Steinbeißer
New member
Kad ce neka nova recenzija? Jel ima neko nesto pametno za napisati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dajemo ti prednost. Počni i budi dobar primjer kao nov član "obitelji". ;-PKad ce neka nova recenzija? Jel ima neko nesto pametno za napisati?
Reci joj da imas cokoladu za nju, voli slatko@Steinbeißer Svaka ti čast na odgovoru. Puno drugih likova na forumu bi počeli srati i pičkarati, a ti ne!
Uzeo si s humorom i još napisao (po mom smislu) zgodnu anekdotu iz života. Ljubomoran sam na tebe, jer svi oko mene su več bili kod pantere osim mene. Ja mogu kao budala zvati, biti do maksimuma pristojan, ali uvijek ne navlači na telefonu. Šta radim krivo ako zaželim dobar dan i kažem da hoču sada doći, jer ima vremena?
Topla dobrodošlica u "familiji"! ;-)
@Steinbeißer Svaka ti čast na odgovoru. Puno drugih likova na forumu bi počeli srati i pičkarati, a ti ne!
Uzeo si s humorom i još napisao (po mom smislu) zgodnu anekdotu iz života. Ljubomoran sam na tebe, jer svi oko mene su več bili kod pantere osim mene. Ja mogu kao budala zvati, biti do maksimuma pristojan, ali uvijek ne navlači na telefonu. Šta radim krivo ako zaželim dobar dan i kažem da hoču sada doći, jer ima vremena?
Nazovi ju s drugog broja... Ja sam bio prije pol ćuke kod nje... Nabacila je par kila i sad izgleda zbilja perfektno...@Steinbeißer Svaka ti čast na odgovoru. Puno drugih likova na forumu bi počeli srati i pičkarati, a ti ne!
Mišića ili sala?Nazovi ju s drugog broja... Ja sam bio prije pol ćuke kod nje... Nabacila je par kila i sad izgleda zbilja perfektno...
0%sala, trbušni mišići, bijeli zubi.... prije je bila "prekoščata", al sad trenira i izgleda dobro... A i ko osoba je korektna, ja jednom zaboravio pare i ispočetka me nije htjela o radit, kao rekla idemo samo popit piće al ja usred razgovora izvadio racku van i strpo joj ga u usta i kad sam došao drugi put i htio joj dat pare nije htjela uzet, rekla je da nema šanse da uzme...Mišića ili sala?
A kaj se napuhavaš? Žena ima pet banki, a tijelo dvadesetogodišnjakinje, jer trenira. Koliko se tu barem pisalo. Jednom sportaš, uvijek sportaš (osim ako te nešto sruši).2,25kg mišića i 4,4kg sala. Jbt s pitanjima
A plus toga je majka!A kaj se napuhavaš? Žena ima pet banki, a tijelo dvadesetogodišnjakinje, jer trenira. Koliko se tu barem pisalo. Jednom sportaš, uvijek sportaš (osim ako te nešto sruši).
Pitaj na još jedno 5-6 tema možda ti netko nazove i pošalje kurvu u stan. Samo napiši adresu da znamo di poslat. Gotovan jedan!!!Ima koja za 400 kn da dolazi u stan?
Ne gledam to al znam da je neka crna kuraba bila. Ako mislimo na istu pantera je 10x bolja, samo kaj pantera nema velike grudi.Jel Pantera slična Ines s Ljubavi na selu ili bolja/lošija?
|
Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|