Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idem ja spavat...tko zna sta ce ovaj izmislit. Da je izbacio spermu 50 metara u dalj.
Laku noc Ventura
Dobrodošao u klub frende!Uopce nebitno kolko sam najvise puta... sta je bilo, bilo je davno... sad sam u takvoj kondiciji kad se odlucim za drugi puta zaspem![]()
Pa pare nisu problem, pogotovo ne za SiG jer zena stvarno vrijedi izgledom a kolko vidim vrijedi i kao osobaBico jesi skupio soma eura ili i dalje brijes na prijateljstvo?
Imam partnericu s kojom nudim gledanje drkađijama poput tebe samo ti nemas paraBico ima neku zgodnu partnericu koju nudi za gledanje..Bico, moze partnerica za Sig?![]()
Eto meKaj ce mi partnerica, trebam partnera![]()
Ventura ako se ne zatvori ova tema...lose ti se pise ;(
kolko para?Imam partnericu s kojom nudim gledanje drkađijama poput tebe samo ti nemas para
Jutrooo, slabo, nisam uspjela zaspati nakon sinocnjeg sexa..jutro svima. ako kog oće ima tu. SIG,jesi se naspavala?
Ja sam imala Kineza koji je mogao svrsiti tri puta u 40 min, mali kurac brzo se napuni krvlju i par uboda i gotov...![]()
da to nije bio mali Chow iz mamurlukaJa sam imala Kineza koji je mogao svrsiti tri puta u 40 min, mali kurac brzo se napuni krvlju i par uboda i gotov...![]()
1200 bodovakolko para?
Jbg, nisam vam ja kriv sto nemate para, ima ljudi kojima nije problem, jos cak plate vise. Ja te sve pare ostavim partnerici jer mi ne trebajuuh dobra cifra. za te pare platim 4 cure i učestvujem. al možda netko plati
Onda ti svaka košta 300 kn. 300x4=1200.uh dobra cifra. za te pare platim 4 cure i učestvujem. al možda netko plati
Hmm.. naravno da se traži što veći value za što manje novaca, ali 300 kn... nemoj me krivo shvatiti, za navedeni iznos, ne vjerujem da možeš dobiti kvalitetu sa druge strane. Ali opet hajde možda netko i može.kolko sam skužio za tolko ih većina traži
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|