Dr Zelenko
Active member
Podrška za klinca/non stop/odnesi svoj ružičasti šupak kod pantere na rimjob da nebi posto snob i ograničen kao grob
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivo je koliko moraš biti pametan da ovaj svoj referat stavljaš pod iskustva i recenzije.zanimljivo koliko često ljudi koji etiketiraju glupošću druge, sami pišu ono što bi kod drugih nazvali glupim ponašanjem. znaš li ti razliku između pedofilije, zakona koji regulira dob za seksualni odnos i posjećivanja stranica tzv eksplicitnog sadržaja? ovo je retoričko pitanje - jasno je da ne znaš. pedofilija je odnos s djetetom koje nije razvilo spolne karakteristike, odnosno predpubertetska djeca. zakon dopušta spolni odnos sa svakime tko je navršio 15 godina ako je ta osoba pristala, dok posjećivanje stranica nije protuzakonito bez obzira na dob, nego to sami administratori postavljaju (možda sam u krivu i je minoran prekršaj posjetitelja). a što se tiče ovoga da su klinci glupi, jesu. i mi smo bili, svi klinci u hrvatskoj su oduvijek ekstremno glupi i većina ostane takva cijeli život. zato hrvatska je kloaka iz koje oni koji ne ostanu glupi pobjegnu, dok ovaj forum predstavlja samo jedan od mnogobrojnih poligona za pokazivanje svog raskoša nepismenosti - jednog od najboljih pokazatelja jbte kao papiga ponavljam čiste, nepatvorene, nebrušene gluposti. ono što mene smeta je da nisu više mangupi pa trebaju ovakve luzerske stranice da mi nešto pojebali. što je bolje od većine koja uopće ništa ne jebe, nego igraju igrice i jedu sladoled u mcdonaldsu.
Šta si se navio? Bit će ti jebeš ove od 15 do 18 pa kao "neee ja nisam pedofil". Moja poanta: Balavac od 18 godina ne treba ovaj forum. Od 17 da i ne govorim. Kraj priče.zanimljivo koliko često ljudi koji etiketiraju glupošću druge, sami pišu ono što bi kod drugih nazvali glupim ponašanjem. znaš li ti razliku između pedofilije, zakona koji regulira dob za seksualni odnos i posjećivanja stranica tzv eksplicitnog sadržaja? ovo je retoričko pitanje - jasno je da ne znaš. pedofilija je odnos s djetetom koje nije razvilo spolne karakteristike, odnosno predpubertetska djeca. zakon dopušta spolni odnos sa svakime tko je navršio 15 godina ako je ta osoba pristala, dok posjećivanje stranica nije protuzakonito bez obzira na dob, nego to sami administratori postavljaju (možda sam u krivu i je minoran prekršaj posjetitelja). a što se tiče ovoga da su klinci glupi, jesu. i mi smo bili, svi klinci u hrvatskoj su oduvijek ekstremno glupi i većina ostane takva cijeli život. zato hrvatska je kloaka iz koje oni koji ne ostanu glupi pobjegnu, dok ovaj forum predstavlja samo jedan od mnogobrojnih poligona za pokazivanje svog raskoša nepismenosti - jednog od najboljih pokazatelja jbte kao papiga ponavljam čiste, nepatvorene, nebrušene gluposti. ono što mene smeta je da nisu više mangupi pa trebaju ovakve luzerske stranice da mi nešto pojebali. što je bolje od većine koja uopće ništa ne jebe, nego igraju igrice i jedu sladoled u mcdonaldsu.
Ali nema svoj prostor...Upravo bio s njom. Slika nije njena, uživo je slična ali je još zgodnija. Sređena, mirišljava, komunikativna, ne skida osmjeh sa lica. Velike grudi, (nove), lijep pičić,...... Sve sa kondomom(za mene osobno je to plus) ja sam htio gledati, dirati, klasični sex i to sam dobio. Putujem u svoju provinciju sa osmjehom na licu![]()
Iris
Lijepa crnka, 26 godina i slika. Ne odgovaram na nepoznate poruke i skrivene pozive. Dolazim u hotel, apartman, stan.…www.oglasnik.hr
![]()
Dajemo ti prednost. Počni i budi dobar primjer kao nov član "obitelji". ;-PKad ce neka nova recenzija? Jel ima neko nesto pametno za napisati?
Reci joj da imas cokoladu za nju, voli slatko@Steinbeißer Svaka ti čast na odgovoru. Puno drugih likova na forumu bi počeli srati i pičkarati, a ti ne!
Uzeo si s humorom i još napisao (po mom smislu) zgodnu anekdotu iz života. Ljubomoran sam na tebe, jer svi oko mene su več bili kod pantere osim mene. Ja mogu kao budala zvati, biti do maksimuma pristojan, ali uvijek ne navlači na telefonu. Šta radim krivo ako zaželim dobar dan i kažem da hoču sada doći, jer ima vremena?
Topla dobrodošlica u "familiji"! ;-)
@Steinbeißer Svaka ti čast na odgovoru. Puno drugih likova na forumu bi počeli srati i pičkarati, a ti ne!
Uzeo si s humorom i još napisao (po mom smislu) zgodnu anekdotu iz života. Ljubomoran sam na tebe, jer svi oko mene su več bili kod pantere osim mene. Ja mogu kao budala zvati, biti do maksimuma pristojan, ali uvijek ne navlači na telefonu. Šta radim krivo ako zaželim dobar dan i kažem da hoču sada doći, jer ima vremena?
Nazovi ju s drugog broja... Ja sam bio prije pol ćuke kod nje... Nabacila je par kila i sad izgleda zbilja perfektno...@Steinbeißer Svaka ti čast na odgovoru. Puno drugih likova na forumu bi počeli srati i pičkarati, a ti ne!
Mišića ili sala?Nazovi ju s drugog broja... Ja sam bio prije pol ćuke kod nje... Nabacila je par kila i sad izgleda zbilja perfektno...
0%sala, trbušni mišići, bijeli zubi.... prije je bila "prekoščata", al sad trenira i izgleda dobro... A i ko osoba je korektna, ja jednom zaboravio pare i ispočetka me nije htjela o radit, kao rekla idemo samo popit piće al ja usred razgovora izvadio racku van i strpo joj ga u usta i kad sam došao drugi put i htio joj dat pare nije htjela uzet, rekla je da nema šanse da uzme...Mišića ili sala?
A kaj se napuhavaš? Žena ima pet banki, a tijelo dvadesetogodišnjakinje, jer trenira. Koliko se tu barem pisalo. Jednom sportaš, uvijek sportaš (osim ako te nešto sruši).2,25kg mišića i 4,4kg sala. Jbt s pitanjima
A plus toga je majka!A kaj se napuhavaš? Žena ima pet banki, a tijelo dvadesetogodišnjakinje, jer trenira. Koliko se tu barem pisalo. Jednom sportaš, uvijek sportaš (osim ako te nešto sruši).
Pitaj na još jedno 5-6 tema možda ti netko nazove i pošalje kurvu u stan. Samo napiši adresu da znamo di poslat. Gotovan jedan!!!Ima koja za 400 kn da dolazi u stan?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|