zanimljivo koliko često ljudi koji etiketiraju glupošću druge, sami pišu ono što bi kod drugih nazvali glupim ponašanjem. znaš li ti razliku između pedofilije, zakona koji regulira dob za seksualni odnos i posjećivanja stranica tzv eksplicitnog sadržaja? ovo je retoričko pitanje - jasno je da ne znaš. pedofilija je odnos s djetetom koje nije razvilo spolne karakteristike, odnosno predpubertetska djeca. zakon dopušta spolni odnos sa svakime tko je navršio 15 godina ako je ta osoba pristala, dok posjećivanje stranica nije protuzakonito bez obzira na dob, nego to sami administratori postavljaju (možda sam u krivu i je minoran prekršaj posjetitelja). a što se tiče ovoga da su klinci glupi, jesu. i mi smo bili, svi klinci u hrvatskoj su oduvijek ekstremno glupi i većina ostane takva cijeli život. zato hrvatska je kloaka iz koje oni koji ne ostanu glupi pobjegnu, dok ovaj forum predstavlja samo jedan od mnogobrojnih poligona za pokazivanje svog raskoša nepismenosti - jednog od najboljih pokazatelja jbte kao papiga ponavljam čiste, nepatvorene, nebrušene gluposti. ono što mene smeta je da nisu više mangupi pa trebaju ovakve luzerske stranice da mi nešto pojebali. što je bolje od većine koja uopće ništa ne jebe, nego igraju igrice i jedu sladoled u mcdonaldsu.