30 i polMa daj molim te 30 i nesto.
Nemre se sjetit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
30 i polMa daj molim te 30 i nesto.
Nemre se sjetit
Ima, zajebavas, jelda?A ima li kod nje ljubljenje u usta i oral bez kondoma bez nadoplate?
Pa naravno da zajebava ako nista drugo zabavno je...Ima, zajebavas, jelda?
I zivis s mamom?
eto, to je to imperija uzvraca udaracNe živim. Ti baš imaš previsoke kriterije za buduće klijente.
Hahahahaha joj koji si ti car hahahahahahaNe živim. Ti baš imaš previsoke kriterije za buduće klijente.
Hvala na mišljenju i ja razmisljam o nutelliCokolada je uvijek onak neka vodenasta budjava. Marelicu volim sam na tost i zalit mlijekom. Nutella ili linolada za palacinke.
Nije ni ovo lošenaruči prazne i sam(a) si namaži doma. tako bi ja uradio.
Kada dodjes kod nje zamoli da to pojede da svijetli u mrakusvakako opcija ako želiš biti radioaktivna drugo jutro.
snažna poruka za Venturu, ako shvatiBoze dragi, ja na forumu u prostitutkama citam o palacinkama, kuda ide ovaj svijet
To nije opcija... to je bljakZnate da ima gotova smjesa za capalinke u tetrapaku u konzumu
Ako ce prije ventura nego ti, ja se vise ne pojavljujem ovdjenisam još siguran. moram se još raspitati o njoj bolje. daj mi 3-6mj.
Ako ce prije ventura nego ti, ja se vise ne pojavljujem ovdje
A mozda probam jednog dana ipak vise volim "domaće"Nisi ni probao. Isto je ko palacinka, jos je mekse.
Dok on skupi, crystal ce se vec umirovitmoj odlazak isključivo ovisi o pisanoj recenziji dotičnog. on je lakmus.
Slazem se prvo Venturina recenzija...moj odlazak isključivo ovisi o pisanoj recenziji dotičnog. on je lakmus.
Vidiš, ima smisla... nego, koliki je rok trajanja?Normalno. Ovo je ono za krizu i last minute spas.
Ako ce prije ventura nego ti, ja se vise ne pojavljujem ovdje
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|