Cemu pljuvanje po curama iz po?Pa zavisi koliko su vam visoki kriteriji, moji su jako....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cemu pljuvanje po curama iz po?Pa zavisi koliko su vam visoki kriteriji, moji su jako....
I po nama?Cemu pljuvanje po curama iz po?
Nije pljuvanje, nema kvalitete, nema higijene, nema stila, nema mozga... To su cinjenice... Pola ih je nepismeno, vise od pola se jebe bez kondoma, jedna od njih mi je iz ljubomore palila novce... O cemu pricamo...Cemu pljuvanje po curama iz po?
Koja god da je stala uz mene bila je nebitna, a zamisli da je stala uz npr Mariju Meglaj ili slicnu.. Izrrezivale su mi cipele i haljine iz ljubomoreNije pljuvanje, nema kvalitete, nema higijene, nema stila, nema mozga... To su cinjenice... Pola ih je nepismeno, vise od pola se jebe bez kondoma, jedna od njih mi je iz ljubomore palila novce... O cemu pricamo...
Pola ih 10 godina radi u istoj haljini...Koja god da je stala uz mene bila je nebitna, a zamisli da je stala uz npr Mariju Meglaj ili slicnu.. Izrrezivale su mi cipele i haljine iz ljubomore
A jesam i jos dan danas imam ljude iz kranjceviceve... Pet godina kasnije ljudi su tamo zvali i pitali jesam li ja tamo.. Dolazili su o onoj babi na vrata i ispitivali za mene... Neka od njezinih cura je covjeku ukrala nakit, ta baba je liku na telefon tvrdila da je bio kod mene a ne kod njih... Nemoj da moram o tim cigansturama...Don t shit where you eat.
I ti si svoju "slavu" tamo stekla...
Ovo sto ti pricas je cisto tracanje i pljuvanje...
Onda ja za njih ne znamTakodjer smatram da ako 10 godina svaki dan imas oglas nesto ocito nije okNe pricamo o kranjcevicevoj...to je oduvijek bila rupa s losim ili prosjecnim curama.
Ali da ima dobrih cura. Ima
Ne pricamo o babama koje vjecno tamo imaju oglas. Nego o nekim mladim curama iz poOnda ja za njih ne znamTakodjer smatram da ako 10 godina svaki dan imas oglas nesto ocito nije ok
Mlade cure iz po vise i nisu tako mlade... Meni 28,29 godina vise nije mlado...Ne pricamo o babama koje vjecno tamo imaju oglas. Nego o nekim mladim curama iz po
Ono sto sam rekla za instagram... Da se zgodinija mlada cura ne mora kurvati, dovoljno je da je aktivna na instagramu i ima nekoliko tisuca pratioca..Mlade cure iz po vise i nisu tako mlade... Meni 28,29 godina vise nije mlado...
Da svakakvih cura ima na PO to stoji...a isto ima vrhunski curaMlade cure iz po vise i nisu tako mlade... Meni 28,29 godina vise nije mlado...
Meni to nije i nikada nece biti vrhunsko...Da svakakvih cura ima na PO to stoji...a isto ima vrhunski cura
A pa normalno o ukkusima se ne rasprvlja..Meni to nije i nikada nece biti vrhunsko...
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|