Sisata i guzata
Well-known member
Ma ima.... Zato sto su prelijepe zato su tamo...Nije Blue i ona nije u plavom znam. Čim dođem doma i sjedenem za komp javim ti. Pa ćeš vidjeti da sam u pravu.
Ima u Plavom dobre ponude također.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ima.... Zato sto su prelijepe zato su tamo...Nije Blue i ona nije u plavom znam. Čim dođem doma i sjedenem za komp javim ti. Pa ćeš vidjeti da sam u pravu.
Ima u Plavom dobre ponude također.
Eto primjer vrh djevojke ti je recimo Marija Meglaj.. Sa 300 tisuca pratioca, njoj sigurno treba oglas u POMa ima.... Zato sto su prelijepe zato su tamo...![]()
Ima oku ugodnijih od nje ohoho...Eto primjer vrh djevojke ti je recimo Marija Meglaj.. Sa 300 tisuca pratioca, njoj sigurno treba oglas u PO
Koje tea i iva? Ako mislis na onu blue ili kako vec je dobra je ali ima 40
Nije to nikakav vrhMožda iva zgodna nova.
Ima 33,a ne 40Koje tea i iva? Ako mislis na onu blue ili kako vec je dobra je ali ima 40
I ja kazem da imam 22Ima 33,a ne 40
Zakljucak je da vi ne znate ni jednu VIP curu... Ajmo dalje...Pardon krivo, nije Iva u pitanju, nego Leona. Jbg meni u glavi se pomješalo.
Nemoj skretati sa teme. Fokus rasprave je na kvaliteti u plavom, nije na VIPu.Zakljucak je da vi ne znate ni jednu VIP curu... Ajmo dalje...
Znamo tebeZakljucak je da vi ne znate ni jednu VIP curu... Ajmo dalje...
Pa nema kvalitete u plavom, to smo zakljuciliNemoj skretati sa teme. Fokus rasprave je na kvaliteti u plavom, nije na VIPu.
Nemoj odmah dizati nos.![]()
Ja priznajem da nisam vrh cura ali sam zanimljiva na svoj nacinZnamo tebe
Ma i to što kažeš, klinac palac. U pravu si ti.Pa nema kvalitete u plavom, to smo zakljucili![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|