Ne shvaća da se ovdje reklamira pay sexDaj debilu napisi to pod jos neku temu, nisi dovoljno puta to stavio, nijedna te nece zapazit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne shvaća da se ovdje reklamira pay sexDaj debilu napisi to pod jos neku temu, nisi dovoljno puta to stavio, nijedna te nece zapazit
Komotno si mogo link na PO staviti i pitati zanimaju me recenzije od ovihpozdrav. biti cu u zagrebu za vikend i volio bi isprobati sta zagreb nudi. spremio sam par oglasa pa volio bi da cujem sta mislite i jeli tko ima kakvog iskustva sa ovima. uglavnom htio bi isprobati neku da ima malo jace noge i dobru guzu a da ne bude debela. velicina sisa mi i nije toliko presudna. normalan sex, oral bez kondoma i da se zeli ljubit.
![]()
Opuštajuće masaže, druženja
Brineta, duga smeđa kosa, skladnog tijela s oblinama, 165,73, druženja, opuštajuće masaže.samo zovi .Utrinewww.oglasnik.hr
![]()
Temperamentna zgodna crnka !
Zgodna djevojka 30g., atraktivnog izgleda i naglašene guze 174/60/3, nudi masaže cijelog tijela, diskretan i uredan…www.oglasnik.hr
![]()
Mlada brineta !
Opustit ću te maksimalno uz masažu cijeloga tijela u svom prostoru !www.oglasnik.hr
![]()
Ana 24g
Želiš opuštanje kako zaslužuješ onda si na pravom mjestu Prave slike,prava maserka,prave godine Velike grudi,velika…www.oglasnik.hr
![]()
Za diskretnu ozbiljnu gospodu.
31/175/65/4. Druženje u dvoje u mom ugodnom prostoru. Ne dopisujem se.www.oglasnik.hr
![]()
Atraktivna crnka
Masaža - atraktivna crnka ! Atraktivna crnka za svaku dob, svako mjesto, u svako vrijeme. Samo za ozbiljnu gospodu.…www.oglasnik.hr
![]()
Stvarne slike, 25 g.
Pruža Vam se opuštajuće masaže više vrsta u čistom i diskrecijskom salonu. Parking, masažni stol, higijena, diskrecija.…www.oglasnik.hr
![]()
Neodoljiva masaža
Brineta 35 god., lijepih oblina, bujne grudi 5, 60 kg, pruža masaže isključivo samo kod mene, Call mewww.oglasnik.hr
![]()
Imam 30 godina nemoj se sramiti nazovi me nećeš požalit
Top brineta 30 godina probaj me jednom i nikad me ne nećeš zaboravit.www.oglasnik.hr
![]()
Djevojka smeđe kose, 24 .g., 170/65
Djevojka smeđe kose, 24 .g., 170/65, grudi 3, poziva te na diskretno druženje, isključivo moj prostorwww.oglasnik.hr
Dokaz da je ljudska glupost beskonačna49 god, hetero, sportski tip, iskustvo u MMŽ, kulturan i profinjen, tražim društvo MŽ para, cuckold/hot wife varijanta ili čisto ljude koji uživaju ili maštaju o MMŽ. Varaždin/Zagreb s okolicom, mobilan, mogu i ugostiti.
Za početak može kavica, večera i upoznavanje za razbijanje treme. Može i video poziv!
Javite se....
Pitanje…..koja je lokacija od Silvije??pobliže,nemora točnaDa podijelim svoja nedavna opažanja.
Dakle, mala Srpkinja https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...uzit-ce-ti-nezaboravne-trenutke-oglas-4955987 i dobrodržeća umirovljenica Silvija https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/silvia-milf-40-oglas-4041819 rade u istom stanu na Krugama. Tu staju sve sličnosti.
Pisalo se puno o obje do sada na forumu pa ne bih sad ponavljao... Složit ću se s kolegama pa reći da Silvija radi možda najbolji facefuck na sceni, nenormalna jeDoduše, potrebno je puno snage za istrpiti njeno dociranje i rezorniranja...o svjetonazorskim pogledima na svijet, svemir, čovjeka...ono došao sam na sat pražnjenja jaja, a ne ne sat filozofije...., eh, tko to može izdržati i klimati glavom na sve što kaže, možda mu bude zabavno.
Inače Silvija je bivša kolegica od puno poznatije Bonnie koja ima imidž analne gangbang zvjezde. Mislim da Bonnie ima koju godinu više, ali se to ne vidi jako. Dođe mi da se zapitam što rade tim balerinama da one ispadnu toliko kinky jednog dana kad prestanu s kazalištem. Volio bih probati jednu mladu balerinu da testiram tu teoriju, jer, ako je suditi po ove dvije to bi moglo biti BOOM. Da ih je spojiti u istu seansu to bi izgledalo ass(bonnie) to mouth(silvija) ludilo!
Čovjek se želi osigurati da ne bi slučajno krivo izabraoKomotno si mogo link na PO staviti i pitati zanimaju me recenzije od ovih![]()
da da to i ja zelim. ako ima kakva preporuka i to je dobro došloMene osobno zanima GFE…kod nje to nije nikako slučaj,da se razumijemo…ne treba meni vrhunska glumica,nego kurva koju platim i ta ista kurva se potrudi malo oko mušterije,a ne da priča kako je njoj svejedno i da zaradi na dan 3-4 tisuce…Takvu treba lupiti nigom u guzicu prvo da prestane biti puna sebe,jer kao prvo ima jedno 15 kila viska…kao drugo,od takvih kao mi živi na visokoj nozi jer dana zarađuje 3-4 tisuce kuna bez da se potrudi oko mušterije…
tako je! hvala na odgovoru. za sad su mi 2. i 3. favoritiČovjek se želi osigurati da ne bi slučajno krivo izabrao
Kod ove predzadnje nemoj ni u kom slučaju ici…Nema 30 godina,nego 50-55…živi u ulici stara Ferenscica u nekih šupi,smrdi,ne pere se…ima 42 kg,fali joj koji zub i drogira se…Oci su joj skoro ispale id droge…Uglavnom,kad sam ušao unutra,skoro sam se ispovracao…Okrenuo se i otišao…Stara nadrogirana kuja koja se ne pere…Smještaj katastrofa
Broj 2. ti je crna Viki…imas o njoj cijelu temu…tako je! hvala na odgovoru. za sad su mi 2. i 3. favoriti
Kako doOvu Silvu nisam probal,izgleda da cu morat..al bio sam par puta sa Bonni,i to je stvarno bio spektakl..![]()
Odi kod Mirela Veslačka ulicada da to i ja zelim. ako ima kakva preporuka i to je dobro došlo
Jel radi subotom?Odi kod Mirela Veslačka ulica
Milf…sise(5)
Velika guza
Najbolje pušenje
Stan ko apoteka
Ona uredna i čista
Jedino ako bas voliš mršave,onda ne idi
Usluga 10/10
350/600
Ne znam,moras nazvati i pitati…ili poruku poslatiJel radi subotom?
Odes,vidiš,platiš i javi i nama da i mi znamokakva je pamela u sexu i gdje se nalazi?
Jesi se izgubio malo il samo spamas sve topice s ovim?49 god, hetero, sportski tip, iskustvo u MMŽ, kulturan i profinjen, tražim društvo MŽ para, cuckold/hot wife varijanta ili čisto ljude koji uživaju ili maštaju o MMŽ. Varaždin/Zagreb s okolicom, mobilan, mogu i ugostiti.
Za početak može kavica, večera i upoznavanje za razbijanje treme. Može i video poziv!
Javite se....
Jbg,ne znam ih bas sveMirela zvuči obećavajuće nego nisam uspio pronaći ništa u vezi ove mlade brinete
Probaj upisati broj oglasa u tražilicuhttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vitka-brazilska-guza-oglas-4568570 Minea
Lanište
30 min-500 kuna isto kao i jedna druga kolegica sa laništa i tu sličnosti prestaju.
Prednost je što radi dosta kasno rekla do 3-4 ujutro,dogovorio susret s njom oko 23:30,vidi se da drži do higijene
Akcija mi je bila na vrhu što se tiče naših domaćih sa PO pušenje je sa kondom ali bilo je super gutala ga je dosta dobro,slinila baš onako fin sloppy blowjob, zatim ona na mene super surađuje nabija se ne bježi kad počijem ispod nje udarat a malo je veći nego još ubrza svoj ritam,vidi se da baš uživa u sexu,zatim promjena poze ja na nju opet iako udaram malo jače ne bježi opet surađuje još se odiže od madraca i tu me skoro matirala pa sam malo usporio i zatim u doggy ponovno za suradnju petica jako nabijanje, plus što joj ni ne smeta ako ju jako gnječiš za sise štoviše počela vikat i da ju lupam po guzii ko da je skužila da mi je to najdraže tu sam jednostavno otpustio kočnice i krenuo do kraja ona je brzom rukom locirala jaja i počela ih masirat i tu je bio šah mat,uglavnom meni super iskustvo,ponavljam MENI,nekim drugima se možda ne sviđa ali ukusi su različiti i ja ću definitivno ponovit,puno mlađih curki sa PO bi moglo od nje dosta naučit
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|