Steta kaj nisam zena, ja bi ti dao đabe. EtoA ja ću prvo kod neke Ukrajinke, možda za blagdane. A kod Crystal možda na proljeće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Steta kaj nisam zena, ja bi ti dao đabe. EtoA ja ću prvo kod neke Ukrajinke, možda za blagdane. A kod Crystal možda na proljeće.
Pa uvijek su mi svi govorili da steta sto nemam sestru, sad mi je i jasno zastoti bi bio baš lijepa žena. podao bi ti se.
Pa uvijek su mi svi govorili da steta sto nemam sestru...
Dobra ponuda Ventura, ustedis pare i dobijes iskustvo... di ces boljeJedino ako ce mi grickat noktice na nogama
Znas kaj, ja bi i tebe naguzio da si zena pa kud puklo da puklo.khm khm
@ventura reci da ti je to fetiš i na konju si. Sad il nikad
Druze, neces tako osvojiti Ms.CrystalA grickanje nije. Ali može mi stavljat noge u usta kao Salma Hayek Tarantinu.
Evo za koji sat, pripremamo seDOBRO JUTRO EKIPA!!!
JEL SE JEBE KAJ!?
Jutro fenikše, nisam te prepoznoDOBRO JUTRO EKIPA!!!
JEL SE JEBE KAJ!?
A jbg malo je pretjerao... Ne jebe se mater nepoznatim ljudima, pogotovo bez razloga. Nema vrijedjanja, samo zajebancija. To je ta vrsta ljudi koja kad padne u drugi plan postane agresivna.meni bed bilo kaj napisati da ne završim ko Baks...
#FREEBAKS
E pa sad si si sam odgovorio zasto ne radim sa ljudima sa foruma, tako i s tobom.Ja bio se htio ispricati sto niste shvatili šalu, ali radilo se o nocnoj mori i dragoj ševici, a nikakvom j majke. Nikada ne bi, dobar sam ko kruh.
kako ne shvacas da nije tebi upuceno? Zasto bi, pa korektno komuniciramo? Ono je bila samo foraE pa sad si si sam odgovorio zasto ne radim sa ljudima sa foruma, tako i s tobom.
Nije jebao moderatoru vec meni. Sorry drzim do sebe tako da si takve zajebancije ne dopustam a i frustracijama nije mjesto ovdje. Ako se slazes da jebe tvoju samo dajNa jebemu mater se samo dječaci vrjedjaju.
Uvijek tako bilo. Uvijek muški ego na jebanje mamice proradi
To ce tebi s obzirom koliko mu se uvlacis u guzicu, a dzabeDa Baks, umjesto sto si joj jebo mater na forumu mnogo si nju izjebat i napunit supak
nemaš ti pojma, nema veze, možda i bolje
Ali nije frustracija, zajebancijaaaaa, gospođo draga, kako ne mozete uvaziti moju ispriku?Nije jebao moderatoru vec meni. Sorry drzim do sebe tako da si takve zajebancije ne dopustam a i frustracijama nije mjesto ovdje. Ako se slazes da jebe tvoju samo daj
Ja nemam nista protiv nikoga, ja se samo zajebavamZasto se vas dvije ne volite? Ja bi jako volio da se volite
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|