NikkiI to sam rekla do 30 god, vrh djevojke su 22,23 do 25
NikkiNadji mi kvalitetnu djevojku da nije narkomanka, do 30 godina da drzi do dogovorenog vremena i higijene u PO i imas pice....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NikkiI to sam rekla do 30 god, vrh djevojke su 22,23 do 25
NikkiNadji mi kvalitetnu djevojku da nije narkomanka, do 30 godina da drzi do dogovorenog vremena i higijene u PO i imas pice....
Fejk slike.. Sve sto ponavlja oglas iz dana u dan je srot i to je to....Nikki
Nikki
Nisu fejk slike.Fejk slike.. Sve sto ponavlja oglas iz dana u dan je srot i to je to....
Koje tea i iva? Ako mislis na onu blue ili kako vec je dobra je ali ima 40Nisu fejk slike.
Tea isto, Iva isto... znači ima ih i u pravu sam. XD
I nije u plavomKoje tea i iva? Ako mislis na onu blue ili kako vec je dobra je ali ima 40
Nije Blue i ona nije u plavom znam. Čim dođem doma i sjedenem za komp javim ti. Pa ćeš vidjeti da sam u pravu.I nije u plavom
Ma ima.... Zato sto su prelijepe zato su tamo...Nije Blue i ona nije u plavom znam. Čim dođem doma i sjedenem za komp javim ti. Pa ćeš vidjeti da sam u pravu.
Ima u Plavom dobre ponude također.
Eto primjer vrh djevojke ti je recimo Marija Meglaj.. Sa 300 tisuca pratioca, njoj sigurno treba oglas u POMa ima.... Zato sto su prelijepe zato su tamo...
Ima oku ugodnijih od nje ohoho...Eto primjer vrh djevojke ti je recimo Marija Meglaj.. Sa 300 tisuca pratioca, njoj sigurno treba oglas u PO
Koje tea i iva? Ako mislis na onu blue ili kako vec je dobra je ali ima 40
Nije to nikakav vrhta je u oglasu a pocela je kad i jaMožda iva zgodna nova.
Ima 33,a ne 40Koje tea i iva? Ako mislis na onu blue ili kako vec je dobra je ali ima 40
I ja kazem da imam 22Ima 33,a ne 40
Zakljucak je da vi ne znate ni jednu VIP curu... Ajmo dalje...Pardon krivo, nije Iva u pitanju, nego Leona. Jbg meni u glavi se pomješalo.
Nemoj skretati sa teme. Fokus rasprave je na kvaliteti u plavom, nije na VIPu.Zakljucak je da vi ne znate ni jednu VIP curu... Ajmo dalje...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|