Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jesam i jos dan danas imam ljude iz kranjceviceve... Pet godina kasnije ljudi su tamo zvali i pitali jesam li ja tamo.. Dolazili su o onoj babi na vrata i ispitivali za mene... Neka od njezinih cura je covjeku ukrala nakit, ta baba je liku na telefon tvrdila da je bio kod mene a ne kod njih... Nemoj da moram o tim cigansturama...Don t shit where you eat.
I ti si svoju "slavu" tamo stekla...
Ovo sto ti pricas je cisto tracanje i pljuvanje...
Onda ja za njih ne znamNe pricamo o kranjcevicevoj...to je oduvijek bila rupa s losim ili prosjecnim curama.
Ali da ima dobrih cura. Ima
Ne pricamo o babama koje vjecno tamo imaju oglas. Nego o nekim mladim curama iz poOnda ja za njih ne znamTakodjer smatram da ako 10 godina svaki dan imas oglas nesto ocito nije ok
Mlade cure iz po vise i nisu tako mlade... Meni 28,29 godina vise nije mlado...Ne pricamo o babama koje vjecno tamo imaju oglas. Nego o nekim mladim curama iz po
Ono sto sam rekla za instagram... Da se zgodinija mlada cura ne mora kurvati, dovoljno je da je aktivna na instagramu i ima nekoliko tisuca pratioca..Mlade cure iz po vise i nisu tako mlade... Meni 28,29 godina vise nije mlado...
Da svakakvih cura ima na PO to stoji...a isto ima vrhunski curaMlade cure iz po vise i nisu tako mlade... Meni 28,29 godina vise nije mlado...
Meni to nije i nikada nece biti vrhunsko...Da svakakvih cura ima na PO to stoji...a isto ima vrhunski cura
A pa normalno o ukkusima se ne rasprvlja..Meni to nije i nikada nece biti vrhunsko...
Apsolutno, svaka roba ima svog kupca...A pa normalno o ukkusima se ne rasprvlja..
ima min 3 cure koje nemaju ni 23 i odlicne suMlade cure iz po vise i nisu tako mlade... Meni 28,29 godina vise nije mlado...
Kao sto napisah upravo, svaka roba ima svog kupcaima min 3 cure koje nemaju ni 23 i odlicne su
Tako je. I mlohavom kurcu svaka dlaka smeta..Kao sto napisah upravo, svaka roba ima svog kupca![]()
Ja sam mislila da me moderator blokiraoKaj se s forumom dogada, prvo 3 sata nisam mogo ucitat stranicu, da bi mi iducih pol sata tvrdio korisnik ne postoji![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|