Iris
Lijepa crnka, 26 godina i slika. Ne odgovaram na nepoznate poruke i skrivene pozive. Dolazim u hotel, apartman, stan.…

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko traži i koliko ste se družili? Jel ima prohtjeve po pitanju prostora?Upravo bio s njom. Slika nije njena, uživo je slična ali je još zgodnija. Sređena, mirišljava, komunikativna, ne skida osmjeh sa lica. Velike grudi, (nove), lijep pičić,...... Sve sa kondomom(za mene osobno je to plus) ja sam htio gledati, dirati, klasični sex i to sam dobio. Putujem u svoju provinciju sa osmjehom na licu![]()
Iris
Lijepa crnka, 26 godina i slika. Ne odgovaram na nepoznate poruke i skrivene pozive. Dolazim u hotel, apartman, stan.…www.oglasnik.hr
![]()
Mene isto zanima. Kad bacim pogled taj oglas je uvijek pri vrhu pa ako je netko ovdje bio molim da podijeli s nama svoje iskustvoPopštovani kolege po "hobiju"... jel bio tko kod ove cure, jel ovo real osoba ?
![]()
Bio sam prije 10ak godina kod nje, i tad je imala 40g... mršava žena kratke kose, sise nema uopće, oral i sex je, koliko se sjećam bilo sve ok, jedino se akcija odvijala na malom krevetu. Bila je u Tratinskoj, nemam pojma gdje je sad. Sve u svemu ništa posebno.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/marina-oglas-4792001 Moze li mi neko opisati njen izgled ukratko ? i da li ima neki drugi broj i na kojoj je lokaciji?? Hvala unaprijed.
Bio sam prije 10ak godina kod nje, i tad je imala 40g... mršava žena kratke kose, sise nema uopće, oral i sex je, koliko se sjećam bilo sve ok, jedino se akcija odvijala na malom krevetu. Bila je u Tratinskoj, nemam pojma gdje je sad. Sve u svemu ništa posebno.
Utrine![]()
Brineta 37 godina
Brineta 37 godina, 172/65/5. Zaboravi na brige i probleme, dođi i opusti se kod mene. Pusa, bez SMS-a.www.oglasnik.hr
Jel zna netko gdje je brineta locirana?
Jel pametno ici kod nje? S obzirom na razno razne komentare na njuUtrine
Meni bila odlicna. Sise prepredobre. Tijelo odlicno Ljubi se. Pusi dobro. Svrsio po sisma jer u usta ne da.Jel pametno ici kod nje? S obzirom na razno razne komentare na nju
Momak je neki rekao da je dobio nesto od nje i da je davala bez,.koliko je istina ne znamo.Meni bila odlicna. Sise prepredobre. Tijelo odlicno Ljubi se. Pusi dobro. Svrsio po sisma jer u usta ne da.
DaJel ta brineta 37 nekadasnja Janica?
Sva sreca pa mi zazvonilo i odustao... tnx
Sto, ne vidim u cem je problem sa njom? Sto se mene tice samo pozitivno iskustvoSva sreca pa mi zazvonilo i odustao... tnx
A super. Ja taj smrad necu zaboraviti... bas ono, fuj fuj. Tko voli nek izvoli. Ja sigurno necu.Sto, ne vidim u cem je problem sa njom? Sto se mene tice samo pozitivno iskustvo
Ja bio samo na pusenju i bilo super, jebo ju nisam niti inace jebem kurveA super. Ja taj smrad necu zaboraviti... bas ono, fuj fuj. Tko voli nek izvoli. Ja sigurno necu.
jesi ovo pisao u trenutku moždanog?e Sta briete bi ijedna dala 17 godisnjaku iam druga ia 17 ja 18 pa sam lagan a nez za njega pa pitam jer bi iso on na crnu panteru pa ako iko zna
Moraš mu odgovorit na njegovom jeziku.jesi ovo pisao u trenutku moždanog?
E buraz prie sveg prejaka recenzia a sad ovo drugo briem da ne bi dala tvom drugu 17godisnjaku al ne zato kai ima tolko god NEGO JER STE OBOJICA GLUPI KO KURAC!e Sta briete bi ijedna dala 17 godisnjaku iam druga ia 17 ja 18 pa sam lagan a nez za njega pa pitam jer bi iso on na crnu panteru pa ako iko zna
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|