Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm.. naravno da se traži što veći value za što manje novaca, ali 300 kn... nemoj me krivo shvatiti, za navedeni iznos, ne vjerujem da možeš dobiti kvalitetu sa druge strane. Ali opet hajde možda netko i može.kolko sam skužio za tolko ih većina traži
Po mom misljenju to zavisi od zene do zene, ne mora nuzno velika cijena biti garancija za dobru uslugu.Samo se mozes osjecat jadnije jer si preplatio nesto sto toliko ne vrijedi... Ako nemas to u sebi, taj zar, energiju, volju, karizmu, komunikativnost, kulturu, stil, neces ih imati ni da ti netko da 100.000 kn..ako čitaš prijašnje postove ima puno ljudu da se žale na uslugu prostitutki. al imaš ovih skupih žena ,tamo je sigurno usluga bolja.nisam bio sa nijednom iz zg pa ne mogu reći kakve su. pišu ljudi da ih ima super za tu lovu. ja bi toliko platio (kad bi imaao toliko) jedino platio SIG
Ha mora biti negdje zlatna sredina. 500-800 kn/30-60 minuta.ako čitaš prijašnje postove ima puno ljudu da se žale na uslugu prostitutki. al imaš ovih skupih žena ,tamo je sigurno usluga bolja.nisam bio sa nijednom iz zg pa ne mogu reći kakve su. pišu ljudi da ih ima super za tu lovu. ja bi toliko platio (kad bi imaao toliko) jedino platio SIG
Ziva legendaHa mora biti negdje zlatna sredina. 500-800 kn/30-60 minuta.
Dobro, opet tržište odradi svoje. Vjerojatno zato ima toga svega od loše usluge niskih cijena i vezano na to slabe ponude.
Opet ta SIG! xD
Ovu temu na životu više ne drži legendarni Ventura, nego SIG!
SIG, tko si ti? xD
Znala bih prepoznati kad je kriticno i stala bih na vrijemesad tek moram biti sa SIG. ko zna kako bi to prošlo?možda bi umro haahah
Meni zaista nepoznanica, ali ok vjerojatno jesi.Ziva legenda
Tako ce i ostati...Meni zaista nepoznanica, ali ok vjerojatno jesi.
Nisi nimalo kolegijalan. xDhaha tako mu treba
Nemoj mi se sada pravdati. xDzezam se atlas. ona je glavna,ona se može tu. ona bira
Dosad ste sve znali jer sam svaki put objavljivala, odsad djelujem u tajnostipa nećemo nikom reći haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|