan. Rekao sam toj Njemici, koja se zove Maja, da netko koristi njene slike.@MalaMaza evo ja sam bio kod nje prije pola sata, ti ocito nisi, ali na neku foru znas bolje od mene dali su slike prave ili ne.
joj buraz iskljuci se, taj mala maza je onaj viktorija, valerija kak se vec zove. sjedni negdje i naruci si kavicu radije nego se s njim svadat. njemu su sve kurve lose jedino je on dobabas
Ja mogu bit sta hocu ,al ta studentica nije studentica vec milfara sa fejk slikama....joj buraz iskljuci se, taj mala maza je onaj viktorija, valerija kak se vec zove. sjedni negdje i naruci si kavicu radije nego se s njim svadat. njemu su sve kurve lose jedino je on dobar
Dobro da si objasbio ovom retarduImala je fake slike jedne Njemice, koju osobno znam. To je bilo prošli tjedan. Rekao sam toj Njemici, koja se zove Maja, da netko koristi njene slike.
Nije bila oduševljena. Rekla je da će se toj studentici obratit. Jer je to napravila neznam. Imam to kao dokaz slikano.
Jer su sktialne slike isto ukran neznam. Ali koliko Ivana sam razumio isto nisu njene.
Makar mi je Ivanova "recenzija", tih par rijeći, premalo autentična da si napravim mišljenje, dali ću ju posjetiti ili ne. Fali mi jako puno važnih temeljnih sadržaja.
Pa ti si dokazao da slike nisu njene ,vec od druge cure i da nisi dokazao vidi se da su fake iz aviona .PItas ju preko telefona tvrdi da je ona,dodjes tamo nema veze s vezom ni slike ni godine ,a 600 kn trazi .@MalaMaza Nije do mene da tvrdim nešto, što nemogu dokazati, kao što ti to radiš, ali mogu izraziti svoje mišljenje. Napisao sam već na drugom mjestu, šta sadrži dobra recenzija. I ja mogu pljunut 160 znakova, kao kod SMS, ili 140 znakova, kao kod twittera. Bez da to pohranimi nekim korisnim informacijama. Ali to nije u skladu smisla ovog foruma.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|