ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bio kod ove jucer...
092/329-7751

slike mi izgledale dobro al razgovor s njom na telefonu kompliciran, prvo mi poklopila, pa me opet zvala... dogovorili se za predvecer, sat vremena, s dogovorom da bude malo dominantna... kad sam bio blizu nje, trazila me da joj kupim na kiosku bonove... (???)

docekala me u nekim spicastim stiklama, spavacici i najlonkama, uzela lovu i bonove i poslala pod tus. cekala me na kaucu i pocela ispitivati totalne gluposti i onda mi rekla da joj lizem nozne prste, noge i picu. onda je isao 69 na kaucu gdje me prvo pitala jel okej piss u usta i zatim mi ga je i dala. poslala me da si isperem usta i onda me zvala u drugu sobu s krevetom gdje je opet isao 69, prvo me zajahala s kondomom pa kak nisam mogao svrsiti dosta dugo skinula je kondom... na kraju sam jos i dvaput svrsio u njoj pa ju i lizao poslije tog. :/
Jebao si ju bez kondoma?

Bio par puta kod nje na masazi/250 kn, masaza dobra, nije da te malo namaze i prode par puta prsticima po tebi, nego te stvarno izmasira i traje to po nez pol sata samo masaza, nakon toga okret na leda i krece BJ, smijes ju dirati, nema guranja prstica u rupe, gutanja nema, nema ni svrsavanja u usta nego kad si blizu onda ga izdrka po sisama. I sama ti kaze prije nego sto BJ krene da kad si blizu da joj kazes. Šteta za to da ga vadi, naljepsi dio kad trebas svrsiti, a ne smijes u usta. Lijepo je i po sisama ga iscijediti, ali puno bolje u usta, ali nemaaaaa.
Meni bila toliko dobra da sam cijeli rafal sasuo u grlo. Nije se ništa dogodilo..krenuli dalje na keks, jako dobra..

Bio kod ove. Nehajska, Trešnjevka. Stan je OK, higijena isto.
Ona kaže da ima 30, ali ima minimalno 45. Trbuh joj visi, kao kad netko naglo smršavi. Sise 2-3 i vise.
Cijena je 400/600, anal ne radi (bar je meni tako rekla)
Pušenje je 7/10, liže i usisava jaja. Može svršavanje u usta, čak je i progutala spermu (nisam to tražio, ali znam da to mnoge pali), sex je bio tako-tako 6/10, ne požuruje i možeš ševiti koliko si platio jer ne gleda na sat
Neću ponoviti samo zbog izgleda, meni nije nešto jebizovna kao Pantera

Bio kod ove. Nehajska, Trešnjevka. Stan je OK, higijena isto.
Ona kaže da ima 30, ali ima minimalno 45. Trbuh joj visi, kao kad netko naglo smršavi. Sise 2-3 i vise.
Cijena je 400/600, anal ne radi (bar je meni tako rekla)
Pušenje je 7/10, liže i usisava jaja. Može svršavanje u usta, čak je i progutala spermu (nisam to tražio, ali znam da to mnoge pali), sex je bio tako-tako 6/10, ne požuruje i možeš ševiti koliko si platio jer ne gleda na sat
Neću ponoviti samo zbog izgleda, meni nije nešto jebizovna kao Pantera
Jel ima ko oglas od pantere?

Bio sam prije 10ak godina kod nje, i tad je imala 40g... mršava žena kratke kose, sise nema uopće, oral i sex je, koliko se sjećam bilo sve ok, jedino se akcija odvijala na malom krevetu. Bila je u Tratinskoj, nemam pojma gdje je sad.

Bio sam prije 10ak godina kod nje, i tad je imala 40g... mršava žena kratke kose, sise nema uopće, oral i sex je, koliko se sjećam bilo sve ok, jedino se akcija odvijala na malom krevetu. Bila je u Tratinskoj, nemam pojma gdje je sad. Sve u svemu ništa posebno.
jesil isao kod nje u skorije vrijeme i imas li neki drugi br ili neko drugi? Hvala

U cijeloj državi nećeš naći onu koja radi nedjeljom, a ne samo u Novom Zg. Pomiri se s neradnim vikendima. I zaboravi na kvartove. Sam izaberi neku s pozitivnim recenzijama ovdje i opiči do nje gdje god bila. To je jedini način da umočiš u ovom sportu.

Vidio sam da ste pitali za ovu djevojku , ali nitko ništa nije napisao .

tel:+385976098163

Nalazi se u ulici Grge Novaka na Knežiji . Kaže vam odmah ulicu i kad dođete tamo onda dobijete broj ulaza jer ima nekoliko identičnih zgrada .

Slike su njezine , slikano u prostoru , ista plahta na krevetu . Prostor je star , ali uredno i čisto , kupaona je tuš kabina i čisti ručnik .

Djevojka je dosta starija , bliže 40 i još neka godina , ali izgled je kao na slikama , kraća plava kosa , simpatična u licu , nekoliko tetovaža i pirseva . E sad, puno to drugačije izgleda kad se skine , ali tada je već sve gotovo , grudi su manje 2-3 mekane , trbuh mlohav , guza čak dobra . Nema posebnih nježnosti , čista mehanika , sve radi s kondomom , oral čak i dosta dobar s kondomom . Dolje mi je bila dosta uska . Izmjena 1-2 poze i gotovo .

Inače je dosta komunikativna i pričljiva, ali nisam došao na komunikaciju kod nje već po akciju koja je po meni ispod prosjeka .

Naknada 400/600 .

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh