Sisata i guzata
Well-known member
A ne dolazi kod vrh cura...Ima, smo treba namirisati value.
Svatko dolazi sa ulice, prema tome pusti me te filozofije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne dolazi kod vrh cura...Ima, smo treba namirisati value.
Svatko dolazi sa ulice, prema tome pusti me te filozofije.
Ne dolazi klinac. Znaš i sama da to nije tako.A ne dolazi kod vrh cura...
Ne dolazi cak ni meni...Ne dolazi klinac. Znaš i sama da to nije tako.
Itekako se bira..Ne dolazi cak ni meni...
Oke oke, u pravi si.Ne dolazi cak ni meni...
Treba samo znati sa vremenom i novcem.E da i koliko razmisljaju o tome sto ce biti u buducnosti, ove jeftine ocito smatraju da je to to i da budu tako prezivljavale vecinu zivota, akonim ne uleti nesto.
A ove skuplje ocito smatraju da ce kad tad naci nekog zgodnog, sarmantnog frajera koji ima lova i da ce ih ozeniti.
E da i koliko razmisljaju o tome sto ce biti u buducnosti, ove jeftine ocito smatraju da je to to i da budu tako prezivljavale vecinu zivota, akonim ne uleti nesto.
A ove skuplje ocito smatraju da ce kad tad naci nekog zgodnog, sarmantnog frajera koji ima lova i da ce ih ozeniti.
Tako ce Ventura mene ozeniti na kraju...Vrh cura se ne placa, ne druzis se s njom povremeno, kad nadjes vrh i top curu obicno hodas s njom, te na kraju ako se karte posloze i ozenis ju.
ViP cure ne postoje, tj. postoje ali ne kod nas, jer su takve teske po nekoliko milijuna, milijardi ili nebitno i ne izlaze sa ekipom s foruma, iz PO i ostalo vec se druze sa sebi slicnima.
I opet ulaze u veze brakove s tim ljudima nakon duljeg perioda pa ako je sve ok ok, ak nije izmuzu lovu i cao.
I bile su dobro "podmazane" odmalena jer su im i starci milijunasi, korporativni utjecajni ljudi i ostalo, a one provele cijeli zivot u zabavi i preservanju.
Tako da je svaka cura koja se druzi preko PO, foruma, insta, fb, pa i privatnim kanalima i vezama nedostupnim sirimi masama jednostavno prostitutka. Jedina razlika je u tome koliko se koja cijeni (ne pricam o tarifi) i kakav pogled na zivot ima.
Od ovih koje su si zacrtale da ne mogu vise od 300 kn, pa se i tako ponasaju prema klijentima i sebi ocito, do ovih koje traze i 1000 eura, ali drze do sebe, svog zdravlja, pristupa klijentu itd.
And that's it.
I da si dužna 2l Cole Zero... xDZakljucak je da prava kvaliteta preko oglasa ne postoji....
A nismo nasli kvalitetuI da si dužna 2l Cole Zero... xD
Zamislite kad djeca jednog dana pitaju gdje su se mama i tata sreli...Tako ce Ventura mene ozeniti na kraju...
Pa na forumuZamislite kad djeca jednog dana pitaju gdje su se mama i tata sreli...
Nebih se slozio...naprotiv puno sam vrhunski cura upoznao preko oglasZakljucak je da prava kvaliteta preko oglasa ne postoji....
Zavisi sto je kome vrhunsko...Nebih se slozio...naprotiv puno sam vrhunski cura upoznao preko oglas
Ja samo za top picke mogu reci da su vrh i samo za top frajere da su dobri....Zavisi sto je kome vrhunsko...
Sisata, opet se danas keksaš kad si stavila outfit?Ja samo za top picke mogu reci da su vrh i samo za top frajere da su dobri....
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|