Zašto ne žele 30 minuta?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako čitaš prijašnje postove ima puno ljudu da se žale na uslugu prostitutki. al imaš ovih skupih žena ,tamo je sigurno usluga bolja.nisam bio sa nijednom iz zg pa ne mogu reći kakve su. pišu ljudi da ih ima super za tu lovu. ja bi toliko platio (kad bi imaao toliko) jedino platio SIG

ako čitaš prijašnje postove ima puno ljudu da se žale na uslugu prostitutki. al imaš ovih skupih žena ,tamo je sigurno usluga bolja.nisam bio sa nijednom iz zg pa ne mogu reći kakve su. pišu ljudi da ih ima super za tu lovu. ja bi toliko platio (kad bi imaao toliko) jedino platio SIG
Po mom misljenju to zavisi od zene do zene, ne mora nuzno velika cijena biti garancija za dobru uslugu.Samo se mozes osjecat jadnije jer si preplatio nesto sto toliko ne vrijedi... Ako nemas to u sebi, taj zar, energiju, volju, karizmu, komunikativnost, kulturu, stil, neces ih imati ni da ti netko da 100.000 kn..

Ha mora biti negdje zlatna sredina. 500-800 kn/30-60 minuta.
Dobro, opet tržište odradi svoje. Vjerojatno zato ima toga svega od loše usluge niskih cijena i vezano na to slabe ponude.
Opet ta SIG! xD
Ovu temu na životu više ne drži legendarni Ventura, nego SIG!
SIG, tko si ti? xD

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh